keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Naked Cherry

Iloista meikki-keskiviikkoa! Tänään testaillaan Urban Decayn Naked Cherry -luomiväripalettia, jonka esittelin teille viime sunnuntaina. Mä rakastan tuon kirsikkapaletin sävymaailmaa niin paljon ja tästäkin meikistä tuli mun mielestä oikein kiva hyvin vähällä vaivalla. Nämä vähän punertavat sävyt korostaa hyvin vihreitä silmiä, mikä on yksi syy miksi tykkään näitä käyttää.


Mä käytän yleensä aikalailla samoja meikkivoiteita ja pohjatuotteita, joten tähän lookkiin halusin kaivaa jonkun vähän vanhemman ja vähemmän käytetyn. Päädyin tarten shape tape hydrating meikkivoiteeseen, joka on jäänyt tosi vähälle käytölle. Tykkäsin sen jättämästä pinnasta kovasti, täytyy muistaa käyttää sitä useamminkin.


Tämä meikki on tehty jo joulukuussa ja yritin käyttää tässä vielä viimeisiä kertoja mun pannuprojektituotteita. MACin poskipuna olikin sävyltään juuri sopiva tähän, käytin sitä aika runsaalla kädellä. Highlighterina mulla on tässä ColourPopin puuterinen highlighter sävyssä Here kitty kitty. Se on ihan ok, mutta ei säväytä ihan samalla tavalla kuin monet muut CP tuotteet.


Silmämeikistä tuli äärimmäisen simppeli, mutta nuo voimakkaat sävyt saa sen silti näyttämään näyttävältä. Mattasävyjä luomivakoon ja shimmeriä kevyesti luomelle tuntuu olevan mun sellainen luottomeikki, oli paletti mikä hyvänsä :D. Jos ei jaksa tai ehdi kokeilla uusia juttuja, tämä toimii aina. 

Huulipunaksi valitsin Jeffree Starin joulukokoelmasta sävyn Scandal, joka on selkeästi violettiin taittava, todella kaunis sävy. Se ei ehkä ollut täydellisin vaihtoehto tuon silmämeikin kanssa, mutta toimi mun mielestä ihan kivasti kuitenkin.


Kiinnostaako Cherry paletilla tehdyt meikit?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Fenty Beauty Pro Filt'r primer
tarte shape tape hydrating foundation, light neutral
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing pressed powder
benefit Hoola bronzer
MAC Mineralize blush, Subtle breeze
ColourPop pressed highlighter, Here kitty kitty

Inglot eye makeup base
Urban Decay Naked Cherry paletti
miss beauty london 3D Holographic eyeshadow, fairytale*
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
benefit Bad gal Bang! mascara

ColourPop brow pencil, Bangin' brunette
Anastasia clear brow gel

Jeffree Star Cosmetics Velour liquid lipstick, Scandal

*Saatu pr näytteenä

4 kommenttia:

  1. Mä just tuijottelin ja mietin heti postauksen alussa, että mikäköhän sävy sulla on huulilla! Ihan törkeen kivan värinen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...