tiistai 15. joulukuuta 2015

Viikon parhaat videot

Heipä hei rakkaat ystäväiseni! Tänään ollaan hieman erilaisen postauksen parissa. Mun lempi harrastuksiin meikkaamisen ja kosmetiikan hamstraamisen lisäksi kuuluu ehdottomasti meikkivideoiden katselu Youtubesta. Katson näitä videoita päivittäin ja olen saanut todella paljon vinkkejä ja inspiraatiota eri youtube guruilta. Suosikkeja on kertynyt iso kasa! Ajattelinkin tänään jakaa teille mun mielestä viikon parhaat youtube videot, jotta saatte tekin nauttia näistä upeista meikeistä ja ideoista! Voi olla, että otan tavaksi tehdä tälläisen vaikka kerran kuussa tms, jos teitä kiinnostaa? Kertokaahan kommenttiboksissa mitä mieltä olette ideasta! Mutta nyt mennään niihin videoihin. 


Shaaanxo on kauneustubettaja Uudesta-Seellannista ja hän tekee aivan uskomattoman kauniita meikkitutoriaaleja, ostosvideoita sekä myös vlogeja. Tämä kyseinen video sisälsi todella kauniin meikin ja vielä ideoita joululahjoihin!


Nikkie Tutorials tekee pääasiassa meikkitutoriaaleja ja kuukauden suosikit -videoita. Kyseessä on Hollantilainen kaunotar, joka omaa hyvin persoonallisen tyylin puhua ja tehdä videoita, tykkään Nikkiestä paljon. Ja tämä kyseinen meikkitutoriaali on vaan niin tajuttoman kaunis klassinen meikki ihanalla värikkäällä twistillä. Menee ehdottomasti kokeiluun!


Kaikkien aikojen toinen suosikki tubettajani Jaclyn Hillin lisäksi on ehdottomasti upea Kathleen Lights. Katson KAIKKI Kathleenin videot läpi, tykkään todella paljon hänen innostaan ja tavastaan tehdä videoita. Tämä viileän sävyinen meikki on tavallaan neutraali, mutta ei kuitenkaan tylsä. Viileitä sävyjä käytän vähemmän, joten tätä on kiva päästä kokeilemaan.


Lisää kauniita meikkejä, Casey Holmes tekee myös upeita tutoriaaleja ja onkin yksi suosikeistani. Tämä kyseinen meikki sopii täydellisesti juhlakauteen!



En voisi listata viikon suosikkejani ilman Mannya. Manny on vähintäänkin viihdyttävä ja todella taitava meikkaaja. Tällä videolla hän esittelee Ofran huulilakkoja, joihin olen täysin rakastunut (odottelen juuri yhtä saapuvaksi). 

Keitä tubettajia sinä katsot? 

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Tää on ihan huippuidea, sillä tätä kautta voi löytää itselle uusia seurattavia! :) Nämä Youtubettajat ovat ihan älyttömän taitavia ja saavat meikkaamisen näyttämään superhelpolta. Bloggaamisen myötä tosin itsellänikin meikkaus käy koko ajan nopeammin ja helpommin :) Oon yrittänyt kuvata meikkaamistani joskus videolle ja jestas miten kauhea sitä on katsoa :D Jos seuraavaksi kokeilisi niin, ettei puhu mitään vaan nauhoittaa puheen siihen päälle tai lisää tarvittaessa tekstiä...

    Omia lemppareita Youtubesta ovat ainakin Shaaanxo, Emily Noel, Kathleen Lights, Jaclyn Hill ja Tati :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Oon kyllä ihan samaa mieltä, näiltä videoilta saa huimasti inspiraatiota ja oppii uusia tekniikoita. Mä oon kanssa videon tai kaksi tehnyt, mutta en vaan osaa olla luontevasti kameran edessä :D Emily Noel ja Tati on mulle vieraita, täytyykin käydä katsomassa!

      Poista
  2. Oiii, sainkin tästä muutaman seurattavan omalle listalle! :) Itse katselen Wayne Gossia, Carli Bybeliä(hänen palettikin odottaa mua kuusen alla!), Nikkietä ja Tatia säännöllisesti, muita randomeita silloin kun satun sivuilta klikkaamaan ehdotettuja videoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että löysit uutta seurattavaa :) Wayne Gossia ja Carlia seurailen itsekin molempia, tuo paletti on mulla myös himotuslistalla.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...