maanantai 3. joulukuuta 2018

ecotools Start the day beautifully

Sain jokin aika sitten testiin pari joulusettiä ecotoolsilta. Toisen seteistä esittelin teille jo aikaisemmin ja tänään olisi nyt vuorossa se toinen, eli Start the day beautifully* -setti. Ecotoolsin valikoimiin kuuluu paljon erilaisia sivellinkokoelmia ja etenkin aina joulunaikaan näitä tulee markkinoille runsaasti. Siveltimet ovat olleet aina tosi laadukkaita, minkä vuoksi itsekin haluan näitä settejä päästä kokeilemaan. Ecotools on myös kohtalaisen edullinen sivellinmerkki, jota myydään mm. Sokoksella. Tällä setillä on hintaa 23,90 euroa Sokoksen verkkokaupassa (vuoden loppuun asti ilmaiset toimituskulut pakettiautomaatteihin).

ecotools start the day beautifully

Start the day beautifully -setin mukana tulee viisi sivellintä, sekä "tarjotin" siveltimille. Mukana on kaksi sivellintä kasvomeikkiin ja kolme silmämeikkiin. Tuo mukana tuleva tarjotin on vähän turhake mun mielestäni, mutta kyllä siinä voi hyvin säilyttää vaikka siveltimiä tai mitä tahansa muuta, jos on säilytystilasta pulaa. Mun pöydälläni se on vaan lähinnä viemässä tilaa, en ole vielä keksinyt sille järkevää käyttöä.

ecotools start the day beautifully

ecotools start the day beautifully

Kasvomeikkiin setistä löytyy puuterisivellin, sekä viistopäinen meikkivoidesivellin. Tuo puuterisivellin on näistä mun suosikkini, se on todella monikäyttöinen, sopii hyvin niin puuterille, bronzerille kuin poskipunallekin. Viistopäinen meikkivoidesivellin on sellainen litteänmallinen sivellin, mitä mä en ole koskaan oppinut meikkivoiteelle käyttämään. En oikein myöskään käsitä tuon viiston harjaosan merkitystä tässä siveltimessä. Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä tämän käyttöön niin kuulisin niitä mielelläni :D.

ecotools start the day beautifully

Silmille setistä löytyy multitasking sivellin, joka sopii niin peiteaineelle, silmämeikinpohjustajalle kuin luomiväreillekin. Todella näppärä ja monipuolinen sivellin, joka on päätynyt mulla käyttöön useita kertoja. Keskellä oleva viistopäinen kulma/rajaussivellin on hyvin perinteinen, ei mitenkään jännä tai must-have, mutta ajaa asiansa, jos olet sellaista vailla. Varjostussivellin sensijaan on erinomainen, pullea ja pehmeä ja häivyttää luomivärit hetkessä. Se on ehkä mun lempparein sivellin tässä koko setissä, ainakin tasoissa tuon multitasking ja puuterisiveltimen kanssa. 

Millä sä tykkäät levittää meikkivoiteen? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

13 kommenttia:

  1. Ecotoolsin siveltimet on ihan huippuja.
    Yleensä levitän meikkivoiteen ihan sormin riippuen kylläkin vähän minkä sorttisesta meikkivoiteesta on kyse. Joskus käytän meikkisientä ("beautyblenderiä"), mutta toisinaan meikkisieni imee liian paljon meikkivoidetta, joten sormilla saa kätevimmin. Sivellintä käytän tosiharvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikeen oo koskaan päässyt sormilla levittämisen makuun, koska en kestä sitä, että sitten sormet on ihan meikkivoiteessa :D. Muuten kyllä varmasti levittäisinkin käsin, kun sormilla saa aikaan tosi hyvää jälkeä.

      Poista
  2. Minulla käytössä vuodesta toiseen Shiseido Perfect Foundation Brush. Aina välillä yritän meikkisienelläkin, mutta ei. Vaikka tulos onkin ihan ok, Shiseidoa ei voita mikään :)

    -s-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, mun täytyykin googlettaa tuo sivellin ja hankkia testiin! :)

      Poista
  3. Meikkivoiteen levitän BeautyBlenderillä tai ovaalisiveltimellä - BB-voiteen saatan joskus levittää myös ihan käsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja puuterimaiset mineraalimeikkivoiteet levitän kabukilla :D

      Poista
    2. Nuo ovaalisiveltimet on muuten tosi hyviä, hyvä kun muistutit :D.

      Poista
  4. Ihanan näköinen sivellinsetti, meikkivoiteen levitän yleensä ihan sormilla tai sitten meikkisienellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sormilla saa tosi kivannäköistä jälkeä, itse en vaan siedä meikkivoidetta käsissä yhtään :D

      Poista
  5. Oi, mikä setti! <3 Levitän meikkivoiteen yleensä siveltimellä tai beautyblenderillä - riippuu päivästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla joku suosikki sivellin siihen tarkoitukseen? :)

      Poista
  6. Ihana setti! Minä levitän meikkivoiteen nykyään siveltimellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! :) Mitä sivellintä tykkäät käyttää?

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...