torstai 17. tammikuuta 2019

Tammikuun Bette box

Tänään käydään läpi vuoden ensimmäistä Bette boxia. Tammikuun boksin myötä Bette box on kokenut jonkinlaisen uudistuksen, mutta mulle jäi hieman epäselväksi, että mikä tässä nyt oikein muuttui? Joulukuun boksi oli totaalinen floppi, joten toivottavasti muutos on parempaan päin. Boksin mukana tulleessa kortissa lukee "and so the adventure begins", tuo ainakin lupailee mun korvissa uutta alkua. Mielenkiinnolla jään seuraamaan mihin suuntaan Betten matka jatkuu, varsinkin kun Suomen markkinoille on tulossa uusi kauneusboksi kilpailemaan asiakkaista.Ensimmäisenä boksista löytyi kaksi isointa tuotetta, J. Mäki tuuheuttava shampoo ja hoitoaine. Mä olen kuullut tästä hiustenhoitosarjasta ennenkin, mutta en ole koskaan päässyt käyttämään heidän tuotteitaan. Tosi kiva päästä kokeilemaan näitä ja olen myös iloinen, että boksista löytyi isot pullot, eikä pieniä näytteitä. Näistä on ollut liikkeellä muutamaa eri variaatiota, itse sain tosiaan tuuheuttavat tuotteet, mitkä kyllä sopii hyvin mun tarpeisiini.


Mielenkiintoa herätti myös Ziajan vuohenmaito entsyymikuorinta. Mä olen käyttänyt Ziajalta aikaisemmin yhtä entsyymikuorintaa ja siitä tykkäsin kovasti, joten uskoisin tämän olevan myös tosi hyvä. Hellävarainen rakeeton kuorinta sopii hyvin myös herkemmälle iholle.


Love beauty and planetin kasvokuorinta vaikuttaa myös tosi kivalta, mutta vähän ihmettelen, miksi samaan boksiin on laitettu kaksi kasvokuorintaa? Toki toinen on rakeellinen ja toinen ei, mutta silti. Tämä sisältää muru muru voita ja ruusua, kuulostaa ihanalta yhdistelmältä. Ja pullokin on tosi kaunis!


Boksista löytyi myös näytekokoinen Himalaya Herbalsin puhdistusgeeli. Tuo on oikein passeli tulevia matkoja ajatellen. Olen käyttänyt joskus sarjan aloe vera putsaria ja se oli todella hyvä, odotukset on korkealla tämänkin suhteen. Lisäksi mukana oli Ted Bakerin tuoksunäytekortti. Mä en oikein noista korttinäytteistä perusta, tuoksunäytteet on ihan jees jos ne tulee pikkupulloissa.


Viimeisenä laatikosta paljastui meikkituote Cougar merkiltä. Cougar on tullut mulle tutuksi Boxycharmin kautta joskus, mutta en mitenkään kauheasti muista näitä kokeilleeni. Tämä minikokoinen luomiväripaletti lähtee kiertoon, sillä mulla ei vaan ole tarvetta tai käyttöä tälläiselle, joku toinen voi saada tästä enemmän iloa.

Kaikenkaikkiaan tammikuun boksi vaikutti oikein lupaavalta. Mukana oli kiinnostavia tuotteita, vaikka osa herättikin vähän ihmetystä. Jos tämä meno jatkuu, on Bette menossa hyvään suuntaan.

 Mitä mieltä te olitte tammikuun boksista?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. No täähän näyttää jopa ihan hyvältä! Itelle ei oo tullu boksia yli vuoteen ku meni usko :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lupaava alku! Jännä nähdä mitä tulee sitten ensi kuussa :). En yhtään ihmettele, että meni usko, mulla meni kanssa jo aikoja sitten. En vaan ole saanut peruutettua :D.

   Poista
 2. Itsekin tykkäsin boxin sisällöstä, käyttökelpoista tavaraa ja enemmistö tosiaan omaan käyttöön tulee aikanaan :)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/01/bette-box-tammikuu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyi sullekin mieluisia tuotteita! :)

   Poista
 3. Sisältö oli tosi kiva, vaikka mullakin lähtee toi Cougarin luomiväripaletti eteenpäin :) En myöskään ihan ymmärtänyt tota ideaa laittaa kahta kuorintaa samaan boksiin, mutta molemmat on mulle kuitenkin mieluisia niin en mä valita :D Oli kiva lukea sun mietteet tästä boksista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat ajatukset oli mulla, toinen olisi voinut olla vaikka joku naamio tms. :D En silti valita minäkään, kun kiinnostavia on molemmat.

   Poista
 4. Ihan hyvältä näyttää boxi pitkästä aikaa, mutta tosiaan vähän jännä että samassa paketissa pari kuorintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä on käynyt joku ajatuskatkos :D. Mutta eipä se suuremmin haitannut, kun tuotteet oli muuten kivoja.

   Poista
 5. Hyvä sisältö, tuli jo kuitenkin tilattua Glossy Boxin eka laatikko myös itselleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli kanssa pakko laittaa Glossybox tilaukseen, mielenkiintoista nähdä millaisia tuotteita siitä löytyy :)

   Poista
 6. Oli kyllä selvä parannus! Mua kans ärsytti toi et 2 kuorintaa ku toinen olis voinu olla vaikka naamio tai jotain.. mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Mutta ihan kiva alku kuitenkin, toivottavasti jatkuu yhtä hyvänä tulevat boksit, ellei jopa parempina :D.

   Poista
 7. Sisältö näyttää todella hyvältä! ja muutama tuttu tuotekin löytyi. No kahta kuorintatuotetta en minäkää ymmärrä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli selvä parannus menneisiin bokseihin verrattuna :).

   Poista
 8. Tää boksi on kyllä lupaavan oloinen :) ajattelin itse tilata seuraavaksi Glossyboxin, mutta ehkä tääkin tilaus pitää jossain vaiheessa uusia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin kanssa Glossyboxin kokeiluun, katsotaan ainakin pari kuukautta miltä se vaikuttaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...