maanantai 22. helmikuuta 2021

Blogitauko ja smoky meikki

Heippa pitkästä aikaa!

Blogi on ollut kuukauden ajan hiljaisena ja olen viettänyt pientä blogilomaa samalla miettien mihin suuntaan bloggaamisen kanssa haluan seuraavaksi lähteä. Blogi ja bloggaaminen on ollut mulle rakas harrastus jo 11 vuoden ajan. Sen kautta olen päässyt tutustumaan ihaniin samanhenkisiin ihmisiin, jakamaan innostustani kosmetiikkaan ja meikkeihin, oppimaan paljon uutta upeilta kollegoiltani ja osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin. Blogi toi minulle äärettömän paljon iloa!

Viimeisen vuoden aikana olen potenut jatkuvaa huonoa omatuntoa siitä, miten epäaktiivinen blogini on ollut ja samalla en vaan ole löytänyt sitä kipinää istua ja kirjoittaa. Vauvan tulo muutti kaiken, aika on paljon rajallisempaa ja mielenkiinnon kohteetkin hieman muuttuneet tai ainakin lisääntyneet. Blogi on ollut se, mistä olen sitten tinkinyt. 

Olen yrittänyt tässä pohtia mitä pitäisi tehdä; lopettaa kokonaan, jatkaa satunnaisesti vai jotain muuta? Lopettaminen tuntuu niin lopulliselta, en ole siihen vielä täysin valmis, mutta toisaalta mietityttää miksi pidän niin kovasti tästä kiinni, jos sisältöä en enää samalla innolla pysty tuottamaan? Ja onko siellä ketään enää kuulollakaan näin pitkän ajan jälkeen? 

Olen toistaiseksi päättänyt pitää blogin auki, mutta jään "pienelle" tauolle, jonka aikana en ota blogista stressiä, enkä murehdi postaamattomia postauksia. Tauon aikana toivottavasti joko löydän uuden kipinän ja ajan tähän harrastukseen tai sitten huomaan, että mun aika blogimaailmassa on ohi. Se jää nähtäväksi!

Iso kiitos teille kaikille mun blogia lukeneille ja kommentoineille, ihanaa kun olette olleet mukana!

Love, Mari

P.S. Ettei tämä postaus jäänyt ihan pelkäksi höpinäksi ja pohdinnaksi, alta löytyy pari meikkikuvaa alkuvuodelta. Meikkejä on tullut töiden alettua tehtyä tosi vähän ja niistä kameralle ei ole päätynyt kuin tämä yksi. Testailin tässä uusia meikkejä joskus tammikuun alkupuolella ja lopputulos oli hyvin tumma smoky meikki. Osa tuotteista ei ihan sopinut mun kasvoille, meikkipohja näyttää vähän jännältä, mutta pääosin tykkäsin tästä meikistä kovasti silloin vuoden vaihteen aikaan.  

20 kommenttia:

 1. Ihana Mari! Mä oon seurannut sun blogia varmaan koko sen ajan mitä se on ollut olemassa :) Ajat ja ihmiset muuttuvat. On ihan ymmärrettävää, ettei sulla oo enää yhtä paljon aikaa blogille :D Mulla on 2 lasta, joten Believe me I know :D Mun mielestä on erittäin ok vähentää postaustahtia. Mutta fiilistelet rauhassa tuntemuksia ja palaat blogin pariin, jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä, piristit päiväni! <3 Ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, tässä taas huomattiin miten aika menee vauhdilla, mun päässä tästä postauksesta on ehkä muutama viikko, ei suinkaan 1,5kk :o. Tulevaisuus on vielä avoinna, mutta hieman on alkanut jo tulla ikävä blogimaailmaa ja kirjoittelua. Ihanaa kevättä Noora :)

   Poista
 2. Hei. Apua tarvitaan. Olen ostanut kaksi Natural, silikonisen ja ladattavan kasvojen puhdistuslaitteen. Miksi en saa sitä ladattua? Ensimmäisen luulin olevan rikki ja nyt yritän ladata tätä toista tuloksetta ☹️

  VastaaPoista
 3. We help hundreds of players place protected, secure and legal bets every single day across 12 international locations. Our skilled staff compiles and ranks lists of the gambling business's absolute best sites. Explore our hottest Sportsbook, Casino and Poker sites, plus read our critiques, suggestions and strategies. Once you decide what to bet on, the bet365 markets offered for that event must be evaluated. Gambling.com offers essentially the most up-to-date information on legal on-line gambling in each state.

  VastaaPoista
 4. Moikka upea, meikki! Sattuuko sinulla olemaan kokemusta Collistarin Double Effectistä? Elikkä tästä: https://nenna.fi/tuote/collistar-double-effect-eyeshadow-19-smoky-eyes-smoky-cryas
  Pitäisi olla erinomainen "smoky"-tyyliseen silmämeikkiin, mutta vähän epäilyttää miten mahtaa toimia.
  Kiitos! 😊

  VastaaPoista
 5. Lapsen tulo pistää itselleen tärkeät asiat uuteen valoon. Tärkeintä on tehdä mikä itselleen hyvältä tuntuu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...