torstai 31. tammikuuta 2019

Beautylish Lucky bag 2019

Beautylish Lucky bag vuosimallia 2019 on vihdoin täällä! Jos tää on sulle vieras juttu, on kyseessä kerran vuodessa Beautylish verkkokauppaan ilmestyvä "yllätysboksi". Lucky bag liittyy vahvasti Japanilaiseen uuden vuoden traditioon ja Beautylish julkaiseekin boksin joka vuosi joulun jälkeen.

Muista kauneusbokseista tämä eroaa sillä, että kaikki boksit ovat erilaisia ja kukaan ei voi tietää mitä tulee saamaan, vaan tulet oikeasti yllättymään. Joko positiivisesti tai negatiivisesti. Jokaisen boksin arvoksi luvataan 150 dollaria, mutta muuten sisältö voi olla mitä vaan. Tää on mun kolmas vuosi lucky bagin kanssa ja aina yhtä innolla odotan näitä alkuvuoden ylläreitä.


"Lucky bags are a Japanese New Year custom 
that inspired us to create our own.
The Sumo wrestlers, or rikishi,
on this year's lucky bags are said to
bring good luck and fortune.
We hope the surprises inside make your 
2019 a little more lucky :)"


Ensimmäisenä mustaan silkkipaperiin oli kääritty Stilan Glitter & Glow liquid eye shadow set, eli kolme minikokoista nestemäistä glitterluomiväriä. Mä oon halunnut kokeilla näitä pienen ikuisuuden, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi ostaa vielä. Tästä oon tosi iloinen, enkä malta odottaa näiden testailua.


Joka vuosi laatikosta on paljastunut myös Wayne Goss sivellin, tällä kertaa sain numeron 14, joka on tarkoitettu highlighterille, poskipunalle ja bronzerille. Wayne Gossin siveltimet on huippulaadukkaita ja todella arvokkaita, joten oon aina iloinen kun saan tälläisen boksista. Näissä on vaan se vika, etten meinaa raaskia käyttää ollenkaan vaan säilytän näitä vähän kuin aarteena :D.


Tällä kertaa mukana oli myös minikokoinen Viseart Theory luomiväripaletti. Ihan kiva, mutta olisin kuitenkin mieluummin ottanut jonkun oikein kunnon paletin :D. Tän sävyt on kyllä tosi kauniita ja vaikuttaa ensi swatchilla tosi laadukkailta ja onhan Viseart arvostettu brändi. Tää pikkupalettikin maksaa yli 40 dollaria. Tää on varmaan tosi näppärä reissuilla kun yhdellä paletilla saa koko lookin aikaan ja tässä on pieni peilikin.


Tämä Good Molecules Wake up eye serum on mun käsittääkseni löytynyt tänä vuonna jokaisesta boksista. Ilmeisesti he promoavat uutta brändiä, joka on tulossa pian myyntiin. Kokeilen mielelläni, kaikki silmänympärystuotteet on aina kiinnostavia. 


Boksin hämmentävin tuote oli ehdottomasti tämä Rae Morris Invisible mattifier face powder. Näkymätön puuteri?? Mitä ihmettä. Tää on siis oikeasti näkymätöntä, eikä vaan väritöntä kasvoilla. En myöskään ymmärrä miten tää muka on puuteri, kun tuote tuntuu koskettaessa aika silikoniselta. Ei ehkä ihan mun juttu, mutta super mielenkiintoista kokeilla. Tämä maksaa 60 dollaria, eli aika arvokkaasta tuotteesta kyse.


Boksin viimeinen tuote oli Farmacyn kangasnaamio. Tää oli vähän pettymys, vaikka varmasti on todella hyvä naamio ja naamioista tykkäänkin. Olisin silti toivonut jotain vähän "jännempää". Mun boksini jäi joitenkin vähän laimeaksi, ihan kuin jotain puuttuisi. Näitä ei saisi koskaan vertailla, mutta vertailen silti ja taisin vetää lyhyimmän korren.

Jokatapauksessa olen ihan tyytyväinen boksin sisältöön ja sain rahoilleni vastinetta. Laatikosta löytyi muutama tuote, joita en olisi itselleni ostanut, mutta kiva päästä kokeilemaan. Lemppareita oli Stilan glitterit ja Wayne Gossin sivellin.

