perjantai 1. helmikuuta 2019

The Douce by Juvia's

Juvia's Place -luomiväripaletit on kuuluneet mun kokoelmaan ja suosikkeihin jo useamman vuoden ajan. Palettien valtteja on mm. värikkyys, pigmenttisyys ja edullisuus. Juvia's Place on nykyään myös Beautybaylla, josta merkin tuotteita on helppo ja vaivaton tilata, eikä tarvitse huolehtia edes alveista.

Juvia's Placen oma verkkokauppa toimittaa nykyään myös suoraan Suomeen ja siellä valikoima on tottakai laajempi ja tuotteet hieman edullisempia. Tosin sieltä tilattaessa tulee päälle 10 dollarin postikulut ja alvit, jos tilauksen summa ylittää 22 euron rajan. Tällä hetkellä Juvialla on käynnissä ystävänpäivän ale ja koodilla "Valentine" saa -40% alennusta koko verkkokaupan valikoimasta.


Mulla oli entuudestaan jo neljä Juvian palettia, mutta joulun alla Beautybaylla oli todella hyvät alet ja tilasin vielä kaksi lisää. Tänään niistä pääsee esittelyyn ensimmäinen, eli The Douce -paletti. The Douce on Juvia'n ensimmäinen ns. pastellipaletti ja se on sävymaailmaltaan huomattavasti hempeämpi ja vaaleampi kuin muut merkin paletit. 

Pakkaus tässä on samantapainen kuin aikaisemmissakin, perus pahvipakkaus, jota koristaa koristeellinen naishahmo. Kannesta voi jo päätellä paletin olevan aika pastellinen, sävymaailma on hyvin pehmeä jo kannessa.


Paletin sisältä löytyy yhdeksän luomiväriä, sekoitus mattaisia ja metallisia sävyjä. Ensialkuun tämä vaikutti vähän sekalaiselta, mutta olen onnistunut tekemään tällä kokonaisia lookkeja, mikä on aina kiva juttu. Paletin mattasävyt vähän yllättivät, sillä ne eivät olleet niin intensiivisiä mihin olen Juvialta tottunut. 

Toki se pastellisuus varmaan vaikuttaa, mutta useat sävyt näyttäytyivät luomella paljon vaaleampina kuin pannussa ja näistä ei irronnut ihan yhtä paljon pigmenttiä kuin muista. Sävyjä sai työstää luomelle hieman enemmän. Shimmersävyt ovat yhtä hyviä kuin aina ennenkin, ja etenkin tuo upea mintunvihreä saa mun sydämen sykkimään pari tahtia nopeammin joka kerta, kun sen näen.


Onko sulla kokemusta Juvia's Place paleteista?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Tän merkin paletit on kiinnostanut aina! Tän paletin sävyt on nyt sellaset ettei ihan iske :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juvian paletit on pääsääntöisesti ollut huippuhyviä ja nyt niitä löytyy niin paljon, että varmasti löytyy mieluisa jokaiselle :D.

   Poista
 2. Toi mintunvihreä sävy on kyllä upea<3 Muutenkin just tällaiset pastelliset sävyt on mun mieleeni, varsinkin keväällä! Mulla ei oo yhtään Juvia's Placen palettia, vaikka oon niitä kuolannut jo ties miten pitkään. Aina vaan sama ongelma, etten osaa päättää minkä niistä haluisin ja koitan muutenkin tällä hetkellä olla ostamatta uusia luomiväripaletteja :D Mutta siis tosi kaunis paletti kaiken kaikkiaan tämä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmasti tosi upea kevätpaletti, oon ihan samaa mieltä siitä, että noi sävyt on tosi keväisiä! Tykkään kovasti. Juvialla on nykyään tosi paljon valinnanvaraa, en yhtään ihmettele jos on vaikeuksia valita mikä olisi kivoin :D. Mä suosittelen kuitenkin ehkä Nubian 2 palettia tai Masqueardea <3

   Poista
 3. Ihana paletti! <3 mä juuri tänään huomasin ton ystävänpäiväalen, ja mietinkin, että jos näitä pitäisi nyt tilata kokeiluun. Himottelen ainakin paria palettia ja highlightereita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti laittaa tilaus menemään nyt kun halvalla saa :)

   Poista
 4. Juvia's Place on mun suosikkimerkki, mitä luomiväreihin tulee! Tämäkin paletti multa löytyy, vaikka pastelliset luomivärit eivät mun ihan suosikkeja ole. Mun suosikkipaletti merkiltä on The Nubian 2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nubian 2 on kanssa mun kestosuosikki, se toimii aina. Toinen lemppari on varmaankin Masquerade. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...