tiistai 4. joulukuuta 2018

Makeup Revolution

Makeup Revolution jatkaa voittoisaa kulkuaan edelleen, brändiltä tulee jatkuvasti uutuustuotteita ja kokoelmia eri vaikuttajien kanssa ja se tuntuu olevan muutenkin kovasti "puhuttu" brändi. Tänään me täällä blogin puolella ollaan myös Makeup Revolution kuplassa. Sain jo alkusyksystä testiin merkin tuotteita ja osasta kirjoitinkin jo silloin syyskuussa. Tänään puhutaan parista sarjan paletista ja tietysti siitä kulttimaineen saaneesta peiteaineesta, jota on verrattu jopa tarten Shape tape peiteaineeseen.

Makeup Revolution tuli Suomeen vajaa vuosi sitten, kun sarja lanseerattiin Prismoihin. Toki merkin tuotteita saa myös tilattua verkkokaupoista nykyään tosi helposti, mutta itse ainakin tykkään kun pääsee kauppareissulla "hipelöimään" meikkejä. 

*Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä

Makeup Revolution

Makeup Revolution

Makeup Revolution

Makeup Revolution Conceal & Define -peiteaine on noussut nopeasti yhdeksi mun lemppareista. Tämä on tosiaan hyvin verrannollinen sen tarten Shape tapen kanssa, johon useat tätä vertaavat. Mun täytyy sanoa, että itse pidän ehkä tästä jopa hitusen enemmän kuin tartesta. Peiteaine blendaantuu todella helposti, pysyy hyvin aloillaan, peittää erinomaisesti eikä lähde rullaantumaan. Ihan ehdottomasti hintansa arvoinen tapaus ja pakkauskin näyttää mun silmääni todella tyylikkäältä. Tässä on melko paksu ja iso applikaattori, jolla tuotteen saa levitettyä kasvoille nopeasti ja helposti. En keksi mitään moitittavaa, joten en edes yritä.

Makeup Revolution

Makeup Revolution

Golden sugar 2 rose gold ultra professional blush palette sisältää 8 eri sävyistä "pokipunaa". Käytän heittomerkkejä, koska mun silmissä nämä ovat pääasiassa highlightereita tai poskipunan toppereita, paria oikeanpuoleista lukuunottamatta. Kaikki muut sävyt ovat todella shimmerisiä ja hohtavia. Jos tykkään super hohtavasta poskipunasta niin tosi näistä irtoaa myös sitä sävyä, etenkin tuo pinkki ja persikkainen sävy toimivat hyvin ihan poskipunana. Kolme vaaleinta shimmeriä on mulla ollut ainoastaan highlighter käytössä ja ne ovat siihen tarkoitukseen todella upeita! Tuo kaikista tummin sävy on jäänyt kokeilematta, koska se tosiaan on mun iholle liian tumma. Ellen sitten kokeile sitä bronzerin päälle. Oikean reunan poskipunat ovat sävyltään hyvin neutraaleja, mutta kauniita ja sopivat monenlaisiin meikkeihin. Ylemmässä on mukana ihan vähän pientä glitteriä, joka ei oikeastaan kasvoilla erotu lainkaan. 

Makeup Revolution

Makeup Revolution

Flawless 4 ultra eyeshadows paletti sisältää 32 luomiväriä eri koostumuksissa. Mun odotukset ei olleet kovin korkealla tän suhteen, sillä olen kokeillut näitä Flawless paletteja aikaisemminkin, enkä ole ollut niiden suurin fani. Tän nelosen sävyt kuitenkin ilahduttivat heti ensi näkemällä ja annoin paletille mahdollisuuden avoimin mielin. Pääasiassa paletti on toiminut todella hyvin, sävyt on olleet pigmenttisiä ja helposti häivytettäviä, shimmerit pehmeitä ja metallisia luomella. Muutama mun kokeilema mattasävy on ollut vähän hankalampi käyttää huonomman pigmentin vuoksi, mutta en ole törmännyt kuin pariin sellaiseen sävyyn. Hintaansa nähden sanoisin tän olevan erittäin hyvä paletti ja voin suositella tätä hyvillä mielin. 

