maanantai 7. tammikuuta 2019

Marraskuun allure beauty box

Kivaa maanantaita! Tänään me päästään vihdoin kurkkaamaan marraskuun allure kauneusboksiin, jonka sain käsiini viime viikon lopulla. Marraskuun boksin teemana oli naamiot, jotka kyllä sopii erittäin hyvin tähän vuodenaikaan kun iho tarvii hieman extra huolenpitoa. Katsotaanpa mitä kaikkea boksista löytyi!



Lapcos on merkki, josta en ole ennen kuullutkaan, mutta tämä kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Kyseessä on siis ihoa kirkastava kangasnaamio, jonka pitäisi tuoda iholle raikkaan tunteen ja paljon heleyttä ja kosteutusta. Kuulostaa tosi lupaavalta!


Kocostarin huulinaamio ei herättänyt suurta innostusta, nämä kun on aina vähän hankalia saada pysymään paikoillaan, enkä välttämättä huomaa suurta vaikutusta huulilla. Toki tätä yksilöä en ole kokeillut, annan tälle mahdollisuuden ja katsotaan miten käy :).


Patchology:n silmänalusnaamiot sen sijaan kiinnostaa kovasti. Merkki on kiinnostava ja mä tykkään käyttää silmien alla tälläisiä tehokosteuttavia naamioita aina silloin tällöin. Tämä lupaa nopeaa ja tehokasta kosteutusta, tummien silmänalusien häivytystä ja kiinteytystä juonteille. 


Syötävän herkullisen näköinen vesimeloninaamio kuulostaa aivan ihanalta! Glow recipe on nimenä tuttu, mutta en ole ennen käyttänyt merkin naamioita, joten tätä on tosi kiva päästä kokeilemaan. Kuulostaa aivan täydelliseltä kuivalle talvi-iholle. 


Laatikosta löytyi myös kuorintasukat jaloille Starskinilta. Mä olen aikaisemmin käyttänyt jotain muita Korealaisia kuorintasukkia, mutta nämä on mulle uusi tuttavuus. Testaan nämä keväällä kun sandaalikelit lähenee ja jalat kaipaa hieman uudistusta. Kuorintasukat on ihan mahtava keksintö!


Mukana oli myös yksi perinteinen naamio, Glamglow:n Supermud clearing treatment, joka on mulle entuudestaan tuttu. Olen tätä yhden purnukallisen käyttänyt ja tykkäsin kovasti. Tämä on aika tuju savinaamio, etenkin mun iholle kun ei ole kauheasti mitään epäpuhtauksia, mutta kerran parissa viikossa tykkään käyttää tälläistä vähän syväpuhdistavampaa tuotetta.


Boksin random tuote oli paketillinen invisibobble ponnareita. Näiden mukana olo oli perusteltu niin, että näillä voi pitää hiukset poissa kasvoilta kun käyttää naamiota, ihan järkeenkäypää. Olisin ehkä silti ottanut mieluummin jonkun naamion. Näille tulee kyllä käyttöä, mun vanhat invisibobblet alkaa olla jo tosi venähtäneitä.


Mukana oli myös extra lahja, en tiedä tuliko tämä kaikille vai ns. pitkäaikaistilaajille? Sain Lulu Frostin upeat korvakorut, jotka on ihan super arvokkaat. Oon kuullut tästä merkistä ennenkin ja kävin katselemassa sivuilla viikonloppuna. Nämä 95 dollarin korvikset on merkin edullisimmat, huh. Mulla ei valitettavasti ole korvissa reikiä, mutta eiköhän näille löydy uusi koti aika helpolla :).

Mitä mieltä olitte marraskuun boksista?

Love, Mari

17 kommenttia:

  1. Ihana sisältö, olisin kelpuuttanut kaiken tästä itselleni :D

    P.s. Ootko kokeillut saada venähtäneet invisibobblet ruotuun kuuman veden avulla? Itse tätä kerran kokeilin (ja mukana oli myös muutama ei-invisibobble jotka myös kestivät käsittelyn) ja ponnarit olisivat tämän jälkeen kuin uudet :)
    (Taisinkin tästä vinkata aikaisemmin myös blogissa:
    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/10/kosmetiikkanikseja.html)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokeillut, mutta oon kyllä kuullut tuon vinkin ennenkin. En vaan jaksa vaivautua xD.

      Poista
  2. Mulla oli muuten ihan samat tavarat boxissani, mutta ei noita korviksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää ettei sulle tullut korviksia, kuinka kauan oot tilannut boksia?

      Poista
    2. Kysyin Allurelta ja vastaus oli, että korvikset saivat ne, jolla oli tilauksen 1-vuotispäivä. Mulle on tullut boxi koko sen olemassaolon ajan, eli jo vuosia. Kaipa siinä ajassa on tullut jotakin bonusjuttujakin, myös korviksia.

      Poista
  3. Itse olen käyttänyt tosi vähän naamioita, mutta uskon, että ne varmasti virkistäisi ihoa. Käytän todella vähän kosmetiikkaa, niin en ole sitten saanut aikaiseksi kokeilla juuri naamioitakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamiot tekee tosi hyvää iholle ja niitä on niin monenlaisia, että voi valita juuri sopivan omiin tarpeisiin :)

      Poista
  4. Kiva sisältö ja teema tässä boxissa tällä kertaa. Glamglown Supermud on tosi hyvä silloin tällöin syväpuhdistavana naamiona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa kun oli vähän erilainen boksi. :)

      Poista
  5. Kunnon kasvonaamiopussi! Nuo huulimaskit tuntuu huijaukselta, ei ne tee mitään. Kyllä ne mulla onneksi pysyy naamalla mutta turhauttaa olla se aika puhumatta tai höpöttämättä omiaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo oon ihan samaa mieltä :D. Oon vissiin yhtä huulimaskia kokeillut kun tuntui hieman pehmentävän ja hoitavan huulia, muuten ne vaan on löllöjä ja tippuu eikä tee mitään.

      Poista
  6. Huhhuh, melkoinen boksi! Aivan ihanan oloisia tuotteita :) Harmi, että mä olen niin nössykkä, etten varmaan vieläkään uskalla tilata mitään ulkomaisia bokseja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, ehkäpä sä vielä rohkaistut jossain vaiheessa, nää jenkkien boksit on ihan eri luokkaa kuin meillä Suomessa :).

      Poista
  7. Naamioille voisi ollakin käyttöä! :) Itse en tykkää kamalasti tällaisista bokseista, mistä voi tulla mitä vaan, koska sitten turhat jäävät kaappeihin pyörimään :D Mutta toisaalta voisi saada edullisesti jotain kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, aina tulee jotain itselle turhaa, mutta mä oon tykännyt antaa niitä sitten lahjaksi tai säästellä arvontoihin :).

      Poista
  8. Oi, miten hieno sisältö! Itsekin olisin kelpuuttanut kaikki. Ja samaa mieltä siitä, että kuorintasukat ovat parhautta, eivätkä huulinaamiot oikein itselläkään ole toimineet. Pitäisiköhän ryhtyä Alluren tilaajaksi? Olen tähän saakka tyytynyt lukemaan netistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä alluren kauneusboksi on ainakin sellainen, mitä suosittelen lämmöllä! :). Mä luen jutut kanssa netistä jos on jotain kiinnostavia.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...