lauantai 5. tammikuuta 2019

Pannuprojekti 2018 finaali

Heippa kaikille! Ennen kuin laitetaan vuoden 2019 pannuprojekti käyntiin, on aika katsoa miten kävi mun viime vuoden projektille. Tänään siis viimeinen katsaus tuotteisiin, joita yritin pannuttaa viime vuoden aikana. Mun fiilikset on vähän vaihtelevat. En pärjännyt ihan niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta olen kuitenkin ylpeä muutamista tuotteista, joiden kanssa saavutin tavoitteen. 


Tässä kuvassa näette kaikki, mitä on vielä jäljellä. Viimeisestä tarkastuksesta joukosta on tippunut pois Too Faced puuteri, jonka sain loppuun joulukuussa. Jos haluat käydä kurkkaamassa mistä lähdettiin liikkeelle, löydät postauksen täältä. Ensimmäinen tarkastus tehtiin keväällä täällä ja toinen syksyllä täällä. Nyt on sitten tämän viimeisen postauksen vuoro.


NARSin meikkivoidetta käytin viime tilannekatsauksen jälkeen vielä pari kertaa, mutta tää alkaa tuntua jo todella vanhalta ja tuoksu on alkanut muuttua, joten en ole halunnut tätä enää iholleni. Ihan loppuun asti en siis saanut meikkivoidetta kulumaan, mutta aika hyvin kuitenkin, joten mua ei harmita heittää tätä loppua roskiin.

Benefitin Dew the Hoola on ollut loppusuoralla jo pidemmän aikaa, mutta vielä sieltä joku pisara tulee ulos aina hölskyttelyn jälkeen, joten ihan tyhjäksi ei tämäkään tullut. Jatkan käyttöä ja toivon, että kohta en saa täältä enää pumpattua mitään.

Essencen peiteaine (saatu pr näytteenä) on ollut tosi vähällä käytössä, muistan ehkä 3-4 kertaa tätä käyttäneeni. Tiedän, että tätä ei ole enää kovinkaan paljoa, sillä tuubia saa kunnolla puristaa, että tuotetta tulee ulos. Tällä alkaa kuitenkin olla jo ikää, joten luulen, että loput menee roskiin.


TITTIDIII!! Mun suurin ylpeyden aihe on benefitin Hoola bronzer, josta sain syksyllä pannun näkyviin ja siitä lähtien olen työstänyt tuon pannun suurenemista. Mä olin niin iloinen kun se pieni metallihäivähdys pilkahti pohjasta. Tän kanssa on tavoite saavutettu. 

MACin Subtle breeze poskipuna ei ole lähelläkään pannua vielä, mutta pinta ei ole enää sellainen pyöreä kuin aluksi vaan se on madaltunut ihan kivasti. Käytin tätä syksyllä ja etenkin marras-joulukuussa ihan jatkuvasti.

Bite beautyn huulipuna ei loppunut, mutta sain käytettyä sitä reilu puolet, mihin olen itse tosi tyytyväinen, vaikka kyseessä onkin mini. Käytin tätä paljon arkipunana töissä.


ColourPopin super shock luomivärien käytössä edistyin hieman, mutta näitäkään en saanut loppuun asti käytettyä. Wattles sävy on kulunut enemmän ja siinä alkaa olla enää pelkästään pannun reunat jäljellä. Selfie on kulunut vähemmän, mutta siitäkin sain juuri vähän aikaa sitten lisää pannua näkyviin ja oon siitä iloinen.


Inglotin silmämeikinpohjustaja on äärimmäisen riittoisaa tavaraa. Mä en oikeastaan koko vuoden aikana ole käyttänyt mitään muuta primeria (ehkä max 5 kertaa) ja silti tätä vaan riittää ja riittää. Nyt ollaan kuitenkin niin lähellä loppua, että voin aika ylpeänä taputtaa olkapäätäni. Tuotetta on jäljellä enää purkin reunoilla ohut kerros.Urban Decayn luomiväripaletin käytön lopetin lähes kokonaan siinä vaiheessa, kun kuulin, että tämän tuotanto lakkautetaan. Iski jonkinlainen paniikki :D. Loppuvuodesta aloin taas käyttää tätä, mutta eihän se tietenkään riittänyt. Suurin kuoppa tuli Half Baked sävyyn, mutta sekään ei ihan riittänyt pannuun asti. Tän kanssa ei siis tullut voittoa.

Miten teidän pannuttaminen onnistui? Huomaatko eroa näissä mun tuotteissa alkuun verrattuna?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Mä oon viimeksi päivittänyt omaa pannuprojektiani heinäkuussa, joten voisin piakkoin kurkata mikä on tämän hetkinen tilanne :D

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/07/kuinka-ne-purkit-ja-purnukat-tyhjentyvat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa ihmeessä, mielenkiintoista nähdä miten tuotteiden kanssa tuli edistyttyä :)

   Poista
 2. mielenkiintoinen projekti!

  Anna/Kello neljän aamukahvi
  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva pojekti tämä tiedän kosmebloggaajien pannuprojekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nämä projektit on aina hauskoja, tulee käytettyä vähän myös niitä vanhempia tuotteita kokoelmasta.

   Poista
 4. Hyvin oot onnistunut :) Ei ole helppoa saada tuotteita loppuun, joten itsekin luovutin yhden luomiväripaletin eteenpäin kun olen hankkinut "parempia" tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ok joo, olisi voinut mennä paremminkin, mutta oon kuitenkin aika tyytyväinen :D.

   Poista
 5. Yllättävän hyvin sun projekti musta sujui! On varmasti haastavaa pysyä pitkään samojen tuotteiden parissa, kun sulla on kokoelmassa niin paljon vaihtoehtoja. Kaikki huutaa, että käytä mua :D Uutta projektia odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on just se haaste, tekee mieli käyttää uusia, mutta sitten pitäisi myös käyttää näitä :D. Ja kun en meikkaa joka päivä niin aikaa on rajallisesti. :D

   Poista
 6. Kuulostaa mielenkiintoiselle projektille :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...