maanantai 14. tammikuuta 2019

Bernard Cassiere ranskalainen ihonhoitosarja

Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, joka perustettiin jo 1990 -luvun alussa. Sarjan tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin ainesosiin ja sarja on täysin cruelty free. Bernard Cassiere tuotteissa käytetään myös paljon reilun kaupan raaka-aineita ja tuotteiden laatu ja turvallisuus ovat merkin täkeitä arvoja. Bernard Cassiere on kauneushoitolasarja, jonka tuotteilla saa aikaan ihanan spa tunnelman omassa kylpyhuoneessaan tai vaihtoehtoisesti voi mennä nauttimaan hemmottelevista hoidoista kauneushoitolaan.

Pääsin testaamaan muutamia Bernard Cassiere tuotteita ja tänään kerron teille niistä omat kokemukseni ja mietteeni. Voit käydä tutustumassa koko valikoimaan Bernard Cassiere:n suomenkielisillä kotisivuilla. Sivuilta löydät myös tietoa oman alueesi jälleenmyyjistä ja hoitoloista.

Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere New skin essence anti-ageing serum eli ihoa uudistava seerumi lupaa silottaa, kirkastaa ja pehmentää ihoa, sekä tottakai myös kosteuttaa. Seerumi on suunniteltu iholle, joka kaipaa kosteutusta ja kirkkautta. Tuote on täysin hajusteeton ja sopii hyvin herkällekin iholle. Koostumukseltaan tämä on hyvin kevyttä, muistuttaa mua aina kinuskikastikkeesta. (Joka kerta mä myös odotan sitä kinuskin tuoksua, mitä ei koskaan tule). Seerumia voi käyttää yksinään hoitovoiteen alla tai sitä voi sekoittaa hoitovoiteen joukkoon, itse olen tykännyt käyttää tätä yksinään voiteen alla. Seerumin ainesosista yli 95% on luonnollista alkuperää ja se sisältää mm. kevyesti kuorivaa fytiinihappoa ja kaktusviikunauutetta, sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa. 

Seerumin suositushinta on n. 69€/30ml, hinta voi vaihdella hieman myymälöittäin. 

Bernard Cassiere aquasleeping pack

Bernard Cassiere Aquasleeping pack yövoide on noussut nopeasti mun suosikiksi ja on ehdottomasti mun lemppari näistä kaikista. Ihanan pehmeä, geelimäinen koostumus tuntuu iholla silkkiseltä ja todella hoitavalta. Voide antaa iholle runsaasti kosteutusta ja se saa ihon tuntumaan sileältä ja pehmeältä. Aamuisin kasvot ovat tuntuneet myös kimmoisilta ja jotenkin virkeämmiltä. Tässä on aivan ihana ylellinen tuoksu, sellainen mitä voi olettaa hoitolatuotteelta. Mä en itse tunnista mikä se tuoksu on, mutta kuvauksen mukaan tässä on latvatuoksuna mandariini, sydäntuoksuna pioni, ruusu, aprikoosi ja persikka, sekä pohjatuoksuna valkoinen myski. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta parhaimmillaan se on kuivalla ja jopa erittäin kuivalla iholla. Täydellinen hoitotuote talven kuivattamalle iholle. Ai niin, yksi mua ihastuttanut juttu tässä on vielä tuo herkullinen mintunvihreä väri :D.

Voide sisältää mm. kosteuttavaa ja rauhoittavaa bambu-uutetta, ravitsevaa aloe veraa, sekä hyaluronihappoa ja jojobaöljyä. Yövoiteen suositushinta on n. 75€/50ml, mikä on aika paljon voiteesta, mutta tämän kanssa saa sitä mistä maksaa, ylellisyyttä ja hoitavuutta.

