maanantai 31. joulukuuta 2018

Joulukuun BoxyLuxe

Railakasta uutta vuotta kaikille!! Tänään päästään kurkkaamaan miltä näytti vuoden viimeinen Boxycharm, joka sattui olemaan myös Luxe boksi. BoxyLuxe on siis neljä kertaa vuodessa ilmestyvä "parempi" versio Boxycharmista, jonka saa halutessaan tavallisen boksin sijaan. Lisähintaa tälle tulee noin 28 dollaria. Ensimmäinen BoxyLuxe tuli syyskuussa ja nyt toinen sitten joulukuussa. Tarkkasilmäisimmät saattavat ihmetellä, missä viipyy marraskuun Boxycharmin unboxaus. Sitä ihmettelen minäkin, marraskuun boksi kun ei ole vieläkään löytänyt perille. Hypätään siis suoraan tähän vuoden viimeiseen ja toivottavasti se marraskuun boksikin löytää perille vielä jossain vaiheessa.



Ensimmäisenä boksista löytyi LUXIE:n kahdeksanosainen sivellinsetti kivassa pakkauksessaan. Mukana tulee myös pidike siveltimille, jossa niitä voi halutessaan säilyttää. Setistä löytyy siveltimiä koko meikin tekoon pohjameikistä huulimeikkiin. Todella laadukas ja monipuolinen setti. Luxie on tullut tutuksi Boxycharmin kautta ja oon aina tykännyt näistä siveltimistä, olinkin tästä tosi innoissani. Suomessa Luxie siveltimiä saa ostettua Nobe beauty verkkokaupasta, joka on siis uudistunut beautypopup. Tämäkin setti on siellä myynnissä 94 euron hintaan (nyt alennuksessa 61,10 euroa). Nobella näyttäisi olevan hyvät alet kaikista Luxie siveltimistä, joten jos olet kaivannut uusia siveltimiä, kannattaa käydä kurkkaamassa valikoima.


Heti boksin avatessa nenään tuli melko voimakas tuoksu, joka on lähtöisin tästä Spongellé pesusienestä. Sieneen on imeytetty valmiiksi pesuainetta, joten et tarvitse mitään erillistä saippuaa tämän kanssa. Olen saanut brändiltä Boxycharmin mukana aikaisemmin yhden sienen, mutta siitä alkaa olla jo kolmisen vuotta aikaa.


Boksista löytyy usein myös mielenkiintoisia ihonhoitotuotteita ja usein vielä niitä arvokkaita, joita en itse raaskisi ostaa kokeilematta. Tällä kertaa sain Elemis Pro-collagen marine cream päivävoiteen, joka auttaa ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä vastaan. Elemis on todella ylellinen ihonhoitobrändi ja olenkin super innoissani kun pääsen kokeilemaan tätä. Suomessa Elemis ihonhoitotuotteita voi ostaa ainakin eleven verkkokaupasta, jossa tällä voiteella on hintaa huimat 123,50 euroa 50ml purkilla, kuvassa 30ml pakkaus.


Ensimmäinen boksista löytynyt meikkituote oli Pretty Vulgarin irtopuuteri supersuloisessa pakkauksessa. Tästä tulee mieleen sellaiset vanhanajan puuterirasiat, mikä on varmaan ollut tarkoituskin, Pretty Vulgarin pakkaukset muistuttavat usein vintage tyyliä. En ole vielä ehtinyt testaamaan tätä, mutta kyseessä on ilmeisesti mattapinnan jättävä viimeistelypuuteri.


BoxyLuxen tilaajat pääsivät valitsemaan kahdesta tuotteesta mieluisamman. Vaihtoehtoina oli matkakokoinen suoristusrauta ja tämä Suva Beauty:n luomiväripaletti. Ei liene yllätys, että valitsin luomiväripaletin. En ole koskaan merkin tuotteita kokeillut, mutta tämä näytti todella kauniilta. Olen ehtinyt yhden meikin tehdä tällä, johon käytin noita ylärivin viileitä sävyjä. Ensivaikutelma oli erittäin hyvä :).


