keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Meikki-keskiviikko; pannuprojekti

Kivaa keskiviikkoa Meikkiholistit! Tänään nähdään vihdoin meikki, joka on tehty lähes kokonaan mun pannuprojektituotteilla. Käytin tähän lookkiin kaikkia mun pannuprojektissa mukana olevia meikkejä, eli oikeastaan kaikki paitsi ripsari, kulmatuotteet, peiteaine ja eyeliner. 

Tämä on samalla vähän kuin mun "arkimeikki" postaus, sillä tää on aika pitkälti se meikki, mitä olen viimeaikoina töihin tehnyt, jos olen jaksanut töihin meikata. Ainoastaan meikkipohja on hieman eri, sillä työmeikissä käytän aina IDUN mineralsin mineraalimeikkivoidetta. 


Meikkivoiteena tässä on siis UD:n All Nighter ja täytyy sanoa, että yksinään se oli aika tanakkaa tavaraa, etenkin näin kuivalle talvi-iholle. Sain sen kuitenkin työstettyä kasvoille ihan ok, mutta jatkossa aion sekoittaa sitä aina johonkin kevyempään meikkivoiteeseen. 

Mun ColourPopin super shock poskipuna on päässyt aika kuivaksi, joten mun tarvii ensi kertaa varten vähän suihkia sitä jollain suihkeella tai öljyllä. Se yleensä auttaa noiden CP tuotteiden kanssa. Bronzer ja highlighter oli vielä oikein hyvässä jamassa.


Silmämeikki on tehty Anastasian Master by Mario paletilla ja käytin tälläkertaa mun perus mattaruskeiden lisäksi paletin vihreää sävyä. Mun arkimeikit toistaa aina samaa kaavaa; kahta eri mattaruskeaa luomivakoon ja liikkuvalle luomelle joku shimmersävy. Useimmiten se on joku kultainen/vaalea, tällä kertaa halusin vähän vaihtelua.

Huulille laitoin tottakai bite beautyn minihuulipunan sävyssä Pepper, joka on mun tän vuoden ainoa huulituote projektissa. Käytin sen alla hieman rajauskynää Urban Decaylta. 


Jos et vielä ole lukenut mun tämän vuoden pannuprojekti -postausta, käy ihmeessä lukemassa se nyt niin tiedät mitä kaikkea meikissä on käytetty :).

Kauanko sulla menee aikaa arkimeikin tekoon? 

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Tosi nätti meikki, korostaa kauniisti sun vihreitä silmiä :)
  Odotan jo kovasti Colourpopin Disney-tuotteista tehtyä meikkiä. En itse ostanut niistä kuin Bobbidi-huulikiillon ja vähän kaduttaa etten ostanut sitä palettia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3. Mä luulen, että se paletti on edelleen myynnissä, joten kannattaa se napata vielä kun voi :).

   Poista
 2. Todella hyvän näköinen toi ihon pohja kyllä, UD:n taattua laatua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo UD ei kyllä koskaan petä pohjameikin suhteen :D.

   Poista
 3. Kyllä onkin kaunis meikki :) korostaa ihanasti sun upeaa silmienväriä! <3

  VastaaPoista
 4. Oot kyl valinnut tästä meikistä päätellen aika nappituotteet sun projektiin! Just sulle sopivia sävyjä ja hyvin menee arjessakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin tänä vuonna keskittyä siihen, että saan valittua sellaisia tuotteita, joita oikeasti haluan käyttää, eikä oo vaan pakko :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...