Mikä oli sun lemppari näistä? Tilasitko oman Lucky bagin?

Love, Mari

20 kommenttia:

  1. Vihdoin nää on Suomessa. Omani saan varmaan tänään, mulla kans kolmas vuosi. Näistä mun suosikki on varmaan WG-sivellin, mulla on se käytössä ja toimii pigmenttisten poskipunien kanssa, aurinkopuuteriakin sillä saatan laittaa. Oon kyllä pienikasvoinen :) Viseartpaletti jossain viileämmässä väriskaalassa olis mulle mieluisampi, mulla vaan ei kovin lämpimät ruskeat toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kaikkea sun laatikosta löytyi? Nää on kyllä tosi jänniä aina! Innolla jään odottamaan jo ensi vuotta :D

      Poista
  2. Toi Rae Morrisin puuteri on todellakin jokseenkin hämmentävä tuote :D Värittömiä puutereita suosin toki itsekin, mutta näkymätön on ihan uusi juttu! Mä en oo tällaista koskaan tilannut, mutta mielenkiintoinen konsepti tää kyllä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, värittömät puuterit on käytössä, mutta tää oli jotain ihan uutta mulle :D. Oon nyt kerran kokeillut, enkä vieläkään oikein tiedä onko tuo lintu vai kala.

      Poista
  3. Tosi ihana sisältö! Luomiväripaletin väritkin upposivat, just sellainen, josta jokaista sävyä tulisi käytettyä. Wayne Grossin highlighter sivellin näyttää kans tosi hyvältä. Rae Morrisin puuteria oon halunnut koklata pienen ikuisuuden. :D Omaksi yllätykseksi ihonhoitotuotteet olivat tällä kertaa ne, joista en innostunut. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tuon Viseart paletin sävyt on kyllä tosi kauniit, mä tykkään myös :). Wayne Goss siveltimiä on kanssa aina huippua saada, itse kun en ole raaskinut niitä ostaa vielä :D.

      Poista
  4. Toi luomiväripaketti on niin houkuttelevan näköinen. Tosi kiva sisältö ja kaikkia ihan uusia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä kiva, mitä enemmän sitä katselen, sitä enemmän sille lämpeän. Vaikka onkin minipaletti :D.

      Poista
  5. Viseart olisi ehkä näistä itselleni se kaikista mieluisin :) Kieltämättä kyllä itsellekään ei tätä boxia katsellessa tullut niin voimakasta "tahtoo"-tunnetta kuin joidenkin sulle tulevien boxien suhteen.. o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viseart on sellainen merkki mitä oon halunnut kokeilla jo pitkään, sen puoleen toi oli oikein kiva. Vaikka ehdinkin juuri ennen joulua ostaa yhden paletin heiltä :D.

      Poista
  6. Onpas kiva idea tällä boksilla, tuo kiinalainen uusi vuosi. Kerran vuodessa ilmestyvän boksin voisin itsekin tilata. Kerran kuussa on liian usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vähän erilainen kuin muut :) Ja tosiaan monelle sopii paremmin tälläinen vuosittainen boksi.

      Poista
  7. Tää oli ihan uusi boxi! Tosi kivoja tuotteita :) Sivellin vaikuttaa hyvältä sekä silmänympärysseerumi. Myös näkymätön puuteri on jännä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan tosi mielenkiinnolla ton silmänympärysseerumin testausta, sellainen on aina hakusessa!

      Poista
  8. WAU siis mikä tämä on, ihan uusi juttu mulle :D
    Ihan sika kivoja juttuja tuli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä kiva, ollut joka vuosi :). Kannattaa olla tarkkana ensi jouluna, nää myydään aina loppuun aika nopeasti.

      Poista
  9. Noi Stilat näyttää niin upeilta ja viseartin palettikin on myös kivan näköinen. Mä en ollut edes kuullut moisesta boksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon yhtä Stilaa jo kokeillut ja vitsit se on kaunis, oon ihan fiiliksissä noista kaikista :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...