maanantai 28. tammikuuta 2019

ColourPop Disney Designer collection

ColourPop julkaisi loppuvuodesta uuden Disney Designer kokoelman, johon kuului mm. luomiväripaletti, huulipunia, huulikiiltoja ja kasvotuotteita. Joulukuussa CP:llä oli ilmaiset postikulut, joten laitoin vihdoin tilaukseen kokoelman luomiväripaletin ja kaksi huulipunaa. Olisin tilannut nämä jo heti lanseerauksen yhteydessä, mutta huulipunat myytiin aina loppuun ennen kuin ehdin apajille.

Mietin hetken, että olisinko tilannut koko kokoelman, mutta päädyin kuitenkin vain kolmeen tuotteeseen. Muille ei olisi ollut niin paljoa käyttöä. Tällä hetkellä koko kokoelma on saatavilla ColourPop verkkokaupassa.

ColourPop Disney kokoelma

Disney Designer -kokoelma on mun mielestä tosi hauskasti suunniteltu. Kokoelman keskiössä on tietysti kuusi ihanaa Disney prinsessaa, mutta neidit ovat saaneet ylleen upeat designer luomukset. Prinsessat saavat leikkiä huippumalleja paletin kannessa ja kannen alta paljastui vielä jokaisen prinsessan "nimmari". Aivan ihana pakkaus, jokaisen Disney fanin must-have.

ColourPop Disney kokoelma

Paletti on sävymaailmaltaan melko neutraali, mutta mukana on myös pinkkiä ja violettia tuomassa vähän väriä ja vaihtelua. Tämä on sellainen täydellinen jokapäivän paletti, mikä ei ehkä päällepäin näytä kaikista inspiroivimmilta, mutta sävyt toimii tosi hyvin yhteen ja tällä saa tehtyä arki- ja juhlameikkejä.

ColourPop luomivärit on mun mielestä hinta-laatusuhteeltaan aivan loistavia. Pesevät mennen tullet monet kalliimmatkin luomivärit. Nämä on pigmenttisiä ja häivyttyvät luomelle kauniisti ja vaivattomasti. 20 dollarin paletiksi tämä ei voisi olla paljoa parempi.

ColourPop Disney kokoelma

Kokoelmaan kuului kuusi lux lipstick -huulipunaa, yksi jokaiselle prinsessalle. Pahvipakkauksia koristaa huulipunan nimikkoprinsessan kuva ja nämä ovat jälleen todella kauniita ja kivasti toteutettuja. Itse huulipunien hylsy on kultainen, josta löytyy valkoisella fontilla prinsessan nimmari. 

ColourPop Disney kokoelma

Valitsin itselleni sävyt Ariel ja Belle, ne miellyttivät eniten koko kokoelmasta. Molemmat melko neutraaleja, mutta Bellestä löytyy jo aika hyvin tummuutta ja täyteläisyyttä. Koostumukseltaan molemmat ovat mattaisia, mutta kuitenkin erittäin miellyttäviä huulilla. Nämä myös pysyvät tosi hyvin, kuluvat toki hieman syömisen aikana. 


Fanitatko sinä Disney elokuvia?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä ihanat! Itsekin olen näitä katellut, mutta en ole tilannut! Disney-prinsessat on ihania!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihania! Tosi söpö tuo teema :)

    VastaaPoista
  3. Kova disney-leffafani ja aina on kiva kyllä nähdä noita :) En oo koskaan edes kyllä tiennyt tällaisista meikeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää julkaistiin tosiaan jo joskus loppusyksystä ColourPopilla :). Kannattaa tutustua!

      Poista
  4. Itselläni tuo samainen paletti oli saanut valitettavasti matkalla osumaa, mutta onneksi sain sen vielä kursittua kokoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, se on aina niin tylsää kun joku on rikki :(. Onneksi korjaaminen on usein melko helppoa.

      Poista
  5. Onpa hauska teema näissä! Rakastan disneytä!

    VastaaPoista
  6. Disney-leffat on ihania! Onpas ihanan hempeet sävyt tuossa luomiväripaletissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, sopii just loistavasti vaikka ihan jokapäiväiseen käyttöön ja kuitenkin kivasti vaihteluakin :)

      Poista
  7. Ariel on mun tyyppi, hitto et oli vaikee olla hankkimatta mitään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot itsekin ihan Ariel <3. Mä fanitan Pokahontasia :D

      Poista
  8. Ihanaa että olit tehnyt arvostelut näistä tuotteista. Oon pitkään arponut että pitäisikö hankkia tuo paletti, mutta on jäänyt haaveeksi siinä pelossa että on ihan pili pali juttu. Nyt menee tilaukseen heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että tästä oli sulle hyötyä! :) Paletti on varmasti mieluisa <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...