perjantai 14. helmikuuta 2020

Ystävänpäivän meikki

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! Ystävänpäivän kunniaksi on aina kiva meikata vähän "enemmän" ja tässä olisikin mun tämän vuoden ystävänpäivä look. Pinkit ja punaiset on mun mielestä kuin tehty tätä päivää varten ja lähes joka vuosi mun luomilta jotain vastaavaa on löytynytkin. Tässä lookissa testailin myös ensimmäistä kertaa uusia Natasha Denona meikkejä, joista on tulossa tarkempi postaus myöhemmin.


Koska kyseessä on juhlameikki (vaikka mun treffit onkin kotisohvalla puklun ja kakkavaippojen kanssa), halusin myös meikkipohjasta hieman korostetumman ja pysyvän. Päädyin Lancomen meikkivoiteeseen, joka sitten lopulta olikin huono vaihtoehto mun iholle. Sen kanssa kävi samoin kuin Estee Lauderin Double Wear -meikkivoiteen, ei vaan asettunut kauniisti mun iholle ja korosti ihon kuivuutta. 

Käytinkin sen päällä enimmäkseen voidemaisia tuotteita, jotta lopputulos ei näyttäisi niin luonnottomalta. Natasha Denonan uusi Love glow -kasvopaletti sisältää voidemaisen hehkuvan poskipunan, joka on tässä pohjalla. Kerrostin päälle vähän samasta paletista puuterisia tuotteita ja lopputulos on aika intensiivinen, kuin olisi viettänyt pari tuntia ulkoillen :).


Silmämeikki on tehty kokonaan Natashan uudella Love luomiväripaletilla, joka on osa hänen ystävänpäiväkokoelmaa. Paletti on aivan upea, tulette näkemään sen koko komeudessaan myöhemmin. Katsoin youtubesta pari arvostelua siitä ja osa tuntuu pitävän paletista todella paljon, kun taas osa oli pettynyt sen laatuun. Itse kuulun ehdottomasti ensimmäiseen porukkaan, mulla ei ollut mitään ongelmia sävyjen työstämisessä.


Huulimeikin kanssa mentiin myös pitkän kaavan mukaan; rajaus, puna ja kiilto. Koska silmämeikki oli melko voimakkaan värinen, halusin huulille nudea, mutta hieman vaaleanpunertavaa, jotta se sopisi hyvin yhteen silmämeikin kanssa. Yleensä suosin mattahuulia, mutta tähän meikkiin kaipasin kiiltoa ja heleyttä tuomaan juhlavuutta.


Miten sinä vietät ystävänpäivää?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

BECCA first light priming filter
Clarins Everlasting foundation
YSL All hours concealer
Lumene invisible illumination instant illuminizer*
YSL Les sahariennes cream bronzer
Natasha Denona Love glow cheek palette
By Terry Hyaluronic hydra-powder
Urban Decay beached bronzer

L.A. Girl eyeshadow primer
Natasha Denona Love palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
Stila glitter & glow liquid eyeshadow
Lumene True mystic curl mascara*

Charlotte Tilbury lip cheat lip liner, Pillow talk
Marc Jacobs Le Marc lip creme, Sonic truth
Tarte tarteist lip paint, insta-famous

Artistry Signature color brow kit*

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...