torstai 24. tammikuuta 2019

Pienet ostokset Ofralta

Tein black fridayn aikoihin pienen tilauksen OFRA Cosmeticsille, ja tänään ajattelin vihdoin näyttää teillekin mitä oikein ostin. Ofralla oli silloin todella hyvä tarjous nestemäisistä huulipunista ja lisäksi sain koko tilauksesta -30% Kathleen Lightsin alennuskoodilla. Näille ei siis jäänyt hintaa paljon mitään. Toki päälle tuli vielä postikulut Shipitolta Suomeen. 

Jos et halua lähteä Yhdysvalloista tilaamaan, OFRAa saa nykyään myös Suomesta. Verkkokauppa Koreina myy Ofran tuotteita, kuten myös eleven, Stoorla ja Oletkaunis


Laitoin tilaukseen kaksi nestemäistä huulipunaa, sävyissä Miami fever ja Manila. Näiden lisäksi tilasin myös uuden highlighterin sävyssä Pillow talk. Näistä tuo Miami fever on mulle uusinta, ostin sen jo muutamia vuosia sitten kun se ekaa kertaa julkaistiin. Se on kuitenkin ollut roskiksessa jo hyvän tovin, joten halusin ehdottomasti sen uudestaan. 

Manilaa ovat monet kehuneet ja se näytti täydelliseltä viileältä nudesävyltä, joten ostin myös sen kokeiluun ja olen tykännyt siitä kovasti.


Ofran nestemäisten huulipunien koostumus on moussemainen ja nämä ovat todella käyttäjäystävällisiä. Huulipunat tuntuvat miellyttäviltä huulilla, eivätkä kuivata lainkaan. Nämä eivät kuivu ihan täysin, mutta pysyvät silti paikallaan hyvin tosi pitkään. Tää on yksi mun lemppari koostumus ja sävyjä onkin kertynyt jo ihan kivasti.


Ofran highlighterit ovat mun suosikkeja aina silloin, kun haluan todella hohtavan ja intensiivisen korostuksen. Pillow talk on sävyltään kaunis vaaleanpunainen, erilainen kaikkiin muihin mun highlightereihin verattuna. Ja tämä todella näkyy vaikka kuuhun, jos valo sattuu tulemaan oikeasta kulmasta. 

Koostumus on super pigmenttinen ja intensiivinen, hyvin pehmeä. Levitys onnistuu siveltimellä tai sormella parhaiten.



Tilaajalahjana sain vielä Ofran käsipeilin, mikä on ollut yllättävän näppärä käytössä. En koskaan aikaisemmin kuvitellut tarvitsevani käsipeiliä, mutta nyt käytän tätä lähes aina kun teen meikkiä. Tosi kätevä kun haluaa tarkastella kasvoja eri valoissa ja eri kulmista.

Oletko sinä jo tutustunut Ofran tuotteisiin?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Tuo oli mulle ihan tuntematon merkki.
    Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofra on hiljalleen rantautunut Suomeen ja nyt tuotteita saa jo monesta paikasta :). Harmillisen vähän näistä kuulee silti puhuttavan.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. No niin on!! Ofra osaa kyllä nuo highlighterit tehdä :D.

      Poista
  3. Ofran tuotteita en ole koskaan kokeillut, hieman kyllä kiinnostelisi. Tuo Highlighter näyttää ihanalta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, Ofran tuotteet on ihan huippulaadukkaita! :)

      Poista
  4. Ofran highlightereita oon itse halunnut pitkään kokeilla ja pitäis tilata itsellekin niitä!

    VastaaPoista
  5. Ofran ja Nikkien yhteistyökorostustuote tuli nyt joulukuun Allure boxissa ja en malta odottaa että pääsen sitä testaamaan! Huulituotteista olen kuullut kanssa paljon hyvää ja ne pitää kyllä ehdottomasti testata myös :)

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo saanut vielä joulukuun allurea käsiini, jostain syystä kaikki mun boksit on jääneet tulematta tässä joulun jälkeen :(.

      Poista
  6. Vaikuttaa mielenkiintoiselta merkiltä :-) en oo koskaan aikaisemmin edes kuullut!

    VastaaPoista
  7. Oi tuo highlighter vaikuttaa tosi ihanalta!!

    VastaaPoista
  8. Oh toi Pillow Talk on must have! Oon viimeaikoina ollut ihan in lööv vaaleanpunaiseen shiftaavien kanssa <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...