lauantai 12. joulukuuta 2015

Dark Matter

Hei vaan hei! Miten teidän viikonloppu on alkanut? Itse sain oiken hyvän startin viikonlopulle kun eilen kolahti postiluukkuun ilmoitus, että Black fridayna tilaamani melt cosmeticsin paketti on saapunut! Hurraa! Meltillä oli tosiaan black fridayna tarjous, kaikki -30% ja olihan se pakko hyödyntää! Varsinkin kun Dark Matter oli taas on stock. Noin vuosi sitten ostin sen Love sick stackin, koska tämä toinen oli loppuunmyyty, nyt mulla vihdoin on molemmat ja tänään esittelen teille tuon kaunokaisen :). (Melt muuten toimittaa Suomeen jos kiinnostaa, käy kurkkimassa täällä)


Jos melt cosmetics ei ole sulle ennestään tuttu, on kyseessä pienehkö yhdysvaltalainen kosmetiikka valmistaja, jonka valikoimista löytyy tällä hetkellä upeita värikkäitä huulipunia sekä nämä kaksi luomiväritornia. Nämä "stackit" ovat siis yksittäisiä luomivärejä magneettisessa alustassa ja ne saa koottua päällekkäin haluamaansa järjestykseen. Kansipalassa on mukana myös peili! Tältä torni siis näyttää. Mukana on viisi palaa, joista neljä on luomivärejä ja yksi peili. Pannut ovat isokokoisia, joten näistä riittää luomiväriä pitkäksi aikaa. Tämä on kuitenkin tavallista palettia huomattavasti pienempi ja siksi kulkee myös mukana helposti.


Dark matterissa on mukana neljä mattaluomiväriä. Tämä on näistä kahdesta kokoelmasta ehkä se monikäyttöisempi neutraalin sävymaailman ansiosta, yhdessä nämä molemmat täydentävät toisiaan entisestään. Pigmentti näissä mattasävyissäkin on aivan loistava ja koostumus on pehmeä, ei yhtään varisevainen ja jauhoinen. 


 blurr, unseen, enigma, dark matter

Näistä lähikuvista näkee paremmin nelikon neutraalin, mutta kuitenkin näyttävän värimaailman. Mukana on luomivakoon sopivia ruskeita, kaunis ruskean punainen ja tietysti myös mattamusta. Näillä saa tehtyä kauniin mattameikin ihan yksinään tai niitä voi yhdistellä muiden luomivärien kanssa, todella monikäyttöisiä. Tykkään näistä todella paljon, etenkin tämä dark matter on aivan upea!


Pakkauksen mukana tuli myös tämä suloinen pieni avaimenperä. Niin ihana! Se on pikkuruinen sininen huulipuna, tämä pääsee heti avaimiini! :) 

Onko melt tuttu? 

Love, Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...