Mukaan oli pakattu myös juhlakauteen sopiva tarten kimalteleva huulikiilto, joka on huulilla aivan ihanan hohtava ja myös miellyttävän tuntuinen. En yleensä ole huulikiiltojen suurin ystävä, mutta tätä olen ehtinyt käyttää jo useampia kertoja, se kertoo mun mielestä aika paljon tästä kiillosta.


Boxycharmista löytyy aika usein ripsivärejä ja joulukuussa saatiin kokeiluun Grande merkin ripsari. En ole tätä merkkiä varmaan koskaan kokeillut, mutta ainakin kultainen hylsy näyttää tosi kivalta. Ripsari on vettä hylkivä ja se lupaa antaa ripsille pituutta ja volyymia. Kuulostaa hyvältä, mutta niinhän ne ripsarit aina. Katsotaan miten käy, kun otan tämän kokeiluun mun tynkäripsille.


Joulukuun boksin hittituote mun mielestä oli ehdottomasti Violet Voss Holy grail -luomiväripaletti. Mä olen katsellut tätä palettia sillä silmällä jo varmaan pari vuotta ja nyt se on vihdoin mun! Ihan huikea juttu tälläiselle luomiväriaddiktille. Tässä on todella kauniita lämpimiä sävyjä, en malta odottaa, että pääsen kunnolla meikkaamaan tällä!


Viimeisenä boksista löytyi musta keinonahkainen pikkupussukka ranneremmillä, sekä matkalaturi. Nämä olivat ehkä vähän turhakkeita. Tuo pussukka voi tulla joskus käyttöönkin meikkipussina tms, mutta laturi lensi suoraan roskiin. Se näytti ja tuntui niin heppoiselta, etten ikinä olisi uskaltanut kytkeä siihen puhelintani. Olin myös lukenut tästä paljon valituksia, laturi on mm. ylikuumentunut ja sulattanut puhelimia jne. 

Mikä oli sun lemppari joulukuun boksissa?

Love, Mari

27 kommenttia:

  1. Kerrassan upeat tuotteet. Ehkä tuo irtopuuteri ei niin houkuttele, mutta Pretty Vulgar merkkinä on kiinnostava. Luomiväripaletit on molemmat ihan huippu-upeita<3
    Ihanaa uutta vuotta Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! ;) Mä tykkään uusien puuterien kokeilusta, joten tuokin oli tosi mieluisa. Ihanaa ja riemukasta uutta vuotta myös sulle ja kiitos kun olet jaksanut niin ahkerasti lukea ja kommentoida mun juttuja kuluneen vuoden aikana! <3

      Poista
  2. On kyllä luksus boksi ja sisältö aivan mieletön! Harmittavaa jos se marraskuu ei koskaan saavu perille, toivotaan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä uskon, että se jossain kohtaa sieltä putkahtaa, ottaa nyt vaan jostain syystä aikansa. Mulla ei ole ikinä vielä hävinnyt yksikään shipiton paketti. :)

      Poista
  3. Pelkästään se, että sanoit, että tuli voimakas tuoksu kun paketin avasi, alkoi päätä särkeä :) Se on vain yksi syy miksi en ole enää mitään bokseja itselleni tilannut. Joskus nuorena tilailin kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tuoksut on kyllä hankalia kun monet on niille herkkiä. Itse tykkään kyllä ja tuokin oli ihan miellyttävä tuoksu vaikka voimakas olikin :).

      Poista
  4. Ihan mielettömän upea setti, ihan jokainen noista olisi omallakin kohdalla mielenkiintoinen testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, tää on vaan niin uskomattoman hyvä boksi aina vaan :D

      Poista
  5. Ihana tuo Luxe! Sain omani tänään ja mikä juhlan tuntu oli availla pakettia. Postikulut oli vaan niin hirvittävät että pitää miettiä tilaanko jatkossa. Miten sait tuon laturin Suomeen? Minulla se otettiin shipidolla pois kun ilmoitin että paketti sisältää laturin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ja postikulut on tosiaan aika suolaiset, mutta silti jää tosi paljon voiton puolelle niin aion kyllä tilata jatkossakin :D. Mä en muistaakseni ilmoittanut sitä laturia erikseen eikä kukaan mitään kysellytkään, vaikka yleensä käyvät sisällön läpi aika hyvin.

