maanantai 7. joulukuuta 2015

Pikkujoulumeikki vol 5

Hellurei! Täällä ollaan taas pikkujoulumeikin parissa, viides menossa, huhuh! Tämä on näillä näkymin sarjan viimeinen, ellen sitten innostu vielä viikonloppuna :D. Tämä kyseinen meikki on siis se, jonka tein omiin työpaikan pikkujouluihini viime lauantaina. Kaikkien ihanien värien seasta päädyin kuitenkin siihen turvalliseen kultaiseen silmämeikkiin mustalla tummennettuna. Niinkuin Kaija Koo laulaa; laseissa kuohuvaa, silmissä kultaa ja auringon nousuun on ikuisuus aikaa.
Meikkipohjaan käytin tuttua ja turvallista MACin nourishing waterproof meikkivoidetta. Se on mulla nykyään aina, kun haluan kestävän meikin, siihen voi luottaa 100%. Varjostuksiin käytin ABHn varjostusväriä ja poskipunana taisi olla Too Facedin pinkki love flush blush. Korostuksiin käytin ikisuosikkiani BECCAn Champagne Popia. Huulilla Cliniquen punainen huulikynä.


Tälläkertaa innostuin jopa tekemään hiuksillekin jotain muuta kuin pitämään ne auki. Mitään kiharia mun on turha alkaa väkertää, koska raskaat hiukseni suoristuu aina noin vartissa takaisin alkuperäiseen muotoon. Glitterin jossain kampauslehtisessä oli tälläisen tapainen kampaus, jossa kaikki hiukset oli kiinni, eli noita mutkajuttuja oli kolme. Itse päätin lopulta jättää alimmaiset hiukset avoimiksi. Suihkutin hiuksiin runsaasti hopeaa glittersuihketta ja valmista oli!


Silmämeikin twin Too Facedin Semi-Sweet chocolate bar paletilla. Chitin politest mattaruskeita, kultaa ja mattamustaa. Ruskeilla häivyttelin luomivakoa ja ulkonurkkaa pehmeämmäksi. Kultaista koko liikkuvalle luomelle, mustaa ulkonurkkaan tuomaan syvyyttä. Sisänurkan ja kulmaluun korostuksiin käytin paletin vaaleaa shimmeristä luomiväriä. Rajaukset tein ohuesti mustalla geelilinerilla ja vesirajoille mustaa kajaalia. Päätin laittaa ripsiin puolikkaat irtoripset ulkonurkkiin. Lopuksi vielä sipaisu kultaista glitteriä ripsiin ja kulmakarvoihin ja meikki oli valmis.Millaisen meikin sinä teit tänä vuonna? 

Love, Mari

1 kommentti:

  1. Oliko pikkujoulut Hesburgerissa? Sieltä saa tosi ihanan pikkujoulutuotteen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...