maanantai 10. helmikuuta 2020

Joulukuun ipsy glam bag

Vuoden 2019 viimeinen ipsy pussukka tuli perille tammikuun puolessa välissä. Tänään käydään vihdoin läpi mitä kaikkea kivaa pussukka sisälsi, ennen kuin käydään uuden vuoden pussien kimppuun. Ipsy on siis USA:sta tuleva kuukausittainen kauneusboksi (tai siis pussi), joka sisältää pääasiassa näytekokoisia tuotteita, mutta mukana tulee useimmiten myös ainakin yksi täysikokoinen tuote. Pussukka maksaa muistaakseni noin 12 dollaria kuukaudessa, plus postitus Suomeen jonkun välityspalvelun kautta.

Mulle on tullut ipsy tosi pitkään ja olen ollut tyytyväinen siihen, hintaansa nähden sisältö on ollut oikein kiva. Nyt päätin kuitenkin laittaa tilauksen tauolle, eli tammi- ja helmikuun ipsyt vielä tulee ja sen jälkeen pidän tästä taukoa. 


Joulukuun ipsy oli mun mielestä oikein kiva. 4/5 tuotteista oli kiinnostavia, kaikille tulee varmasti käyttöä. Pussukka oli tällä kertaa kiiltävä hopeinen, hieman rypytetty. Ihan jees, mutta ei mun lempparini. Nämä ipsyn pussit on tosi näppäriä ja toimivat moneen eri tarkoitukseen.


Ensimmäisenä pussukasta löytyi benefitin Porefessional pearl primer. Olen testannut tästä sitä alkuperäistä versiota ja tykännyt siitä kovasti. Kiva päästä kokeilemaan myös tätä helmiäisversiota, odotukset on korkealla!


Seuraavaksi mun käsiini tarttui Space case cosmeticsin poskipuna kauniissa maanläheisessä sävyssä. Tämä muistuttaa koostumukseltaan ColourPopin super shock tuotteita, eli sellainen hieman voidemainen tuntuma.


Mun suosikkini oli tämä Thrive causemetics ripsiväri. Olen halunnut kokeilla tän merkin tuotteita jo pari vuotta, mutta ne on tosi heikosti saatavilla Suomeen. Kathleen Lights kehuu merkin tuotteita kovasti ja mä olen lähes aina tykännyt hänen kehumistaan tuotteista. Oon niin innoissani, että pääsen vihdoin itsekin testaamaan!


Hey honey on ollut ipsyssa mukana ennenkin ja olenkin tykästynyt sarjan tuotteisiin. Nyt pääsen testaamaan silmänaamiota, kuulostaa mielenkiintoiselta! Tämä on siis ilmeisesti vähän tuhdimpaa silmänympärysvoidetta.


Mulle ei niin mieluisa tuote oli tämä Juliette has a gun tuoksunäyte. Mä en yleensä tuoksunäytteistä niin perusta, niin on kertynyt jo iso kasa ja harvoin tulee käytettyä. Tän tuoksu oli ihan ok, ei mitenkään mun lempparini, mutta sellainen että voin käyttää pois joskus.

Innostiko joku tuotteista? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö :). Kiva päästä kokeilemaan tuotteita, mitä ei ehkä muuten tulisi ostettua.

      Poista
  2. Harmi kun tätäkään ei suoraan Suomeen saa, olisi muutoin ehdottomasti tilaamisen arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan harmi, kaikki parhaat boksit on vähän hankalasti saatavilla :/.

      Poista
  3. Benefit helmiäisprimeri on aivan ihana, suosittelen! Harmi ettei tuoksu kolahtanut. Pikkuriikkisen tuoksusamplet ei paljon minuakaan yleensä kiinnostele.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt tuosta primerista! Uskon, että se on tosi kiva :). Noi tuoksunäytteet on tosiaan vähän tylsiä, vaikka tämä oli sentään vähän isompi koko kuin ne normaalit näytteet mitä tulee.

      Poista
  4. Mielenkiintoisia juttuja. Helmiäisprimeri kiinnostaisi minua näistä tuotteista.

    VastaaPoista
  5. Nämä olivat minulle jälleen ihan uusia tuttavuuksia! Kiitos esittelystä :)

    VastaaPoista
  6. Hitsi toi Space case näytti ulkoa mielenkiintoisemmalta kuin mitä sitten olikaan :D Mutta kiva boksi, odotan innolla vielä kahta vikaa jotka tilaat!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, mä odotin kanssa pakkauksen perusteella jotain muuta :D.

      Poista
  7. Toi Pearl-versio on mun mielestä aika kökkö :/ Mut Thriven ripsari on yksi parhaista ripsareista koskaan! Pure love <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tylsä, täytyy toivoa, että sopii mulle edes jotenkin :D. Kokeilin tota ripsaria eilen ekaa kertaa ja oli kyllä tosi hyvä!!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...