torstai 10. tammikuuta 2019

Joulukuun roskat

Joulukuussa tyhjeni taas jokunen purkki ja tänään päästäänkin käymään läpi vuoden 2018 viimeistä roskakasaa. Yhteensä roskiin lähti 26 tuotetta, mutta ihan kaikki ei olleet loppuun kuluneita ja lisäksi mukana oli pari "välinettä". Joukossa on meikkituotteita ja ihonhoitoa, sekä hiustenhoitoa, tasapuolinen kattaus vähän kaikkea. 



KC Professional Back to the roots exfoliating shampoo oli todella miellyttävä ja iloinen yllätys. Shampoo vaahtoutui juuri sopivasti ja puhdisti hiukset ja päänahan tehokkaasti. Se myös kuori päänahasta muotoilutuotteiden jäämiä ja muita epäpuhtauksia jättäen raikkaan olon jälkeensä.

LUSH Braziliant kiinteä shampoo* on ollut ihan loistava, mä rakastuin tähän ensi kokeilulla. En ole kauheasti käyttänyt palashampoita, mutta tähän jäin koukkuun ja täytyy kokeilla myös muita LUSHin versioita. Tuoksu on aivan ihana, raikas ja hedelmäinen ja tämä vaahtoutuu erittäin hyvin. 


Biozell Dry shampoo oli ihan kiva, ajoi asiansa kuivashampoona, mutta ei vastannut mun kestosuosikki batistea, joten en varmaankaan tule ostamaan uudestaan. 



LUSH Christingle body conditioner* oli todella jännä tuote! Suihkussa käytettävä vartalohoitoaine, eli vähän kuin vartalovoide. Tämä kosteutti ihoa hyvin ja jätti ihon pehmeäksi, mutta jännitä tässä oli se super viileä tunne, jonka tämä toi iholle ja se tunne pysyi iholla pitkään! Kesän helteillä muistan nauttineeni siitä viileästä tunteesta, nyt joulukuussa muistan, että tuntui kuin olisin jäätynyt sisältäpäin :D.

LUSH Helping hands hand cream* käsivoide oli oikein mieluisa, koostumus oli kohdillaan ja tämä imeytyi käsiin suht nopeasti, kosteutti tehokkaasti. Ainoastaan tuoksu ei ollut ihan  mun makuuni, joten en varmaan sen vuoksi tule ostamaan uudestaan.

LUSH Elbow grease moisturising bar* ei valitettavasti kulunut läheskään loppuun ennen vanhenemistaan. Mä olin vähän unohtanut tämän olemassaolon, koska en oikein osannut tätä käyttää. Koostumus oli jännä, se suli ikäänkuin vähän öljyiseksi käsissä.


Natura Siberica käsivoide oli tosi kiva, tämä kuluikin loppuun äkkiä. Tykkäsin koostumuksesta ja siitä miten hoitavalta tämä tuntui mun kuivilla käsillä. Voisin ostaa uudelleenkin!

Lumene Sisu Deep clean purifying mask* ei tullut ihan tyhjäksi, mutta ikää alkoi olla sen verran, että tän oli aika lähteä. En ole käyttänyt tätä enää pitkään aikaan jostain syystä, muistan kyllä tykänneeni tästä kovasti silloin alkuaikoina. 

James Read Gradual tan mist (vartalo ja kasvo) itseruskettavat suihkeet lähtevät roskiin vanhentuneina. Mä en näitä saanut käytettyä, vaikka kesällä kovasti yritinkin. Ongelmaksi tuli näiden ihan kamala tuoksu, jonka yli en vaan päässyt, se kun jäi iholle pitkäksi aikaa.

The Body Shop Hawaiian Kukui body cream* sen sijaan oli todella ihana niin tuoksultaan kuin koostumukseltaankin. Body Shopin vartalovoit on yksiä mun lemppareita, joten ei ihme että tästäkin tykkäsin.


/skin regimen/ cleansing cream* ihastutti tehokkuudellaan. Tällä sai poistettua meikit vaivattomasti ja iho jäi pesun jälkeen raikkaan tuntuiseksi. Tämä ei myöskään kuivattanut lainkaan. Todella hyvä putsari kaikinpuolin.

Bernard Cassiere misellivesi* on tuote, josta tulen kirjoittamaan pian ihan oman postauksensa (ja parista muusta tuotteesta), joten en siitä lähde nyt sanomaan muuta kuin, että toimii tosi hyvin.

Foreo Day cleanser oli ihan ok, parasta tässä oli raikas virkistävä tuoksu, muuten koin ehkä vähän turhakkeena tämän. Hoiti kyllä hommansa hyvin, mutta ihan yhtä hyvin voin käyttää mitä tahansa muutakin putsaria Foreon kanssa.

Puhdistussieni on tullut aikoinaan Jolie boxista eikä mulla ole mitään muistikuvaa mikä se oli. Käytin sitä silloin joitakin kertoja ja se poisti kyllä meikit kasvoilta ja muutenkin toimi moitteetta, mutta ei mun loppupeleissä vaan tule käytettyä tälläisiä.


Too Faced Primed & poreless powder oli mukana mun pannuprojektissa ja nyt se on vihdoin loppu! Tän loppumisesta olin tosi iloinen, sillä puuteri alkoi olla tosi vanha eikä tämä ollut enää mikään mun lemppari, vaikka ihan kiva puuteri olikin. Nyt saan keskittyä muihin, mistä tykkään enemmän.

