torstai 17. joulukuuta 2015

UD x Gwen

Se on vihdoin täällä!! Mietin "pitkään" ostanko edes koko tuotetta. Onko se liian neutraali, onko sille käyttöä, tarviinko, haluanko. Lopulta päädyin siihen, että haluan. Tarviin tai en, tämä piti saada. Kyseessä on Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhteistyössä tekemä luomiväripaletti, jossa on 15 luomiväriä. Tätä palettia on hehkutettu ja hypetetty ja haukuttu ja pohdittu somessa jo pitkään ennen sen julkaisua. Tiesin paletin tulevan myös Suomeen myyntiin, mutta tarkkailin silti myös ulkomaalaisia verkkokauppoja alennuksien toivossa ja sainkin omani -10% alella feelunique.com verkkokaupasta. 


Gwen Stefanihan tuli tunnetuksi No Doubtin laulajana ja sittemmin myös sooloartistina. Itsekin No doubtia fanittaneena jo pelkkä Gwenin nimi kannessa riitti syyksi paletin ostoon. Onhan tämä nyt kaunis! Gwen on ollut mukana paletin suunnittelussa aina pakkauksesta lähtien ja se kuvastaakin kaikin puolin Gwenin tyyliä. Klassinen, graafinen, musta-valkoinen, kulta. 


Itse paletin ulkoasu ei myöskään ole pettymys. Kannessa on mustia ympyröitä valkoisella pohjalla, kuvaavat ilmeisimmin luomiväripannuja sekä isohko laatta Gwenin nimellä varustettuna. Pakkauksen sävymaailma on hyvin klassinen, ne jo aiemmin mainitut kulta, musta ja valkoinen toistuu kuvioinnissa. Todella tyylikäs ja jämäkän tuntuinen kädessä. Paletti on hieman VICE paletteja pienempi, joten myös luomiväriä on pannuissa vähemmän (kuitenkin ihan riittävästi).


Paletin sävymaailma on se, mikä on saanut monet myös jättämään paletin kauppaan. Mukana on paljon neutraaleja, melko samankaltaisia sävyjä ja muutama rohkea väripilkku. Tätä värimaailmaa itsekin mietin, mutta tulin siihen tulokseen, että vaaleita neutraaleja sävyjä tarvitsee aina ja nämähän eivät kuitenkaan ole keskenään lainkaan samanlaisia kun läheltä tarkastelee. Myös nuo ihanat värikkäät napit tekevät paletista todella toimivan ja monikäyttöisen kokonaisuuden. Tämä on juuri Gweniä, hän on luonut paletin, josta itse pitää. Gwenille tyypillinen meikkihän on hyvin luonnolliset silmät ja näyttävät huulet. 


Paletissa on sopivasti sekaisin sekä matta, että shimmer luomivärejä, taitaa olla myös jokunen satiininen. Pigmentti tuntuu ensi kosketuksella olevan hyvä, tuttua UD laatua. Tuo vasemman alakulman sävy POP on todella glitterinen ja sen vuoksi myös hieman varisevaisempi kuin muut.


Paletissa on mukana kannen kokoinen peili, jonka alakulmassa teksti magic's in the makeup, täydellinen sitaatti No doubtilta luomiväripalettiin. Tuo sitaatti tuo kivan lisän tähän muutenkin tarkkaan suunniteltuun palettiin. Itse olen ollut ostokseeni enemmän kuin tyytyväinen enkä malta odottaa, että pääsen meikkaamaan tällä!

Löytyykö sulta jo oma Gwen? Innostaako paletti?

Love, Mari

4 kommenttia:

 1. Löytyy, säntäsin Tampereen Sokokselle heti 4.12. hakemaan paletin :D Mulla ei vielä ole ainuttakaan isompaa Naked- palettia, joten tuo tuntui erittäin käytännölliseltä paletilta. Muhun iskee parhaiten juuri tällaiset neutraalit paletit, joissa on muutama väripilkku. Välillä täysin neutraalit paletit saattavat tuntua vähän tylsiltä, vaikka kyllähän ne ovat ihan huippuja itselleni. Toisaalta taas sellaisille väri-ilotulituspaleteille mulla ei olisi juurikaan käyttöä. Lisäksi Gwen Stefani on yksi mun suurimpia kauneusikoneja vaaleine hiuksineen, ruskeine silmineen ja punahuulineen ja lisäsi pidän hänen omasta musiikistaan sekä No Doubtista, joten en millään voinut olla palettia hankkimatta :) Enkä kyllä ole pettynyt ollenkaan! Muutama look on tuolla tullut tehtyä jo. Toisaalta kun kyseessä on le-paletti, en halua sitä ihan liikaakaan käyttää :D

  VastaaPoista
 2. Mua niin harmittaa, että UD ei tullut Turkuun lainkaan :/ Sokoksen verkkokauppa ei ole aina niin yksinkertainen. Onneksi näitä saa vielä muualtakin. Gwen on kyllä yksi kauneimmista naisista ehdottomasti ja ihanaa omistaa hänen nimeään kantava paletti :).

  VastaaPoista
 3. Mä ihailin tätä jo silloin kun sen swatchit julkaistiin, mutta päädyin kanssa miettimään olisiko mulla sille edes käyttöä... :( Multa kun löytyy Naked 2 ja erikoiset värit ovat jääneet tuossa aika vähille. Samaa pohdin kuukausi takaperin ABH:n uudesta paletista. Päädyin lopulta tilaamaan BH:lta muutaman paletin ryöstöhintaan :D Olisin kyllä varmasti tämän hommannutkin, jos en omistaisi Nakedia :) Täällä jäädään odottelemaan lookia tämän kanssa, varsinkin tuo sähäkkä sininen olisi mahtavaa nähdä actionissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siis enhän mäkään tätä varsinaisesti tarvinnut. Mutku. :D Kiva lisä kokoelmaan ja meikkejä tällä on tulossa varmasti pian, voisin koittaa sinisenkin ottaa mukaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...