torstai 10. joulukuuta 2015

It Cosmetics

Tervehdys! Tänään ollaan ostosten parissa. Tein marraskuun alussa tilauksen it cosmeticsille ja sain vihdoin tilauksen käsiini viime viikolla. It cosmetics on siis Yhdysvaltalainen kosmetiikkavalmistaja, jonka tuotteista olen kuullut paljon hyvää ja nämä vilahtelevatkin aina silloin tällöin youtube videoilla. Tuotteita ei saa tilattua suoraan Suomeen, mutta käytin jälleen kerran apuna Shipitoa


Ostin kolme tuotetta; Bye bye pores -puuterin, CC+ -voiteen ja luomiväripaletin, jonka mukana tuli deluxe kokoinen ripsiväri. Bye bye pores on ilmeisesti yksi heidän menestyneimpiä tuotteitaan ja siitä olenkin kuullut eniten kehuja. Puuterista on myös irtopuuteriversio, mutta itse otin kokeiluun kivipuuterin. Mukana tuli myös näytteitä peiteaineesta silmien alle ja seerumista.


CC+ voide on suojattu SPF50 kertoimella, joten tämä on aivan loistava tuote kesään. Olen ehtinyt tätä jo pari kertaa testata ja tykkään kyllä. Peittävyys on kevyt, tämä ei siis missään nimessä ole meikkivoiteen tasoinen siinä suhteessa, mutta jos iholla ei ole suuria virheitä ja epäpuhtauksia on tämä riittävä tuote pohjustukseen. Jättää ihon kuulaaksi ja tasaisen sävyiseksi. 


Myös tätä puuteria olen ehtinyt jo kokeilemaan pariinkin otteeseen ja olen tykännyt tästä todella paljon! Tekee ihon silkin pehmeäksi ja sileäksi ja auttaa häivyttämään ihohuokosia. Tämä toimii myös hyvin kirkastajana silmien alla, peiteaineen kiinnitykseen. Ihanan tuntuinen levittää ja on todella kevyt kasvoilla.Halusin kokeilla myös heidän luomivärejään, lähinnä niiden pigmenttiä ja sen sellaista. Ostin tarjouksessa olleen pakkauksen, joka sisälsi luomiväripaletin ja ripsivärin. Olisikohan tämä ollut joku joulukokoelma pakkaus? Kuitenkin, paletissa on kauniit neutraalit sävyt arkimeikin tekoon ja se on sopivan pieni kulkemaan mukana. Paletissa on myös peili mistä plussaa!


Tässä vielä tarkemmin kuvaa paletista. Siinä on siis 6 pientä luomivärinappia ja yksi "transformer" sävy, jota voi käyttää luomivärinä ja highlighterina. Olin todella positiivisesti yllättynyt näistä, värit ovat super pehmeitä ja pigmenttisiä. Sormi oikein upposi pannuun kun ensimmäistä kertaa yritin swatchata vähän ronskimmin :D. Aivan loistava paletti! Sävymaailma on tosiaan neutraali, mutta kuitenkin hieman löytyy väriäkin. On lilaa, ruskeaa, roosaa ja nudea sekä todella kauniit korostussävyt. 
Ripsiväriä en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta näiden muiden tuotteiden perusteella voin sanoa, että odotukset on kovat!

Onko it cosmetics sulle tuttu?

Love, Mari

2 kommenttia:

 1. Oi, näitä on kyllä näkynyt muutamalla munkin seuratuilla kauneustubettajilla! Vaikuttavat ainakin hyviltä :) Harmi, että niitä pitää tilata shippingservicen kautta! Nyt tulee vähän OT, mutta oot maininnut tilanneesi Glambotilta muutamaan kertaan ja kävin tutkailemassa niiden vaihtoehtoja, kunnes huomasin että ne ovat ilmeisesti käytettyjä tuotteita? Siellä sivuilla kyllä lukee, että ne on desinfioitu yms, mutta aattelin kuitenkin kysyä kokemuksia, kun oon niin skeptinen ja bakteerikammoinen :D Siellä on meinaan ollut monilta merkeiltä tosi kilpailukykyisiä alennuksia lähes täysistä putiloista... Onko sulla koskaan ollut huonoja kokemuksia sieltä tilatuista meikeistä ja ovatko ne todella olleet putsattuja? Vähän arvelluttaa esim. esim huulituotteet, ripsarit sun muut jutut, jotka ovat suoraan kosketuksissa kasvoihin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin tottunut käyttämään Shipitoa, että mua se ei liiemmin häiritse, mutta olisi kyllä kiva jos jenkkituotteet olisi helpommin saatavilla meille Suomalaisillekin :).

   Glambotiin oon ollut aina tosi tyytyväinen. Luomivärit on olleet desinfioituja ja tuotteet aina hyvässä kunnossa. Huulituotteita ja ripsareita en tosin ole ostanut sieltä vielä, mutta kyllä mulla on hyvä luotto siihen firmaan :) Jos kaipaat lisää kokemuksia niin esimerkiksi Stephanie Lange on tehnyt muutamia videoita tilauksistaan sieltä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...