keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Glitterinen uuden vuoden meikki

Heippa muruset! Huomenna juhlitaan uutta vuotta ja sen kunniaksi tein teille uuden vuoden pirskeisiin sopivan meikin. Tästä meikistä ei puutu säihkettä eikä kimallusta! Tämäkin on toki varioitavissa hieman vähemmän räiskyväksi, jos glitteri ei vaikka ole sun juttu. Mun mielestä glitteri ja uusi vuosi vaan kuuluu yhteen kuin pannukakku ja vadelmahillo. Päädyin käyttämään meikissä lilan eri sävyjä ja kirkasta lilaa glitteriä, mutta käytä sinä ihan niitä sävyjä mistä tykkäät! 


Käytin pohjameikkiin benefitin kirkastavaa 'that gal' primeria ja sen päälle suosikkimeikkivoidettani, MACin pro longwear nourishing waterproofia. Peiteaineena tässä on Urban Decayn naked skin, joka on ihan lemppari nykyään. Kiinnitin koko meikin itCosmeticsin bye bye pores -puuterilla. Varjostukset tein Too Facedin cocoa contour paletilla ja lämpöä kasvoille toin Too facedin pink leopard -aurinkopuuterilla. Poskipunaksi valikoitui Too Facedin violettiin taittava love flush blush sävyssä your love is king. Korostukset tein theBalmin Mary-Lou Manizerilla, koska halusin jotain todella intensiivistä uuden vuoden kunniaksi. Taputtelin highlighteria myös nenänpäähän, amorinkaarelle ja kulmaluulle.Tähän meikkiin olisi hyvin voinut yhdistää täysin nudet tai kevyesti vaaleanpunaiset huulet, mutta minä halusin jotain tummaa ja intensiivistä. Päädyin Ofran huulilakkaan sävyssä Mina, upea todella tumma viininpunainen, joka taittaa hieman violettiin ja ruskeaan. 
Kulmat tein tavalliseen tapaan ABHn brow wizillä, kiinnitin ne L'orealin brow artist plumperilla ja päälle vielä Lumenen glitter mascaraa, koska glitteriä ja kimallista ei vaan ollut vielä tarpeeksi :D


Silmämeikkiin käytin ainoastaan MACin luomivärejä ja glitteriä. Käytin sitä joululahjaksi saamaani pinkluxe -palettia ja burgundy times nine -palettia (jonka esittelen teille lähipäivinä!). Glitter on myöskin enchanted eve kokoelmasta, sävy fuchsia ja sisänurkassa saman setin pigmentti sävyssä pink opal. Tuo on muuten niin super kaunis, että sitä on pakko käyttää ihan omassa meikissään jossain kohtaan, upea duo chrome tyylinen. 
Aloitin meikin häivyttelemällä luomivakoon ysi paletista sävyjä haux ja embark. Liikkuvalle luomelle käytin pinkluxe paletista keskimmäistä lilaa sävyä. Ulkonurkkaan taas ysipaletista sävyä sketch. Liikkuvalle luomelle glitterliimaa ja päälle taputtelin tuota edellä mainittua MACin glitteriä. Alaluomelle samoja ysipaletin sävyjä ja hieman tuollaista glitterista tummanlilaa siitä luxe paletista. Menikö sekavaksi jo? :D Rajauksen vesirajalle tein MACin mustalla kajalilla, yläluomen jätin rajaamatta, koska mulla on niin raskaat luomet. Jos sulla ei ole, tee ihmeessä upea kissarajaus tän kanssa!
Myös jotkut upeat volyymiripset sopisi tähän täydellisesti. Itse jätin ripset laittamatta, koska pidin tätä meikkiä vain kotona pari tuntia ennen pois pesua. Toiseksi, halusin kokeilla siskolta saamaani kuituripsaria. Tykästyin tuohon aika paljon, en tiedä näkeekö kuvista, mutta antoi kyllä mun lyhyille ripsille todella paljon enemmän volyymia kuin tavalliset ripsarit. Kyseessä on Silk -brändiltä argan öljyä sisältävä kuitumaskara.  

Siinäpä se meikki kaikessa yksinkertaisuudessaan, tykkäsitkö?


Mitä aiot tehdä uutena vuotena?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...