keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Clout

Moikka kaikille! Tänään olisi vuorossa joulukuun ensimmäinen meikki-keskiviikko. Päivän meikkinä toimii vähän erikoisempi räpellys parin viikon takaa. Tää on niitä lookkeja, kun ei mennyt ihan niinku piti. Mä inspiroiduin kovasti Jeffree Starin joulukokoelman nestemäisestä huulupunasta sävyssä Clout ja halusin kokeilla meikkiä, missä se olisi sekä luomilla, että huulilla. Mun päässä tää meikki näytti tosi kivalta, mutta luonnossa en ole ihan varma :D. Ehkä ongelmana on se, että en vaan osaa kuvata rengasvalon kanssa kamera vaakatasossa, joku tässä mättää.


Pohjameikkiin olin tosi tyytyväinen, käytin tässä Clarinsin Everlasting meikkivoidetta, joka on todella peittävä ja pysyy kohtalaisen hyvin kasvoilla. Se jättää kasvot melko mattaisiksi, joten käytin paljon highlighteria ja muita tuotteita tuomaan eloa kasvoille.


Silmämeikki on hyvin simppeli musta smokyeye, ainoa twisti on tuo rajaus. En ole koskaan ennen kokeillut nestemäistä huulipunaa rajaukseen, joten mun oli vähän hankala työstää tuota punaa luomelle. Toinen silmä onnistui sitten jo paljon paremmin kun sain tekniikan haltuun, mutta eka rajaus on aika röpöläinen :D. Ei aina voi onnistua. 


Tän oli tarkoitus olla pikkujoulumeikki, joten tottakai kulmakarvoille piti saada kimallusta. Irtoripset olisi tehneet varmasti paljon, mutta jäi laittamatta, koska en ollut muutenkaan täysin tyytyväinen tähän lopputulokseen. Huulille käytin sitä samaa nestemäistä huulipunaa sävyssä Clout, joka on ihanan erikoinen. Ei ehkä paras mätsi mulle, mutta kuitenkin sävynä tosi kaunis ja metallinen. Se ei tosiaan ole mikään arkikäytön puna, mutta kun haluaa säväyttää niin se on aika loistava.



Oletko sinä käyttänyt huulipunia rajauksiin tai muuhun tarkoitukseen kuin huulille?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Clarins Everlasting foundation, 105 nude
tarte Shape tape concealer, light neutral
RCMA no-color powder
Chanel Soleil tan de Chanel bronzing makeup base
MAC Next to nothing pressed powder
benefit Hoola bronzer
MAC mineralize blush, Subtle breeze
BECCA shimmering skin perfector, Pearl & Champagne pop

Inglot eye makeup base
Dose of colors Eyedeal crayon, CompliMint
LoracPro eyeshadow palette; black, espresso, sable, taupe
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Perversion
itCosmetics Superhero mascara

itCosmetics brow power
The browgal eyebrow gel
IsaDora glitter liner, 10 silver sparkles*

Jeffree Star Cosmetics velour liquid lipstick, Clout

*Saatu pr näytteenä

4 kommenttia:

  1. Upea metallinen meikki. Mähän käytän kaikkia meikkituotteita vähän siellä sun täällä mihin ne ei ole "tarkoitettu". :D Varsinkin liquid lipstickit on tosi monikäyttöisiä ja taipuvat vähän kaikkeen, myös silmämeikkiin rajauksiin, luomväriksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla :). Mun täytyy kanssa alkaa olemaan vähän innovatiivisempi meikkaaja, tosi monia tuotteitahan voisi oikeasti käyttää monella tapaa. Tää oli hyvä alku :D.

      Poista
  2. Huulipuna sopii poskipunaksi. Poskipuna huulille. Korostuspuuteri luomille.
    Oletko kokeillut häivyttää meikkivoiteen liiallista mattaisuutta hehkuvammalla meikkivoiteella?
    Tai sekoittaa kuultavan pinnan jättävää pohjustusta meikkivoiteen joukkoon?
    Pikku tippa öljyäkin meikkivoiteeseen sekoitettuna on testattu. Ostin laadukkaan ja hyvin peittävän peiteaineen silmien alla käytettäväksi, pahaksi onneksi se jää liian mattaiseksi ja korostaa hienoisia juonteita silmien alla. Keksin notkistaa koostumusta silmänympärysvoiteella! Runsas pigmentti tuotteessa kestää hyvin lantraamisen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Highlighteria on silmämeikissä käyttänyt, mutta muuten on mun kokeilut jääneet aika vähäisiksi, vaikka olenkin kuullut esim. tuosta huulipunan käytöstä poskipunana useita kertoja. Pitää varmaan vaan rohkeasti kokeilla :). Olen kyllä kokeillut kaikenlaisia miksejä, nestemäistä highlighteria, kosteusvoidetta, kasvoöljyä jne ja harvoin käytän näin mattaista meikkivoidetta ainakaan yksinään. Joskus tekee mieli olla matta :). Tän meikkivoiteen kanssa mulla oli menossa testivaihe niin en halunnut sekoittaa joukkoon mitään.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...