maanantai 21. tammikuuta 2019

balmyou nilotica karitevoi

Iloista uutta viikkoa kaikille! Pääsin viime syksyn I love me -messuilla tutustumaan balmyou luonnonkosmetiikkamerkkiin, joka oli silloin uutuus Suomen markkinoilla. Sain messuilta mukaani kokeiltavaksi nilotica karitevoin, josta puhutaan tänään. Ihan ensiksi mun piti vähän sivistää itseäni ja selvittää mitä on nilotica. Selvisi, että kyseessä on Ugandassa kasvava karitepuulajike, jonka shea (=karite) on pehmeämpää ja ravintorikkaampaa tavalliseen sheaan verrattuna. Kenties kyseessä on juurikin tuo puu, mikä koristaa pakkauksen kantta?

balmyou nilotica sheavoi

Tässä on mun mielestä todella tyylikäs ja laadukas pakkaus, mikä ei aina ole itsestäänselvyys kun luonnonkosmetiikasta puhutaan. Nykyään onneksi myös tällä saralla mennään jatkuvasti eteenpäin ja yrityksen kiinnittävät huomiota laadukkaan sisällön lisäksi myös laadukkaaseen esillepanoon. Pakkaus on ainakin mulle iso juttu, se vaikuttaa paljon siihen, haluanko tarttua tuotteeseen säännöllisesti, millaisen mielikuvan se tuotteesta antaa. Tässä pakkauksessa yhdistyy ekologisuus ja tyylikkyys.

balmyou nilotica sheavoi

balmyou nilotica sheavoi

Pakkauksesta löytyy puhdasta ravinteikasta niloticapuun karitevoita, joka on todella monikäyttöistä. Tuote sopii käytettäväksi oikeastaan koko vartalolle päästä varpaisiin ja kaikenikäisille. Erityisen hyvin tämä sopii kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Se tuo iholle välittömän helpotuksen. 

Karitevoi sopii hyvin esimerkiksi huulille, käsille, kyynerpäille ja jaloille. Sen rauhoittava vaikutus auttaa myös pakkasihottumaan. Sopii odottaville äideille raskausarville, vauvan vaippaihottumaan tai mihin vaan keksitkään voidetta levittää. Oikea koko perheen monitoimituote! Itse olen levittänyt tätä eniten juuri kuiville kyynerpäille ja polviin, psoriaasiläiskille rauhoittamaan kutinaa ja ärsytystä ja myös kasvoille suojaamaan ihoa. 

Voiteen koostumus on todella ihana. Paljon pehmeämpi kuin muut kokeilemani sheavoit ja tämä ikäänkuin sulaa ihon lämmöstä hieman öljymäiseksi, levittäminen on todella helppoa ja nopeaa. Mun mielestä tässä on sellainen voide, joka tulisi löytyä ihan jokaisen peilikaapista. Tälle on takuuvarmasti käyttöä!

balmyou nilotica sheavoi

Balmyou on myynnissä mm. Ruohonjuuri -verkkokaupassa, josta löydät myös merkin toisen kiinnostavan tuotteen, Arabica kahviöljyn! Tällä voiteella on hintaa 23,95€ / 100ml, mun mielestä varsin kohtuullinen hinta laatuun nähden. 

Suositko sinä luonnonkosmetiikkaa?

Love, Mari

19 kommenttia:

  1. Kuullostaa todella mielenkiintoiselta, en muista merkkiin aikaisemmin törmänneenikään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on mun käsittääkseni aika uusi merkki Suomessa, tuli silloin viime syksynä. Valikoimissa on tämä ja se kahviöljy :)

      Poista
    2. Kahviöljy kuullostaa ihan supermielenkiintoiselta! :)

      Poista
  2. Mie olen vasta aloittelija luonnonkosmetiikassa vaikka ekan kerran törmäsin siihen vajaa 5v sitten. Tän tekstin perusteella mun pakkasen kuivattamat sormien välit huutais just tän kaltaisen tuotteen perään 😄 ja toi pakkaus on kyllä söpö 😍

    http://starbox.fi/sangynalla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on juuri sellainen voide, mitä sun sormet tarvitsee ;). Ihana monitoimivoide <3

      Poista
  3. Toi on ihan huikea tuote! Ja pakkaus aivan ihana <3

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta! Pitääpä sitä testata kun Ruohonjuuressa käy!

    hanna
    http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi"

    VastaaPoista
  5. Huh, mä olisin odottanut paljon korkeampaa hintaa tällaiselta tuotteelta! Kuulostaa ihanalta, tätä lienee pakko testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, mun mielestä tää on hyvinkin kohtuullisesti hinnoiteltu :)

      Poista
  6. Mielenkiintoinen voide. Miten hyvin imeytyy? Onko enemmän iltakäyttöön? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imeytyminen riippuu varmaan siitä miten janoinen sun iho on :). Mun iholla aika nopeasti, mutta ei toki samalla tavalla kuin jotkut vartalomaidot tai perus kasvovoiteet. Iltakäyttöön ehkä enemmän ja aamuisin käytän sitten niille kaikista kuivimmille alueille.

      Poista
  7. No mäki oon tätä hehkuttanu, niin ihana tuote jotenki! Enkä oikeen ees tie miks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah vähän sama juttu :D. Tää jotenkin vaan kolahti ja osui!

      Poista
  8. Tosi kiva tuote ja ihana pakkaus! Tämä pitää testata!

    VastaaPoista
  9. Karitevoihin vannoo niin moni, itsellä iho ei siedä pelkkää karitevoita vaan käy kutisemaan :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa kuullut joskus, että karitevoi on voinut aiheuttaa tuollaisia oireita, kurja kuulla :(. Mä tykkään kyllä kovasti ja on sopinut hyvin mun iholle.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...