Alla oleva meikki on tehty kokonaan tällä paletilla, sekä muilla tässä postauksessa esitellyillä tuotteilla. Meikkipohjaan kokeilin uutta BB voidetta, joka ei vielä ihan istunut mun kasvoille, näyttää vähän hassulta muutamissa kohdissa. Luomivärit ovat kuitenkin hyvin esillä ja silmien alla on tuo peiteaine tuomassa kirkkautta ja peittämässä tummuutta. 


Oletko jo kokeillut Makeup Revolution tuotteita? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. En ole ollut kaikkiin käyttämiini Makeup Revolutionin tuotteisiin täysin tyytyväinen, enkä ole viime aikoina niitä ihan hirveästi käyttänytkään. Peiteaineen ostin jo aika kauan sitten (tai miten sen nyt ajattelee...), mutta en ole ehtinyt vielä kokeilla. Kiva kuulla, että oot tykännyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en myöskään ole aikaisemmin ollut ihan myyty, kuten sanoinkin niin osa luomiväripaleteista on ollut vähän pettymyksiä ainakin. Tuntuu kuitenkin, että laatu on parantunut kovasti viimeaikoina enkä ole joutunut enää pettymään :D. Toki riippuu mihin vertaa, eihän tuo paletti mikään Natasha Denona ole, mutta omassa hintaluokassaan erinomainen :).

      Poista
  2. Mä ostin jokin aika sitten ton peiteaineen ja onhan se hintaansa nähden ihan älyttömän hyvä! Tykkään ehkä hitusen enemmän UD:n All Nighter Concealerista, mutta toi Makeup Revolutionin tulee kyllä heti perässä hyvänä kakkosena :) Hetken kesti kyllä tottua siihen valtavaan applikaattoriin, mutta oikeestaan se on aika kivan kokoinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit, mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi ostaa tuota UD:n peiteainetta, on kyllä pakko kokeilla sitä kun olet niin paljon kehunut :).

      Poista
  3. Mulle on myös vihdoinkin tuo peitevoide matkalla, odotan innolla että pääsee testaamaan :)

    VastaaPoista
  4. Itselläni on tämän merkin meikit vielä täysin kokeilematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, nää on todella edullisia ja hyvälaatuisia :)

      Poista
  5. rakastan makeup revolutionin shimmaavia poskipunia jotka sopivat just helposti arkeen eikä tarvi töihin mennessä miettiä mitä kaikkea levittää kasvoile kun se vaan toimii.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UUu onko sulla joku lemppari sävy/paletti mitä mun pitäisi kokeilla? :)

      Poista
  6. Mie olisin halunnut sen Sophie X-paletin (vai mikä se oli), mutta oli aina Prismasta loppu. Nyt valikoima uudistui, niin se poistui kokonaan :/ Pöh! Olisi vaan kiva ollut ostaa se heti mukaan, mutta muut taisi olla samaa mieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi! Nuo uutuudet taitaa olla sellaisia, että katoovat nopeasti hyllyiltä, jos sinneasti edes ehtivät. Mä tilasin sen SophieX spice paletin Beautyvaylta.

      Poista
  7. En oo tainnut koskaan kokeilla tätä merkkiä, monesti kyllä pitänyt!! :) Aina vaan jonkin toisen merkin vastaava tuote on jostain syystä mennyt edelle, mutta ehkä mä ens kerralla päädyn sitten tähän, niin paljon kehuja tää on kuitenkin monessa paikkaa saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ainakin testata mitä tykkää, nää on sen verran edullisia :). Mä oon löytänyt tosi monta hittiä vuosien varrella.

      Poista
  8. Mä jotenkin en enää hetkeen Prismareissulla oo tullut ees käyneeksi kosmepuolella, mikä on kyllä sinällään sääli! Revolutionia tulee nykyään tilattua heidän omilta sivuilaan (jossa on laajempi valikoima kuin osassa muita verkkokauppoja) sekä cocopandalta, jossa ne ovat melko edullisia hyvällä valikoimalla. Mutta hipelöinti ennen ostopäätöksen tekoa on kyllä aina vain plussaa!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lähi Prismassa ei tätä myydä jostain syystä, löytyy vaan miss beauty london ja ne perusmerkit. Täytyy toivoa, että uudesta Prismasta löytyy sitten kun aukeaa ensi keväänä :). Mäkin kyllä tykkään tilata nettikaupoista kun valikoima on parempi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...