tiistai 1. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 parhaat meikit

Onnellista uutta vuotta 2019 kaikille! Vuoden ensimmäisenä päivänä ajattelin, että voitaisiin käydä läpi vuoden 2018 parhaat meikit. Valinta ei taaskaan ollut helppo, mutta löysin lähes jokaisesta kategoriasta suosikkituotteen, joka on joko julkaistu viime vuonna tai minä olen löytänyt sen viime vuoden aikana. Suurin osa näistä on vuoden 2018 uutuuksia, mutta mukana on myös pari vanhempaa tuotetta. Ainoastaan kulmakarva- ja eyelinerkategoriat jäivät vaille suosikkia, sillä en löytänyt kuluneen vuoden aikana mitään uutta ja mahtavaa, vaan käytin vanhoja lemppareita.



Aloitetaan vaikka meikkipohjasta. Näiden valinta oli itseasiassa yllättävänkin helppoa, tuotteet nousi mieleen heti. Vuoden paras primeri on ehdottomasti Smashbox Photo finish primerizer, joka on kuivan ihon pelastaja. Tuotteessa yhdistyy kosteusvoiteen ja primerin parhaat puolet ja se toimii loistavasti meikin alla. Vuoden paras meikkivoide oli myös läpihuutojuttu, rakastuin nimittäin heti viime vuoden tammikuussa Dior Forever meikkivoiteeseen. Tän peittävyys on juuri sopiva ja meikkivoide sulautuu kasvoille kauniin luonnollisena, eikä tarraudu kuiviin kohtiin. Antaa iholle luonnollisen hehkun ja pysyy todella hyvin kasvoilla.

Parhaaksi peiteaineeksi valitsin NARS soft matte complete concealer peiteaineen, joka toimii kuin unelma. Tämä peittää todella hyvin tummat silmänaluset ja kaikki pienet näpyt kasvoilta. Levittyy pehmeästi ja jättää iholle tasaisen, sileän pinnan. Mulla tämä ei myöskään kasaannu juonteisiin juurikaan. Vuoden paras puuteri olikin aika yllättäjä, jonka ostin kesällä Rodokselta. BECCA Hydra-mist set & refresh powder on todella uniikki ja erikoinen puuteri, en ole koskaan käyttänyt mitään vastaavaa. Puuteri tuntuu kasvoilla viilentävältä ja jopa märältä, ihan kuin pyyhkisi kasvoja kostealla liinalla. Tosi jännä tunne, joka oli kuitenkin todella miellyttävä etenkin kesäaikaan. 


Paras contourpaletti oli ehdottomasti Smashbox The Cali contour paletti, jossa on kaikki mitä tarvitset kasvomeikin viimeistelyyn. Täydelliset contoursävyt, poskipuna ja pari highlighteria. Tämä on ollut mun matkassa ostohetkestä lähtien ja paletti on mun mielestä aikalailla täydellinen. Huomasin tätä postausta miettiessä, että en ostanut viime vuoden aikana kovinkaan montaa bronzeria, mutta lemppariksi nousi Ofra 3D Pyramid bronzer, joka on ihastuttava sekoitus lämpimiä sävyjä, mattaa ja shimmeriä. Käytän tätä niin, että sekoitan kaikkia sävyjä yhteen, jolloin kasvoille tulee kaunis hehkuva päivettynyt ilme. 

Kesällä ostamani benefit Galifornia poskipuna on upea korallinen kesäposkipuna, josta irtoaa hyvin pigmenttiä ja koostumus on todella helppo työstää iholle ja blendata. Talviaikaan tätä tulee käytettyä vähemmän, sillä sävy tuo mulle aina kesän mieleen. Valitsin tän kuitenkin vuoden parhaaksi, koska tämä on sellainen poskipuna, mikä näyttää aina hyvälle. Parhaan highlighterin valinta oli myös yllättävän helppoa, heti kun muistin, että Amrezy highlighter on viime vuoden tulokas. Anastasian ihana kullanhohtoinen korostuspuuteri oli kaikkien kehuma viime kesänä ja itsekin rakastuin tähän. Sävy on juuri täydellinen mun ihonsävylle ja tällä saa aikaan todella näyttävät korostukset tai halutessaan myös vähän hillitymmät. 


Vuoden parhaan luomiväripaletin valinta aiheutti vähän haasteita, olen ostanut niin paljon ihania paletteja kuluneen vuoden aikana. Päädyin kuitenkin valitsemaan Jeffree Star Cosmetics Blood sugar paletin, sillä se on oikea kulttituote ja jäänyt mieleen viime vuodelta. Blood sugar on sävymaailmaltaan täydellinen ja tykkään kovasti myös sävyjen koostumuksesta. Pakkaus ei ehkä ole kaikista näppärin säilytyksen kannalta, mutta se on hauska ja erikoinen. Suosittelen tätä kaikille punertavien sävyjen ystäville. 

