sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulukalenteri luukut 21-24

Viimeisen joulukalenteri -postauksen aika! Tänään kurkataan vielä luukkuihin 21-24 ja muistellaan mitä kaikkea niistä löytyikään. Oli muuten aika ikävää herätä joulupäivänä ja huomata, ettei saanutkaan enää avata luukkuja. Voisko joku kehittää sellaisen koko vuoden kestävän joulukalenterin? :DMaanantain luukusta löytyi ST. Tropezin instant tan. Mielenkiintoinen tuote, pois peseytyvä ruskettaja. Onkohan tämä vähän saman tapainen kun se Lumenen viimekesän vartalon BB voide? Testaan tätä mielellään!

Bloggaajakalenterista löytyi Dermosilin palasaippua ja näytepusseja. Palasaippuoita en oikein osaa käyttää, joten en tiedä mitä tällä teen. Ehkä mökille saunaan? Dermosilin näytepussukoita mulla on ennestään jo kaapit piukassa enkä niitäkään osaa käyttää, joten annan nämä varmaankin eteenpäin.


Tiistaina luukusta paljastui jälleen kerran mysteerituote. Eve Lom cleanser, eli jonkin sortin puhdistaja kyseessä, joka ilmeisimmin poistaa myös meikin. Tämän käyttöohjeet olivat niin monimutkaiset, että en kyllä ulkoa tule niitä muistamaan. Tuo purkin alla oleva puuvillakangaspala on tärkeä osa puhdistusprosessia. Saatan palata tähän tuotteeseen myöhemmin, kun olen sitä ehtinyt testailemaan!

Bloggaajakalenterista löytyi jälleen Dermosilia, tällä kertaa jalkakylpysuolaa. Jalkakylvyt on ihania ja tämän tuotteen käytän kyllä varmasti itse, kunhan saan hankittua uuden pesuvadin rikkimenneen tilalle. Ihana mintun sävyinen pakkauskin!


Keskiviikkona luukusta löytyi Murad rapid collagen infusion. Tämä on samaa sarjaa kun se aiemmin bloggaajakalenterista tullut Muradin tuote, joka oli puhdistava kuorinta. Tämä ilmeisesti tarkoitettu seuraamaan sitä, joten mielenkiinnolla testaan molempia!

Myös bloggaajakalenterista löytyi mielenkiintoinen tuote. Tämäkin on Korealaista kosmetiikkaa, ja kyseessä on kuorintasukat. Olen näitä kuorintasukkia halunnut kokeilla jo pitkään ja itse asiassa ostin juuri dermosililta parin. Mun jalat on aina ihan super kuivat ja halkeilevat, joten toivotaan, että näistä on apua! Kiinnostaako näistä oma postauksensa?


Jouluaaton luukusta löytyi NUXEn kasvoputsari. Kätevä matkakoko, joten otan varmaan tämän testiin jollain reissulla. Aika tylsä tuote silti jouluaatoksi, mutta onneksi avasin myös 25. päivän luukun, sillä se näytti siltä, että se kuuluu avata jouluna :D Luukusta löytyi Tangle Teezer! Mun kaikkien aikojen suosikki harjani, ihanaa! Tämä oli ehkä parasta koko kalenterissa (ainakin melkein) ja mun on pitänytkin osaa uusi tangle, koska vanha alkaa olla aika kärsinyt. Jei!

Bloggaajakollegan kalenterin viimeisestä luukusta paljastui lisää elfiä, tälläkertaa huulisetti. Pakkauksessa mukana punainen huulipuna ja pullistava huulikiilto. Elfin huulituotteita en olekaan ennen testannut, joten katsotaan ;).


Siihen loppui joulukalenteri -postaukset. Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen molempiin kalentereihini, sain paljon kivoja tuotteita! Mikä oli sun lemppari?

Love, M

2 kommenttia:

 1. Tuo Dermosilin Tyrni-palasaippua on sellainen hellävaraisesti kuoriva (https://www.dermoshop.com/fi/products/3018-tyrnisaippua) eli ei ihan vaan perinteinen palasaippua ja juuri tästä syystä sen mukaan halusin ympätä - kuorivat palasaippuat ovat nimittäin omalla kohdalla aikalailla ne ainoat joita "osaan" käyttää (=tulee käytettyä) :D

  P.s. Oletko tekemässä jonkinlaista koontipostausta LF-kalenterin sisällöstä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no mutta sittenhän tuo täytyykin ottaa kokeiluun :) Kiitos kun kerroit, en huomannut laatikossa mitään mainintaa tuollaisesta.

   En varmaankaan pysty tekemään koontipostausta, koska osa tuotteista päätyi jo pukinkonttiin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...