keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Meikki-keskiviikko; ColourPop Wet

Oikein ihanaa (meikki-)keskiviikkoa kaikille! Tänään nähdään meikki, joka ei tosiaan ole ominta minua. Mä teen hyvin harvoin tälläisiä sinisiä lookkeja, en jotenkaan koe sinistä mun väriksi, vaikka muilla siitä kovasti tykkäänkin. Se saattaa johtua myös siitä, että mulle on aina toitotettu, ettei vihreäsilmäiset voi käyttää sinistä luomiväriä. No käytänpähän vaan jos siltä tuntuu! Meikkaamisessa ei ole sääntöjä, jokainen saa meikata just niinku tykkää vaikka olisi liilat silmät. Jotenkin silti nuo ajatukset on iskostuneet päähän, täytyy yrittää työstää niitä itse ja alkaa tehdä enemmän sitä mitä haluaa, eikä aina ajatella mitä muut sanoo. 

No kaikean tämän pitkän intron tarkoituksena oli pohjustaa tämä tänään nähtävä sininen meikki. Meikki on toteutettu pääasiassa ColourPop tuotteilla ja ColourPop x Bretman Rock luomiväripaletilla (Wet). Tulen tuon kokoelman esittelemään teille vielä myöhemmin, mutta nyt mennään asiaan.


Pohjameikkiin käytin aika pitkälti ColourPopin tuotteita. Meikkivoiteena tässä on uusi puikkomeikkivoide, jota olen nyt hetken aikaa testaillut. Kirjoitan siitäkin ihan oman arvostelunsa vielä myöhemmin, mutta ensivaikutelma on ollut tosi lupaava, vai mitä te sanotte? 


Silmämeikki on tehty Bretman x Colourpop Wet luomiväripaletilla, jossa on upeita sinisiä sävyjä. Kokoelmassa julkaistiin myös toinen lämminsävyinen paletti, näette molemmat kunnolla kun kirjoitan niistä paremmin. Wet on ihanan erilainen, lämpimiä sävyjä löytyy nykyään lähes jokaisesta paletista, joten tälläinen täysin sininen paletti oli aika kiva kokemus. ColourPopin luomivärit ovat laadultaan aina olleet mun mieleen, tämä ei ollut poikkeus. Sävyt oli pigmenttisiä ja hyvin häivyttyviä.


Ulkonurkkiin painelin samassa Bretman kokoelmassa julkaistua Glitterally obsessed body glitteriä sävyssä OMG I'm wet. Nämä ovat jotain niin upeaa ja ihanaa ja olen rakastunut! Ihanaa kimaltelevaa glitteriä mönjässä! Tän kanssa ei tarvitse mitään vaseliinia tai glitterliimaa, sen kun vaan taputtelee paikalleen, kuivuttuaan tämä ei hievahdakaan.


Huulille halusin jotain nudea, päädyin uuteen Dose of Colors Desi x Katy -kokoelman nestemäiseen huulipunaan sävyssä Mauve Story, joka on aikalailla mulle täydellinen nudesävy. Niin kaunis! Koostumuskin on täysi kymppi, mä rakastan näitä Dosen huulipunia.Rikotteko te joskus "meikkisääntöjä"?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Make Up For Ever Step 1 smoothing primer
ColourPop No filter stix foundation, light 40N
NARS soft matte complete concealer, Custard
Laura Mercier secret brightening powder
ColourPop no filter pressed powder, medium
ColourPop pressed bronzer, Private party
essence stay cool llama highlighter
theBalm Balm springs blush
Jeffree Star Cosmetics skin frost, Neffree

ColourPop x Bretman Wet palette
ColourPop glitterally obsessed body glitter, OMG I'm wet
doucce ultra precision eyeliner, blue
benefit Bad gal bang! mascara

ColourPop brow pencil, dope taupe
Lumene eyebrow fixing gel

Dose of Colors liquid lipstick, Mauve story

2 kommenttia:

  1. Ompa ihanan jäiset! Tän perusteella voisin hankkia hyvin tuollaisen luomivärin itsellenikin

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...