tiistai 18. helmikuuta 2020

Tammikuun Boxycharm

Tammikuun Boxycharm löysi tiensä perille helmikuun alussa ja tänään kurkataan miltä näytti vuoden ensimmäinen boksi. Olen tilannut Boxycharmia lokakuusta 2015 lähtien, enkä muista kertaakaan pettyneeni boksiin. Toki välillä tulee tuotteita, jotka ei innosta, mutta pääasiassa kokonaisuudet on aina olleet kivoja.



Glow recipe watermelon glow sleeping mask / 22usd

Ensimmäisenä boksista löytyi tuote, joka sai mut hihkaisemaan ilosta. Tätä Glow recipen yönaamiota on kehuttu niin monessa paikassa, että oon halunnut testata tätä jo pitkän aikaa. Nyt siihen tuli mahdollisuus ja oon niin innoissani! Tämä ei ollut täysikokoinen tuote, vaan joku deluxe koko, josta kuitenkin riittää testattavaa hyväksi aikaa. 


Skin&Co Roma truffle therapy face gommage / 28usd

Tämän merkin ihonhoitotuotteita on boksissa tullut aikaisemminkin, ainakin yksi toneri. Kyseessä on hellävarainen kuoriva voide, joka rauhoittaa ja kirkastaa ihoa, sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Testaan tämän kyllä mielelläni jossain vaiheessa, mutta ei tämä nyt mitään järin suurta riemua aiheuttanut.


Pretty Vulgar under cover concealer / 25usd

Ensimmäinen meikkituote oli Pretty Vulgarin peiteaine. Tämä on sävyltään mulle hieman liian tumma tällähetkellä, mutta veikkaisin, että kesällä tämä on aika sopiva. Uusia peiteaineita on aina kiva testailla. Tämän pitäisi olla puolipeittävä, kerrostettava ja kosteuttava peiteaine, jolla saa aikaan luonnollisen lopputuloksen.


Qveen studio matte liquid lip satin / 17usd

Tämä oli mulle täysin uusi merkki, en muista edes kuulleeni tästä aikaisemmin. Nestemäiset huulipunat on mun eniten käyttämiä ja tämän sävy näyttää myös tosi kauniilta. Koostumuksesta en osaa vielä sanoa, mutta mielenkiinnolla testailen tätä. 


Ace Beautè Scarlet dusk eyeshadow palette / 34,99usd

Boksin viimeinen tuote oli upea luomiväripaletti. Tämän sävymaailma kolahtaa muhun todella kovasti, niin kaunis! Mulla on ollut yrityksenä karsia mun luomiväripaletti kokoelmaa, joten hetken mietin jos laittaisin tämän suoraan eteenpäin. Sävyt kuitenkin kiehtovat ja haluan kokeilla tän laatua, joten aion ainakin testata tätä itse ensin.

Boksi oli kokonaisuutena taas erittäin onnistunut, aivan ihania tuotteita suurin osa! Arvoksi tuli 126,99 dollaria ja boksihan maksaa 25 dollaria plus postikulut Suomeen. Rahoilleen saa aina vastinetta :).

Miltä tammikuun boksi vaikutti?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää - ja taas harmittelen kun ei Suomeen saa tilattua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (Ilman välitysfirmoja siis - joita en edelleenkään jaksa harjoitella käyttämään :D)

      Poista
  2. Tää oli loistava boxi jo pelkästään ton Glow Recipen naamion vuoksi, se on ihana!

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi toi paletti on kaunis 😍 oikein harmittaa etten itse valinnut sitä.
    Peitevoiteesta ole kyllä itse pitänyt. Sitä on helppo kerrostaa ja se peittää hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan nätti, toivottavasti myös laatu kohdillaan :). Kiva kuulla, että oot tykännyt peiteaineesta! Mun tarvii vähän odotella rusketusta, että pääsen sitä kunnolla testaamaan.

      Poista
  4. Tuo yönaamio vaikuttaa kyllä kovin mielenkiintoiselta ja ihanalta. <3

    VastaaPoista
  5. Aiovan ihastuttavia tuotteita! Nämä boxit vaikuttavat laadukkailta ja näitä minäkin voisin ajatella tilata itselleni.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...