keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Joululahjani

Heippa kaikille! Kuten otsikosta voi jo päätellä, ajattelin tänään näyttää teille mitä kaikkea sain joululahjaksi. Mä tykkään itse näistä lahjapostauksista, mun mielestä on kiva nähdä mitä kaikkea kivaa muut on saaneet ja sen vuoksi teen myös tämän oman postauksen :D. Mä rakastan lahjojen antamista, etenkin silloin kun saat jonkun oikein hyvän idean, mistä tiedät lahjan saajan ilahtuvan. Ja kyllä, tykkään myös lahjojen saamisesta, kukapa ei? Jos väittäisin muuta, valehtelisin. 

Miehen kanssa vaihdetaan aika paljon lahjoja, molemmat siitä nautimme. Suurin osa näistä onkin siis mieheltä saatuja. Mun perheen kanssa meillä on tapana arpoa yksi henkilö, kenelle ostetaan lahja ja se on sitten siinä. Toki ihan lähiperheen (vanhemmat ja sisko) kanssa vaihdetaan myös pienet paketit ihan erikseen. Anopilta saadaan miehen kanssa yhteiset lahjat ja myös jotain pientä erikseen. Hankin aina myös jonkun paketin kummitädilleni, sekä usein myös serkulle (joka sattuu olemaan kiinnostunus kosmetiikasta, jes!!).


Aloitetaan vaikka näistä elektroniikkalahjoista. Sain mieheltä lahjaksi Dropmix pelin, joka oli kyllä ihan täysi yllätys. Tämä on siis jonkinlainen musiikkimixaus peli, vaikutti hauskalta kun ekaa kertaa aattona tätä kokeiltiin. Sain myös langattomat kuulokkeet, joista on heti ollut paljon iloa. Mä kuuntelen paljon ASMR videoita ja niiden kanssa pitää olla kuulokkeet. Nyt pääsen välillä kulkemaan kotona ilman, että täytyy sammuttaa videota.


Siitä mun perheen arvontalahjasta sain ihanan muumimuki kynttilän, sekä myöhemmin nähtävät pörrösukat. Tuo muki on niin nätti, en tiedä raaskinko polttaa kynttilää lainkaan (vaikka tuota voi siis hyötykäyttää kuppina kunnon pesun jälkeen). Anopilta sain hyödyllisiä lahjoja, pari teippiharjaa (joita meidän koirataloudessa tarvitaan), sekä roosanauha heijastimen. 


Mitä olisi joulu ilman herkkuja? Tällä kertaa paketeista löytyi pari Paradis rasiaa, jotka on mun lemppareita. Ihania Belgian simpukkasuklaakonvehteja, jotka on myös lemppareita (ja vitsi mikä jättirasia!), sekä kilon pussi Crazy beans namuja. Huh, näissä riittää popsittavaa pitkäksi aikaa.


Mä yleensä toivon mieheltä jotain kosmetiikkaa ja hän sitten ostaa listalta jotain tai ei. Tällä kertaa sain pitkään haaveilemani Hourglass kasvopaletin, JOUERin minihuulipunasetin, UD:n Naked Cherry paletin, sekä kuivashampoota ison kasan. Tuo nakupaletti mulla on jo entuudestaan, mutta laitan sen myyntiin ja ostan tilalle jotain muuta kivaa. 

Siskolta sain Wennbergin magneettiripset, joita on tosi mielenkiintoista päästä kokeilemaan! Mä testailen näitä ja teen sitten varmaan ihan erillisen postauksen näille.


Siskon paketista löytyi myös lahjakortti ripsien ja kulmien kestovärjäykseen kauneushoitola IHANAan. Tästä oon kanssa tosi innoissani, koska kumpaakaan en ole koskaan vielä kokeillut, mutta toiveissa on ollut :). 

Anopilta saatiin miehen kanssa yhteiseksi lahjakortti Ikeaan ja leffalippuja. Molemmat todella mieluisia lahjoja, Ikeasta tarvii aina jotain ja leffassa tykätään käydä.

Kummitädiltä sain tänä vuonna ihanan elämyslahjan, päästään miehen kanssa huhtikuussa teatteriin kummin ja miehensä kanssa. Odotan innolla!


Sain myös muutaman pehmeän paketin. Tuo iso harmaa möykky on maailman pehmoisin ihana aamutakki, jossa olen asunut nämä pari päivää aamusta iltaan :D. Ihanat pehmosukat löytyi siitä arvontapaketista muumikynttilän kanssa ja äidiltä sain lämpöleggingsit ja alushousuja. Äidiltä sain myös aikaisemmin talvikengät, jotka on olleet käytössä jo jonkin aikaa.


Lopuksi saatiin vanhemmilta vielä yhteiseksi pussilakana/lakanapaketti ja nämä tulee kyllä tarpeeseen! Ihania lahjoja, olin ollut ilmeisen kiltti tänä vuonna.