Vuoden parhaan ripsarin valinta oli helppo. Benefit Bad gal bang! ripsiväri yllätti mut totaalisesti, tämä saa jopa mun olemattomat ripset näyttämään kohtalaisen kivoilta ja mä en voi olla käyttämättä tätä. Harmittaa, että ostin vaan matkakokoisen, mutta ostan kyllä uuden heti kun tähän jossain törmään. Paras ripsari ikinä!


Lopuksi vielä vähän huulituotteita. ColourPop Lux lipstick huulipunat oli viime kevään uutuusjuttu ja mä rakastuin näiden koostumukseen heti ensi kokeilulla. Näissä on erittäin hyvä pigmentti ja ne levittyvät huulille kermaisina ja pehmeinä. Mun lempi sävy on tuo kuvassa näkyvä Uno mas. Kat Von D Everlasting liquid lipstick sävyssä Lolita on ollut markkinoilla jo pitkään ja yksi puhutuimmista huulipunista. Mä ostin tän kesällä Rodokselta ja oon niin iloinen siitä, tän sävy on vaan ihan loistava ja tykkään tosi paljon myös koostumuksesta, vaikka se onkin hieman kuivattava. Pysyy huulilla erittäin hyvin! Huulikiiltoja en kauheasti käytä, mutta halusin ottaa mukaan silti mun viime vuoden eniten käyttämäni huulikiillon. Urban Decay Hi-fi shine huulikiillot* ilmestyivät viime vuonna markkinoille ja sain itselleni pr-lahjana sävyn Fuel. Kiilto on sopivan pigmenttinen, sävy on kaunis nude ja koostumus todella miellyttävä, ei yhtään tahmean tuntuinen. Tätä on ollut helppo käyttää arkena.

Löytyikö mun suosikkien joukosta myös sun lemppareita? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

16 kommenttia:

  1. Olin just laivaristeilyllä Tallink Silja Linellä (Prinsess) ja sinne oli tullut myyntiin Benefit! Sitä on ollut aikaisemin vain Viking Linen laivoilla. Mascaroita oli normi kokoisina ja pienempinä. Ostin kaksi pientä, joista toinen se Jeffree Starr'in hehkuttama. Vielä en ole kokeillut, kun just kerkesin avaamaan uudet.-Toisella pituutta ja kaarevuutta, toisella tuuheutta = täydellistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaan varata risteily niin pääsee ripsariostoksille :D. Mikähän se Jeffreen suosittelema mahtoi olla? Roller lash? Se on ainakin toinen mun suosikeista, antaa kivasti kaarevuutta ripsille. :)

      Poista
  2. Mä rakastin tuota Diorin Forever-meikkivoidetta aikanaan kun se julkaistiin - en tiedä onko koostumusta muutettu..? Pitää ehdottomasti joskus palata kokeilemaan sitä uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa, onko koostumusta muutettu, mutta mä tykkään tosi paljon tuosta :D. Kannattaa kokeilla!

      Poista
  3. Smashbox Photo finish primerizer on mun "ostan sitten kun olen käyttänyt kaikki muut pois" -listalla. Voi mennä kyllä tovi ennen kuin pääsen sinne asti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti pääset, toi on nimittäin ihan huippu! :)

      Poista
  4. Ompas sulla paljon suosikkeja! Itsehän keksin just ja just 5 mistä kirjoittelinkin blogiin :D Kaikki nämä sun valitsemat tuotteeg on sellaisia mitä itseltäni ei löydy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, mä taas olisin saanut listasta paljon pidemmänkin, mutta yritin karsia vaan yhden per kategoria :D

      Poista
  5. En oo kokeillut näistä mitään mut Smashboxin Cali-paletti on kyllä kummitellut mielessä jo hetken! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana, kannattaa napata itselle jos tulee vastaan! :)

      Poista
  6. Kattava postaus! Ei ollut samoja suosikkeja mutta vaikuttaa hyville :)

    VastaaPoista
  7. Ei ollut tuttuja tuotteita, mutta ripsarin nimen kirjoitin ylös. Tuntuu, että tänä vuonna olen vain ostanut huonoja ripsareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsarit on tosi vaikeita! Senpä vuoksi kun joku on oikeesti hyvä, en halua luopua siitä :D

      Poista
  8. Jännä tuo Becca! Pitääks se kuitenkin? Tuo Benefitin poskipuna on IHANA♡ Ja edelleen haikailen tuon Cali Contourin perään :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää tosi hyvin ainakin mun iholla! En sitten tiedä miten käyttäytyy tosi öljyisellä iholla. Cali paletti on kanssa ihan kultaa, mä himoitsen nyt sitä uutta Smashboxin kasvopalettia <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...