      Poista
  6. Mahtava sisältö! Elemiksen voide kiinnostaa näin ihonhoitoaddiktina, mutta myös noi meikkituotteet oli kyllä huikeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää Luxe on kyllä huippu! Toki niin on ihan perus Boxycharmikin, joten mitä muuta tältä voisi odottaakaan :D.

      Poista
  7. Tälläisestä boxista en ole kuullutkaan! Kommentin perusteella se ei taida ihan suomalainen olla? Sisältö vaikutti luksukselta, vaikka merkit olivat tuntemattomia. Minkä hintainen boxi on? Mistä sitä voi tilata?
    Sinni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kyseessä on siis Boxycharm, Yhdysvaltalainen kauneusboksi. Tämä luxe boksi tulee neljä kertaa vuodessa niille, jotka siitä erikseen maksavat, mutta ihan perus boksikin on super kiva! Kannattaa kurkata tuon boxycharm tunnisteen kautta mun vanhat esittelyt :). Boksi maksaa kuukaudessa 21 dollaria. Tilaaminen suoraan Suomeen ei onnistu, vaan täytyy tilata esim. Shipito välityspalvelun kautta, josta postikulut Suomeen on edullisimmillaan noin 10 euroa.

      Poista
  8. Todella upea sisältö. Kaikki tuotteet olivat mielenkiitoisia, vaikea valita mieluistaan.

    Kivaa alkanutta uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ollutkin, tää oli huikea boksi :).

      Oikein iloista uutta vuotta sinullekin!

      Poista
  9. Wau, olipa kyllä todella mahtava sisältö tuossa :o !!
    Ihanilta näyttää nuo luomiväripaletit ja puuterikin alkoi heti kiinnostamaan :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En väitä vastaan, tää on kyllä yksi parhaista ellei paras kauneusboksi :D

      Poista
  10. Tuliko tälle luxe boksille kuinka isot postimaksut shipiton kautta ja airmaililla?? ��

    Ihana boksi kerrassaan, mulla oli katkennu tilaus marraskuussa ja huomasin sen tietenki vasta nyt niin sain tilattua uudelleen mut harmittaa et joulukuu meni ohi..

    Mukavaa alkanutta vuotta Mari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut, mulla on jostain syystä jäänyt nää kommentit ihan kokonaan huomaamatta! :(

      Mä en ottanut airmail postitusta tähän, mutta muistelen, että se olisi ollut noin 40 dollaria. Boxycharm on kyllä aivan ihana <3 Tosi harmi juttu, että sulta meni tää nyt ohi! :/

      Ihanaa uutta vuotta sullekin, vaikkakin näin myöhässä <3

      Poista
  11. Olipa hienoja tuotteita! Kuolasin varsinkin Violet Vossin palettia, aivan ihana!

    https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon halunnut kokeilla noita paletteja jo ikuisuuden ja nyt vihdoin siihen tuli mahdollisuus :)

      Poista
  12. Tää boksi on ollu aivan huikee! Ei ku vaa lookeja tulemaan tän bokain tuotteilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä laittaa tulemaan ;). Nyt on ollut niin paljon kaikkea uutta testattavaa ettei millään ole kaikkea vielä ehtinyt.

      Poista
  13. Mähän en saanut tota laturia lainkaan kun Shipito kertoi sen olevan kiellettyä postittaa :P muutenkin mulla oli vähän eri tuotteita! Olisin mielelläni ottanut juuri ton sävyisen Tarten, mulle tuli sellainen kirkkaan fuksian värinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kanssa vähän ihmettelin, että miksi mun laturi meni läpi, mutta eipähän tarvinnut maksaa sitä viiden dollarin poistomaksua. Kirkas fuksia ei kyllä olis oikeen mullekaan istunut, tää oli kiva :)

      Poista
  14. Minkä postitusvaihtoehdon sä otit sun boxille ku sait ton laturin läpi?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...