Mitä kivaa pukki sulle toi? :)

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja olet saanut :) Me ei aikuisille hankita lahjoja ollenkaan (tästä huolimatta kyllä muutamia pikkujuttuja saatiin..) vaan lahjotaan vain lapsia - pohdin, että tekisinkö neidin saamista lahjoista itse postausta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun päädyit tekemään sen postauksen, kävinkin sen jo lukemassa :). Mä tykkään antaa ja saada lahjoja, niin ei olla tehty mitään sopimuksia ainakaan miehen kanssa :D.

      Poista
  2. Me sovittiin miehen perheen kandsa ettei osteta lahjoja niin tänä vuinna sain siksi aika vähän. Sain siskolta toivomani langattomat nappikuulokkeet ja äidiltä lahjakoetin kauneushoitolaan. Lisäksi sain siskolta lahjakortin emotioniin :) Miehen kanssa ei myöskään ostettu mitään, kun ostettiin uusi läppäri meille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se määrä, vaan se laatu :). Sait ihanan kuuloiset lahjat <3

      Poista
  3. Vau sä oot ollut kiltti! Sain Mutkan nahkahanskat ja kaavakirjan. Ja itse ostin itselleni Uhanan Black-neuleen. Hyvää loppujoulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin mä taisin olla, jos tähän lahjamäärään on uskominen :D. Kivat lahjat olet sinäkin saanut! Kiitos ja ihanaa uutta vuotta sulle :)

      Poista
  4. Todella paljon ihania lahjoja olet saanut. Minä sain vain muutaman lahjan, kun olemme sopineet ettei lahjoja paljon osteta.

    Hyvää loppuvuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaa nykyään olla aika monella tapana, ettei aikuiset vaihda paljoa lahjoja. Me tykätään miehen kanssa molemmat niistä niin ollaan osteltu :D.

      Poista
  5. Ihania lahjoja<3 Mä erikseen pyysin, ettei mies tänä vuonna kosmetiikkaa mulle osta, kun oon niin paljon saanut kaikista kalentereista sun muista kaikkea uutta :D Tuli sittnen kaikkea muuta kivaa häneltä tänä vuonna :) Tosin mun mies ei varmaan listankaan kanssa osaisi ostaa kosmetiikkaa mulle samalla tavalla kuin sun mies :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluussa tosiaan tulee aina kosmetiikkaa joka puolelta kun on nuo ihanat kalenterit :D. Eipä se mitään, kyllä aina löytyy silti juttuja mitä toivoisin. Toki kaikki ei-kosme lahjat on kanssa ihania, itse oon tykästynyt nyt erityisen paljon noihin langattomiin kuulokkeisiin :P.

      Poista
  6. Naked Cherry paletin tilasin itselleni nyt joulun aikaan Sokoksen verkkokaupasta, koska oli alessa reilut 37€ ja ilmainen postitus.
    Aikuisten kesken meillä ei toisiamme lahjota. Jokainen ostaa itselleen mitä tarvitsee ja haluaa, niin ei mene rahat hukkaan eikä tule turhaa krääsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi alle 40e on kyllä tosi hyvä hinta nakupaletista! :) Toivottavasti tykkäät siitä, mä oon ainakin ollut tosi tyytyväinen.

      Poista
  7. Ihania lahjoja! Tuollainen aamutakki olis kyllä mahtava, en luultavasti käyttäis lainkaan päällysvaatteita viikonloppusin 😅
    Mä sain Invisibobble donitseja, Ecotoolsin sivellinsetin, suklaata, villasukat,tehokkaan kasvilampun (tää oli huippu, nyt saa pihvitomaateillekin tarpeeksi pitkän kasvukauden) pupunkorvapannan ja Emotionin lahjakortin. Ja mikä parasta, avasin sun joulukalenteriarvonnasta voittamani paketin vasta aattoiltana😄 se oli täynnä aarteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo, mä oon jouluaattoillasta lähtien asunut tossa aamutakissa, pukenut vaatteet vaan kauppareissuille :D. Sä oot saanut kanssa ihania lahjoja ja voi miten kiva kuulla, että tykkäsit arvontavoitosta! :) <3 Ihanaa uutta vuotta!

      Poista
  8. Mä en saanut lahjaksi ollenkaan kosmetiikkaa, onneksi, koska mulle sitä on niin vaikea ostaa. Kaikkea muuta kivaa kyllä :) Ihana lahjasaldo sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, mulle olisi kanssa mahdotonta ostaa kosmetiikkaa ilman toivelistaa :D. Mitä kivaa sait?

      Poista
  9. Mua harmittaa kun noi simpukka suklaat myytiin kaikkialta loppuun ja juuri niitä halusin ja etsin kaupoista :S pitää joulun jälkeen ostaa lohdutuspalkinnoksi se pieni vaikka maksaakin maltaita, sitten vaan kun kaupat saa sitä hyllyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä! Noi on kyllä niin hyviä suklaita, ihan lemppareita. Toivottavasti löydät niitä uudeksi vuodeksi ;).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...