sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry luomiväripaletti julkaistiin jo syksyllä, mutta omani ostin vasta black friday alennuksista. Paletti kiinnitti heti mun huomioni, mutta jostain syystä sen ostaminen vaan jäi ja jäi. Hyvä niin, sillä nyt sain tämän huomattavasti edullisemmin. Tänään tämä uusin Naked Cherry paletti pääsee kunnolla tarkasteluun, postauksen lopusta löydät myös kaikkien sävyjen swatchit.

Urban Decay on ollut jo vuosia yksi mun suosikki kosmetiikkamerkki ja olenkin pääsääntöisesti tykännyt kaikista heidän tuotteistaan. Silloin kun aloitin kosmetiikkaharrastuksen, piti merkkiä tilata aina ulkomailta, mutta nykyään ollaan niin onnekkaita, että Urban Decay löytyy ihan täältä Suomestakin. Löydät Naked Cherry paletin mm. Kicksin verkkokaupasta*, joka on nykyään mun suosikki kauppani kosmetiikkaostoksille.

*Affiliate linkki

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry

Naked Cherry on nimensä mukaan hyvin kirsikkainen sävymaailmaltaan. Paletti on yhtenevä muiden Naked palettien kanssa, mutta väreiltään täysin omanlaisensa. Kannesta löytyy paletin nimi ja rivillinen kirsikoita. Tämä on mun mielestä todella kivannäköinen paletti, tähän tekee mieli tarttua. Toki johtuu varmaan osittain siitä, että mä satun rakastamaan tälläistä sävymaailmaa.

Urban Decay Naked Cherry

Sävyjä on tuttuun tapaan 12 ja ne etenevät vaaleasta tummimpaan vasemmalta oikealle. Mun mielestä Naked paletit on aina ollut tosi selkeitä asettelultaan ja tämä ei poikkea linjasta, tästä näkee heti mitkä sävyt sopii korostukseen ja mitkä ulkonurkkaan tai sille välille. Sävyjen nimet eivät liity mitenkään tähän kirsikkateemaan, mikä mun mielestä on vähän harmi. Ainoastaan "Juicy" on sellainen, mikä mun mielestä voi kuvastaa kirsikkaa. Mukana saat kaksipäisen siveltimen, jonka toinen pää on häivytykseen ja toisessa päässä pieni kynäsivellin.

Jos olet käyttänyt aikaisemmin Naked paletteja, Cherryn koostumus on hyvin samanlainen kuin edeltäjissään. Suurin osa sävyistä on pigmenttisiä ja käyttäytyy moitteetta luomella ja blendatessa. Ainoastaan tuo paletin viimeinen sävy ei ihan yltänyt sille tasolle kuin olisin toivonut, mutta sekin on kerrostettavissa.

Paletti on saanut kritiikkiä siitä, että sävyt ovat liian samankaltaisia keskenään. Mä en ihan allekirjoita sitä väittämää. Tottakai tässä on paljon samantapaisia sävyjä, mutta ne ovat kuitenkin riittävän erilaisia siihen, että tällä saa tehtyä monenlaisia meikkejä. Cherry paletissa ei oikein voi olla mukana mitään kovin poikkeavaa, joten kukaan tuskin odottikaan vihreää tai sinistä. Paletissa on viisi erilaista shimmersävyä ja loput mattaa. Tällä saa tehtyä näyttäviä iltameikkejä tai simppeleitä arkimeikkejä ihan omasta mausta riippuen.

Urban Decay Naked Cherry

Urban Decay Naked Cherry

Onko sulla oma Cherry paletti? Miltä sävymaailma vaikuttaa sun mielestä?

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Tässä paletissa on kyllä kauniit sävyt! Itselläni ei ole yhtäkään UD-palettia, mutta tämä voisi olla kiva hankinta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen, jos sävyt ihastutti :). Laatu on kohdillaan!

      Poista
  2. Mä tykkän tästä paletista, ei mun suosikki UD, mut tykkään. :)

    VastaaPoista
  3. Ai vitsit sitä aikaa kun kaikki NYX:t ja UD:t piti tilata ulkomailta :D Onhan tää nykyinen tilanne paljon helpompi ja parempi, mutta toisaalta nääkin brändit oli mulle jotenkin paljon "spesiaalimpia" silloin, kun niitä ei ihan joka kadunkulmasta saanut :) Cherryn sävyt on ihanat, just mun tyyliset kun tykkään pinkeistä luomiväreistä, mutta jotenkin en oo tätä vaan saanut hankittua. Ehkä mulla pistää liikaa vastaan se tieto, että meikkipöydän laatikko pursuaa luomiväripaletteja, joita pitäisi pystyä käyttämään eikä uusille oikeesti oo tarvetta :D Mutta siis ihanahan tää on<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ei siitä kauaa ole kun muistan valittaneeni ettei mitään kivoja merkkejä saa Suomesta ja nyt täällä on jo vaikka mitä :D. Toi on kyllä totta, että ei ne niin spesiaaleja ole enää, mutta parempi silti näin.

      Poista
  4. Meinasin kans napata tän alesta ennen joulua, mutta sitten se kuitenkin jäi! Mulla on ollu alusta asti tähän sellainen suhde, että toisinaan haluaisin tämän paletin ja toisinaan ajattelen, että nämä sävyt löytyy multa jo. :D Saa nähdä tuleeko joskus hankittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään mielenkiinnolla odottamaan miten käy :D. Mäkään en olisi tätä tarvinnut, mutta ei kyllä yhtään kaduta.

      Poista
  5. Itsehän en tästä niin innostunut heti aluksi, mutta nyt oon kyllä pikkuhiljaa lämmennyt noille sävyille. Pitää vielä miettiä että hankinko tätä, kun olisi muutama muukin paletti haaveissa :D

    VastaaPoista
  6. Loistavaa, että satuit juuri tekemään tästä postauksen, koska itse hankintaa olen pohtinut :D Sävyt näyttävät kyllä todella kauniilta, joten voi olla, että lähtee vielä tilaukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tuli tarpeeseen :D. Tää on ihan tosi kiva paletti, suosittelen! <3

      Poista
  7. Multa tää löytyykin mutta jostain syystä jäänyt melkein kokonaan käyttämättä!

    VastaaPoista
  8. Sain Cherryn joululahjaksi, kun aloitin jo syksyllä vinkkailemaan, että tää olis kiva :D Oon tykännyt ihan simona ja Heat-paletti onkin nyt sitten jäänyt vaan kaapin perälle sen jälkeen, kun Cherry saapui kotiin <3 Ihan loistava paletti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että oli vinkit mennyt perille :D. Saa nähdä, voi olla että tämä vie vielä mullakin voiton Heatista.

      Poista
  9. Kaunis paletti! Itse en ehkä osaisi näitä värejä käyttää. T: tylsäbeige

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nämä värit kaikkia miellytä, jokaisella on ne omat suosikit :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...