sunnuntai 17. helmikuuta 2019

ColourPop No Filter Stix -meikkivoide

ColourPop julkaisi viime syksynä uudet puikkomeikkivoiteet, joita mun oli tottakai pakko päästä heti testaamaan. Rehellisesti sanottuna, nykyään tuntuu, että mun on pakko päästä testaamaan ihan kaikkea mitä ColourPop julkaisee. Kyseessä on mun ehdoton lemppari brändi ja valtaosa mun meikeistä on ColourPopilta. 

Olen ollut uskollinen fani jo kohta neljä vuotta, siihen aikaan ColourPopilla ei ollut muuta kuin super shock luomivärit ja lippie stix huulipunat. Sittemmin valikoima on kasvanut valtavaksi ja nyt voin ilokseni kertoa, että ColourPop tuotteilla saa meikattua ihan koko naaman. Uudet ripsarit ja linerit nimittäin julkaistiin tämän vuoden puolella. Tänään ei kuitenkaan puhuta niistä, vaan ollaan näiden meikkivoiteiden parissa.

ColourPopia pääset tilaamaan heidän omilta verkkosivuiltaan täältä.

ColourPop No Filter Stix

No Filter -sarjan puikkomeikkivoide on pakattu valkoiseen ohuehkoon puikkoon, jota kiertää hopea rinkula ja puikon kylkeen on painettu ColourPop logo ja tuotteen nimi. Pakkaus on yksinkertaisen tyylikäs ja kooltaan mun mielestä todella sopiva, tätä on helppo säilyttää melkein missä tahansa. 

Meikkivoidetta on valmistettu 30 eri sävyssä, eli aika varmasti jokainen löytää omansa joukosta. Ainakin hyvin lähelle! 

ColourPop No Filter Stix

Meikkivoide on kuvauksen perusteella keskipeittävä, mutta kerrostettavissa peittäväksi. Sen pitäisi olla helposti levitettävä ja lopputuloksena on luonnollinen ihomainen meikkipohja. Mä olen samaa mieltä tuosta peittävyydestä, mun tarpeisiini tämä peittää riittävästi ihan jo yhdellä kerroksella, mutta tarvittaessa tätä on ollut tosi helppo myös kerrostaa.

Meikkivoide levittyy parhaiten joko kostealla sienellä tai tiheällä meikkivoidesiveltimellä. Itse suosin kosteaa sientä, etenkin nyt kun iho on kuivimmillaan. Ekoilla kokeilukerroilla sain todella kauniin pinnan ovaalisiveltimellä, mutta sittemmin mun ihoni on kuivunut paljon ja sivellin saattaa jättää tän vähän liian paksuksi. 

ColourPop No Filter Stix

Kovin kuivaihoiselle en tätä meikkivoidetta suosittele, sillä se saattaa tarttua kiinni kuiviin kohtiin tai kerrostua ikävästi niiden päälle. Normaalille ja hieman kuivallekin iholle tämä on kuitenkin erittäin hyvä. Öljyistä ihoa mulla ei ole, mutta voisin kuvitella tän toimivan silläkin ihan kohtalaisen hyvin. 

Mä tykkään kovasti tämän jättämästä pinnasta ja levittäminen on ihana helppoa ja vaivatonta. Meikki näyttää huolitellulta, mutta kuitenkin luonnolliselta. Tämä ei ole liian mattapintainen eikä liian kuulas, vaan sopivasti siltä väliltä. Itse pidän tästä hitusen enemmän kuin ColourPopin nestemäisestä meikkivoiteesta, joka sekin kyllä on mun mielestä oikein hyvä. 

ColourPop No Filter Stix

Tilasin itselleni kokeiluun kaksi eri sävyä, Light 40N ja Light 67N, molemmat neutraaleja sävyltään. Light 40N on tällä hetkellä aika lähellä mun ihonsävyä ja kesällä taas tuo tummempi sopii varmaankin paremmin. Näitä voi hyvin myös sekoitella ja käyttää korostuksiin ja varjostuksiin. Pari sävyä liian tumma puikko sopii loistavasti voidemaiseen contouriin! 

Puikolla on hintaa 10 dollaria, eli ihan super edullisesta meikkivoiteesta on kyse! Harva markettimeikkivoidekaan on näin halpa (ellei puhuta essencestä jne.). Tämä on erittäin hyvä vaihtoehto, jos haluat testata puikkomeikkivoidetta, mutta et halua maksaa itseäsi kipeäksi.

ColourPop No Filter Stix

Oletko kokeillut joskus puikkomeikkivoidetta?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. En ole aiemmin kokeillut puikkomeikkivoidetta mutta mieleni tekisi. Joskus tuntuu, että tuo voisi olla todella vaivatonta laittaa. Toisaalta minulla on tietyistä kohtia pintakuiva iho kasvoilla joten juuri tuota "tarttumista" itsekin vähän mietin. Mutta mielelläni kyllä joskus kokeilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puikkomeikkivoiteet on tosi vaivattomia, siinä olet oikeassa! :) Ja kyn löytää sen sopivan tuotteen omalle iholle, ei pintakuivuuskaan haittaa.

   Poista
 2. Mä olen varmaan joskus 10-15 vuotta sitten puikkomaista meikkivoidetta testannut :D Mutta jos tilausta ColourPopille jossain vaiheessa teen niin voisin testiin puikon hankkia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en 10-15 vuotta sitten edes tiennyt, että näitä on olemassa :D. Oon tosiaan aika "noviisi" meikkimaailmassa.

   Poista
 3. Mulla on aina välillä ollut puikkomeikkivoidetta, mutta nyt iho tosiaan nii kuiva ettei sen käyttäminen vaan onnistu. Mutta hyvät pigmentit näissä yleensä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu tuo ihon kuivuminen, auttaako sulla lähestyvä kevät? :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Mun iholla pysyy ainakin tosi hyvin sellaiset 7-8 tuntia, jonka jälkeen pitää vähän puuteroida leukaa ja nenää :)

   Poista
 5. Enpä ole näihin vielä törmännyt, mutta kiitos paljon tästä postauksesta. Luulenpa että testaan näitä jossain vaiheessa. Vaikuttaa jotenkin niin näppäriltä ja tykkään tuosta puikkomallista! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä tosi käteviä ja laadukkaita hintaansa nähden :). Mukavaa loppuviikkoa myös sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...