IsaDora Flashing volume instant effect mascara* oli pitkän aikaa mun lemppari ripsiväri ja on edelleenkin ihan siellä kärkisijoilla. Tällä sai mun olemattomista ripsistä vähän jotain irti, mikä on suuri saavutus. Ostan ehdottomasti uuden jos löydän jostain.

ColourPop brow pencil kulmakynät on mun lemppareita ja joulukuussa niitä loppuikin kaksi yhtäaikaa. Nämä on vielä sitä vanhaa mallia, ennen uudistusta. Nykyään kynät on vähän erinäköisiä ja kierrettäviä, mikä oli mieluisa uudistus. Koostumus ei valitettavasti ole enää ihan sama.

benefit They're real! Push-up liner ei loppunut, mutta on päässyt kuivahtamaan, joten joutaa roskiin. Mä en oikein koskaan päässyt kiinni tähän, lineri oli vaan kaikinpuolin hankala.

ColourPop Ultra satin lip sävyssä Botanical on päässyt menemään huonoksi, onneksi sitä ei ollut enää paljoa jäljelläkään. Tämä sävy oli todella kirkas pastellinen oranssi, tosi kiva kesäaikaan. Koostumus on näissä satin punissa mun mielestä tosi hyvä.

Ecotools meikkisieni* oli todella hyvä, verrattavissa täysin esim. RT:n meikkisieneen, joka on yksi mun lemppari. Aion ostaa uudestaan tämän kunhan tulee taas tarvetta lähteä sieniostoksille.


Kocostar Slice sheet mask banana tuoksui niin ihanalle, banaanikarkille! Tämä tuntui todella kosteuttavalle ja hoitavalle. Nämä Kocostarin slice maskit on muuten tosi hauskoja käyttää, kannattaa tutustua!

Origins Flower fusion Jasmine sheet mask ei herättänyt suuria tuntemuksia. Se oli hyvä, kuten kangasnaamiot aina, mutta ei mitenkään erityinen tai sellainen, että haluaisin ostaa uudelleen.

Cien Facial wipes puhdistusliinoja olen käyttänyt jo ties kuinka monta pakettia, näistä tykkään. Halpoja ja toimivat paremmin kuin monet muut liinat.

Jamela skin care Luxurious gold crystal collagen under-eye masks* silmänalusnaamiot eivät herättäneet myöskään mitään suuria tunteita. Ihan kivat nämä oli, pysyivät hyvin paikoillaan ja tuntuivat kosteuttavilta, mutta en huomannut silmien alla mitään näkyvää eroa käytön jälkeen.

Sellainen kasa roskaa tälläkertaa, oliko mukana tuttuja juttuja?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

14 kommenttia:

  1. Kaikki tuntemattomia tuotteita.

    VastaaPoista
  2. Hurja määrä loppuneita! :D Tuo Lushin palashampoo on ollut munkin ostoslistalla, ne vaikuttaa tosi kiinnostavilta. Ja nyt tän postauksen perusteella pitää ostaa nuo Cienin puhdistuliinat kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tän yhden palan perusteella aika myyty, pakko tilata lisää noita paloja :D

      Poista
  3. Löytyi niin tuttuja kuin tuntemattomiakin :) Itselläni jäi määrä ihan himpun verran pienemmäksi ja päätin nyt kokeilla hieman erilaista ruodintatapaa:
    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/01/joulukuun-loppuneet.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä kurkkaamassa millainen kasa sulle tuli :)

      Poista
  4. Nyt oli mukana niin tuttuja kuin tuntemattomia tuotteita. Pitäisi itsekin siivota näin vuoden vaihteessa "roskat" pois kylppärikaapista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, tulee tosi uudistunut olo kun vähän siivoaa kaappeja :D

      Poista
  5. Tuota Natura Siberica käsivoidetta voisin kyllä testata, koska omat kädet on niiiin kuivat! 🙈 Ja kylppäristä löytyy yllättävän paljon kaikkea vanhaa ja turhaa - huomasin tämän vasta, kun tutustuin KonMariin ja aloin siivoamaan 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä ja edullinen! Voisin kanssa ostaa sitä uuden tuubin loppuneen tilalle. Mä oon kanssa innostunut KonMarista nyt lähiaikoina ja siivoskellut kaappeja ja nurkkia oikein urakalla :D

      Poista
  6. Mä ostin just kaikenlaista Lushin aleista ja yhdessä pakkauksessa oli pieni purkki tuota Christingleä. Joskus sitä käytinkin ja totesin et se viilentävä vaikutus ei oikein ollut mun juttu, hyr. Jos kuitenkin ensi kesästä tulee samanlainen kuin edellisestä, niin otan kyllä kaiken viilennyksen kiitollisuudella vastaan :D Sain myös myyjältä vinkin testata tuota saunassa - on kuulemma tosi vinkeä tunne kun on samaan aikaan kylmä ja kuuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten mä unohdin, että Lushillakin oli tottakai alet! Voi hitsi. Toi Christingle oli kyllä super jännä ja hyytävä, ei mikään talvituote mun mielestä. Saunassa ei tullut mieleen kokeilla sitä, mutta olisi voinut olla erikoinen kokemus.

      Poista
  7. Hyvä saldo loppuneita! Palashampoita haluisin itse kokeilla mielenkiinnosta. Moni kehuu niitä, mutta taas toiset ei tykkää yhtään. Moni tuote oli kyllä tuttu sun loppuneissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tuntuu jakavan paljon mielipiteitä. Ja kaipa se riippuu vähän merkistäkin, mitä käyttää. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...