Bernard Cassiere

Bernard Cassiere cleansing micellar water on hellävarainen misellivesi, jolla saa puhdistettua kasvot nopeasti ja vaivattomasti. Misellivesi sopii hyvin myös meikinpoistoon, mutta itse käytin tätä pääasiassa viimeistelevänä putsarina kasvojen vesipesun jälkeen. Misellivesi myös rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta. Tämäkin tuote on täysin hajusteeton ja sopii siis herkemmällekin iholle. Tämä ei aiheuttanut mulla minkäänlaista kirvelyä edes silmien alueella ja tuote sopii myös käytettäväksi ripsipidennysten kanssa. 

Tuote sisältää mineraalipitoista aloe vera uutetta, sekä suojaavaa ja vahvistavaa lakkauutetta. Miselliveden suositushinta on n. 28€/200ml, kuvassa 40ml näytekoko.


Onko Bernard Cassiere sinulle tuttu?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. En muista käyttäneeni Bernard Cassierilta mitään, ehkä joitain näytepussukoita lukuun ottamatta. Aika vähän on ollut esillä, joten kiva on lukea sun ajatuksia merkin tuotteista. Vaikuttavat laadukkailta:)

    Kivaa uutta viikkoa Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kanssa törmännyt tähän kauheasti missään, kiva jos alkaa nyt näkyä enemmän somessa, tuotteet kun vaikuttaa olevan tosi hyviä :).Ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista
  2. En ole koskaan testannut merkin tuotteita, mutta tämän sun tekstin perusteella jäin kovasti himoitsemaan tuota yövoidetta. Tällä hetkellä ei taida irrota budjetista sen kokoista lohkoa yhtä voidetta varten, että tuota hankkisin, mutta miksei joskus myöhemmin :) Tosi kiva, ja mielenkiintoinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo yövoide on kyllä helmi tässä joukossa, harvoin mikään ihonhoitotuote herättää näin voimakasta tunnereaktiota mussa :D.

      Poista
  3. Täysin tuntematon merkki ja sarja mulle, mutta hyvinhän se mielenkiinto taas heräsi postausta lukiessa! :) Etenkin tuo yövoide jäi kyllä mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos jäi mieleen, kannattaa kyllä tutustua sarjaan jos vaan tulee tilaisuus :)

      Poista
  4. Tuo yövoide on aivan mielettömän ihanan upea, sanat eivät riitä kertomaan :D

    VastaaPoista
  5. Mulla on tän merkin tuotteita joskus ollut käytössä mutten muista niiden aiheuttaneen mulle mitään "hiphei" -fiilistä. Perushyviä tuotteita varmasti ja tuo yövoide kuulostaa kyllä houkuttelevalle!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee tosi harvoin mitään suurta tunnereaktiota näistä ihonhoitotuotteista, mutta tuo yövoide sai sellaisen aikaan ekan kokeilun jälkeen :D. Mulle tuo sopii just eikä melkein.

      Poista
  6. Nimeltä tuttu merkki, mutta en ole tainnut sitä käyttää koskaan. Rakastan yövoiteita, joten tuo kiinnostaa kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti merkki tulee tulevaisuudessa vielä tutummaksi, nää on kuitenkin todella hyviä tuotteita kaikki :).

      Poista
  7. Ilokseni voin kertoa että Bernard Cassieren rauhoittava ja kosteuttava Mustikkasarja on tulossa kauneushoitola Shaniaan Turkuun ensi viikolla, ja superkosteuttava Bambu - Aloevera sarja helmikuussa. Tervetuloa hemmottelevaan hoitoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa ihana uutinen, täytyypä käydä tutustumassa hoitolaan :)

      Poista
  8. Yövoide alkoi kuulostaa todella houkuttelevalta! Olen kuullut merkin mustikkalinjan tuotteista, mutta en ole merkkiä kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana, mun purnukka vetelee jo viimeisiään :D. Mulla on muuten parhaillaan sen mustikka sarjan tuotteet testissä, eli niistä tullaan kuulemaan piakkoin ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...