lauantai 26. joulukuuta 2015

Kun Joulupukki kävi kylässä

Heipähei kaikki pupuset siellä ruudun toisella puolen! Toivottavasti olette viettäneet rakkauden täyteistä joulua läheistenne parissa nauttien jouluherkuista ja tunnelmasta. Minä ainakin olen, vatsa täynnä kinkkua ja laatikoita. Olen saanut nauttia läheisten seurasta ja ihan vaan rentoutua kaiken kiireen ja työn keskellä. Joulu on ehdottomasti vuoden parasta aikaa, jos minulta kysytään.

Tänään tulin esittelemään teille mitä kaikkea kivaa pukki tänä vuonna toikaan. Meillä on viime vuosina ollut perheen kanssa sopimus, että arvotaan jokaiselle yksi lahjansaaja, jolloin jokainen saa yhden paketin. Tänä vuonna otettiin sama käytäntö myös Laurin perheen kanssa. Kuitenkin muutama ylimääräinenkin paketti oli pukinkonttiin päätynyt, joten katsotaanpa mitä kääröistä löytyi.



Oman perheeni ja sukuni lahja-arvonnasta saimme Laurin kanssa molemmat muumi -aiheiset tyynyliinat ja Finlaysonin pikkupyyhkeet. Nämä tulevat molemmat käyttöön ja muumit on vaan ihania :).

Rakas siskoni oli pistänyt mulle pakettiin Superdry:n alushousut, Babylipsin electro -setin ja kauniin lyhdyn takapihallemme. Electro babylipsejä en ole ennen vielä kokeillutkaan, joten noita on kiva testailla! Lyhdyt on ihania, etenkin näinä pimeinä kuukausina tykkään poltella muutenkin paljon kynttilöitä. Myös alushousut tulee aina tarpeeseen ja nuo oli vielä tosi söpöjäkin.

Laurin perheen salainen pukki oli ostanut minulle The Sims4 pelin. Nuoruusvuosien suosikkipelini uusin versio siis, voi että tätä on nostalgista pelata! Eilen jo vähän testailin ja voin sanoa jo nyt, että tähän tulee menemään aikaa ja paljon :D.

Rakas kummitätini oli hankkinut minulle myös pienen paketin, jonka sisältö yllätti minut täysin. Sain DIORin lahjapakkauksen, joka sisälsi ripsivärin ja minikokoisen luomiväripaletin. Niin söpö! 

Äitinikin oli muistanut minua vielä ylimääräisellä paketilla, josta paljastui hyvinkin tarpeelliset Crocsin nilkkakorkuiset vuorisaappaat. Nämä on aivan loistavat märän kelin kengät kotiin ja töihin! Kiitos äippä :)

Laurin kanssa vaihdoimme tietysti myös paketteja ja rakas mieheni oli osannut tänäkin vuonna hankkia todella mieluisan lahjan. Sain MACin enchanted eve -kokoelmasta lahjapakkauksen, joka sisälsi luomiväripaletin, rajauskynän, huulipunan ja huulikiillon. Kaikki aivan ihania ja sävytkin osui juuri nappiin! Näillä tein eilen jo vähän meikkiä ja tykkään kovasti. Tulen tekemään näillä myös blogin puolelle meikkiä piakkoin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että olin ollut kiltti tänä vuonna :)
Mitä kivaa sine sait?

Love, Mari

2 kommenttia:

  1. Oiiii, ihania lahjoja! :) Simsi on kyllä aivan paras, siitä on varmaan vuosia kun olen itse pelaillut, itäisiköhän koittaa uudelleen... Muistan aina rakentaneeni pelkän talon ja siihen se sit jäikin, taisi Simssi olla mulle pelkkänä sisustussimulaattorina ;) Kauniista meikkiuutuuksista saadaan varmaan kuulla lisää myöhemmin! Itse ostimme toisillemme reilusti lahjoja jättäessämme kaikki isot ostokset joulua varten, oli siellä läppäriä, uutta kameraa ja kaikkea hömppäpömppää :) Kiinnostavimpina varmaan BH:n 120 napin plaetti ja Galaxy Chic, sekä Carlin oma paletti, nyt sormet syyhyten testailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se talojen rakentelu ja sisustaminen on parasta! Siihen meni eilenkin varmaan pari tuntia :D
      Kivoja lahjoja olet sinäkin saanut, kelpaisi uusi kamera tännekin ;) Mukavia meikkailuhetkiä Carlin kanssa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...