perjantai 25. tammikuuta 2019

Meikkikokoelma; primerit

Tänään vuorossa meikkikokoelman ensimmäinen osa, primerit. Multa on jo jonkin aikaa toivottu meikkikokoelma postausta ja olenkin miettinyt sille parasta toteutustapaa. Yhteen postaukseen en vaan millään olisi saanut kaikkea, joten päätin taas jakaa kokoelman kategorioittain. 

Tein vastaavan postaussarjan joskus 2015 aikoihin, mutta siitä on jo niin kauan, että nyt voidaan jo aloittaa alusta. Tulen käymään läpi kaikki kategoriat järjestyksessä, varmaan noin parin viikon välein. Ensimmäisenä vuoroon pääsee luonnollisesti primerit.

primerit

Mun primerikokoelma ei ole mitenkään valtavan suuri, mutta kyllä niitäkin on kertynyt ihan kelpo kasa. Osa toki näytekokoja ja osa sitten ihan niitä täysikokoisia. Kaikkia en ole vielä testannut, mutta suurinta osaa kylläkin.

Osa tuotteista on saatu pr näytteinä, mutta suurin osa itse ostettuja.

primerit

Blurraavia, ihoa tasoittavia primereita mulla on selkeästi eniten. Nämä ovat suurin osa silikoonipohjaisia ja jättävät ihon ihanan tasaiseksi ja pehmeäksi meikille. Nämä on mun suosikkeja kun haluan oikein kestävän ja kauniin meikin. Jos iho on oikein kuivassa kunnossa, en pysty käyttämään näitä vaan silloin pitää tarttua johonkin kosteuttavampaan.

Mun kaikkien aikojen suosikki blurraava primer on tuo Smashboxin photo finish primer, se on mun luottotuote ja olenkin kaksi deluxe putkiloa sitä jo käyttänyt. 

primerit

Kosteuttavia/heleyttäviä primereita mulla on yllättäen vain kolme. Olisin kuvitellut näitä olevan enemmän, sillä mun iho on etenkin talvisin todella kuiva. Mun kestosuosikki on Smashboxin primerizer, se on täydellinen kuivan ihon primeri. Smashbox osaa tehdä super hyviä primereita ja jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva. 

Too Facedin HangoverX primer on myös todella hyvä ja se tuoksuu ihanalle kookokselle. Nam! Tuota dr. brandt primeria en ole käyttänyt kuin pari kertaa, mutta ensivaikutelma on ollut lupaava. 

primerit

Matka- ja näytekokoja on kertynyt myös jonkin verran, näitä käytän pääasiassa reissuilla kun eivät vie tilaa meikkipussista. Mukana on kaiken tyyppisiä primereita, mattaisista kosteuttaviin ja kirkastaviin.

primerit

Lopuksi vielä ne korkkaamattomat primerit, joita en ole ehtinyt kokeilemaan. Kangasnaamio primereita olen käyttänyt aikaisemminkin, mutta en tältä merkiltä. Illamasquaa olen myös käyttänyt, tuo on vaan ylimääräinen kappale sitä. Lumene, Clarins ja L.A. Girl on kaikki mulle uusia ja kokeilemattomia.

Yhteensä siis 26 primeria mun kokoelmassa. Ei ihan kauhean paha ja voin hyvällä omallatunnolla pitää nämä kaikki. Varsinkin kun iso osa on noita minejä ja yksi niistä on jo kulunut loppuun ja roskissa. 

Käytätkö sinä primeria meikin alla?

Love, Mari
Follow my blog with Bloglovin

19 kommenttia:

  1. Pitäisi tutustua noihin kangasnaamioihin ihan kunnolla. Tykkään muutoinkin naamioista paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa joo, kangasnaamiot on ihania rentoutumiseen ja hoitavat ihoa tosi hyvin <3

      Poista
  2. Käytän primeria aina meikin alla. Ilman sitä tuntuisi jotenkin vajaalta ja meikki varmaan lätsähtäisi pian, jos sen jättäisi pois...;)
    Itselläni on vain pari-kolme primeria kerralla käytössä. Jotkut ovat aivan yliriittoisia, joten viitsi pitää avattuna montaa kerrallaan. Too Facedin Hangoverista olen käyttänyt miniversion, ja oli oikein mieluinen tuote, mutta normikokoisena vähän liian hintava.

    Kivaa viikonloppua Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, en oikein osaisi edes tehdä meikkiä ilman jonkinlaista pohjustusta :D. Kiitos, toivottavasti sulla oli myös ihana viikonloppu :) <3

      Poista
  3. Käytän aina primeria meikatessa. Nuo naamioprimerit oli mulle ihan uus juttu. Miten ne toimii käytännössä ja onko siis vain yksi käyttökerta/tuote?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo on kertakäyttöisiä ja toimivat ihan niinkuin muutkin kangasnaamiot, mutta toimivat vaan meikin pohjustuksessa :)

      Poista
  4. Pitäisi koota omatkin primerit kasaan, mutta veikkaan, että määrä jäi melkoisesti susta :D Laitoin tässä jokunen aika sitten aika paljon niitä kiertoon ja olen saanut onneksi kuluteltua osaa poiskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa tehnyt tässä karsintaa ja yhden sain tammikuun roskakasaan :D.

      Poista
  5. Pitää ostaa toi smashboxin phono finish kyllä itselle sitten jos haluaa primerin, sen verran hyvää palautetta siitä on. Mutta enemmän tykkään kiinnityssuihkeista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huikea ja huomaan kyllä selvän eron kun käytän primeria ja kun en käytä :).

      Poista
  6. Käsitinkö oikein että primer on meikkivoiteen alle tuleva pohjustusvoide? :D Mun meikkipussissani on tasan meikkivoide, ripsari ja luomiväri/poskipuna paletti. Tunnustan tavallaan luovuttaneeni ajatukselle, että olen varmaan kaikille meikeille allerginen (apina peittää silmät) :D

    http://starbox.fi/sangynalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo juurikin näin, primer auttaa pitämään meikin paikoillaan koko päivän ja se myös auttaa meikkiä asettumaan kasvoille kauniimmin :). Onko sulla selvillä mille aineille olet allerginen? Varmasti löytyy myös sopivia tuotteita, jos vaan on tiedossa mikä allergisoi :).

      Poista
    2. ei ole mitään käsitystä mikä tietty voisi olla. Mulla ei teininä niin paljoa kiinostanut meikkaaminen että oltaisi äitin kanssa lähdetty etsimään ja selvittelemään, niin sitten se on vaan jäänyt ja nyt on sitten enää ehkä laiskuutta, kun oon tähänkin saakka pärjännyt ilman, vaikka välillä olis tosi kiva laittautua muuten vaan huolella ja ilman että koko naama kutiais ja silmät väsyis :D

      Poista
  7. itse en osaa käyttää primeria kuin silmämeikissä :)

    https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, se tekee huiman eron koko meikkiin :)

      Poista
  8. Mä en oikeastaan käytä primereita vaan kosteusvoiteit meikin alla, mutta Smashboxin primerizer on ollut ostoslistalla jo kauan! Moni kyllä on kehunut sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet käyttää kosteuysvoiteita, mäkin joskus aikoinaan. Nykyään laitan aina väliin vielä primerin kun oon huomannut sen auttavan paljon :).

      Poista
  9. Primerit on kyllä ihan ehdottomia! Meikki kestää ja näyttää niin paljon paremmalta niiden päällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...