tiistai 11. helmikuuta 2020

Pannuprojekti 2019 finaali

Vuoden 2019 pannuprojektin viimeinen tilannekatsaus eli toisin sanoen finaali on täällä. Aloitin vuoden alussa itsevarmana yhdeksällä tuotteella, mutta vauvauutiset sekoitti pakkaa sen verran, että projekti jäi keväällä aikalailla alkuvaiheeseen. Loppuvuodesta palasin taas paremmin näiden kimppuun ja sainkin muutaman "voiton", joista oon ihan super iloinen!

Voit käydä kurkkaamassa edellisen tilannekatsauksen ja muut aikaisemmat pannuprojektipostaukset täältä.ColourPopin super shock poskituotteiden kanssa tuli pientä edistystä. Bronzerin pannu on pikkaisen isompi kuin syksyllä ja highlighterista sain vihdoin pannun näkyviin! Jes! Poskipunalle ei tapahtunut mitään, se on liian kuiva ja sen vuoksi menikin suoraan roskapussiin.


RCMA irtopuuteria sain jonkin verran kulumaan, mutta en päässyt tavoitteeseeni, että tämä olisi tyhjentynyt. En käsitä tätä puuteria! Oon käyttänyt tätä runsaalla kädellä lähes jokaisessa meikissä, mutta ei vaan lopu :D. 

MAC next to nothing puuteri kului ihan kivasti, mutta sekään ei ihan tyhjäksi asti tullut ja siirtyykin mun vuoden 2020 pannuprojektiin, joka pyöräytetään käyntiin piakkoin.


Näihin kahteen en tainnut edes koskea viime kerran jälkeen, huulipunaan ehkä kerran. CoverFX on jo niin vanha, että heitin loput roskiin, huulipuna jää odottelemaan vielä käyttöä.


Mun suurin voitto on kuitenkin tässä! Asetin tavoitteeksi pannuttaa edes yhden sävyn ja siinä onnistuin, kovalla työllä. Tämä on ensimmäinen mun ikinä pannuttama luomiväri, eli mulle ihan super iso juttu. Lähellä pannua on myös sävyt Violeta ja Isabel, niissä molemmissa jo isot kuopat. Tämä paletti ei siirry seuraavaan projektiin, mutta yritän silti jatkaa tän käyttöä säännöllisesti ja saada pannut näkymään myös noista kahdesta mattasävystä.

Projekti ei lopulta ollut ihan täysin onnistunut, mutta tein parhaani tilanteeseen nähden ja oon melko tyytyväinen lopputulokseen. Saapi nähdä miten käy 2020 projektin, se kun alkaakin normaalia myöhemmin.

Oletko sinä yrittänyt joskus pannuttaa meikkejä?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista!
  En ole koskaan koittanut - ainakaan vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ihan hauskoja projekteja itsellekin, tulee käytettyä sellaisia tuotteita, jotka muuten saattaisi unohtua. :)

   Poista
 2. Mää tykkään myös pannuttaa meikkejä. Sain joku aika sitten poskipunan käytettyä loppuun ja nyt olen innostunut pannuttamaan luomivärejä ja olen miettinyt, että pitäisikö ottaa projektiksi käyttää kokonainen luomiväripaletti loppuun asti, mutta ehkä se on vähän liian iso pala purtavaksi. Pannuprojektit ovat mielestäni kivoimpia sopivan pieninä projekteina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, aika hieno suoritus tuo poskipunan loppuun kuluminen! Voi kun itsekin onnistuisin siinä joku päivä. Kokonaisen paletin pannuttaminen on varmasti tosi työlästä, kun tämä yksikin sävy oli jo vaikeeta :D. Mutta jos sitoutuu käyttämään vaan sitä yhtä palettia suurimmaksi osaksi niin varmasti sekin onnistuu.

   Poista
 3. Olen, pitäisikin kurkata mikä on tilanne kun taisin sitä viimeksi kesällä päivittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa ihmeessä, olisi mielenkiintoista nähdä missä sun projekti menee :D.

   Poista
 4. Mulla on niin vähän meikkejä, että ne tulee aina käytettyä loppuun ja sen jälkeen ostan uutta.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa mielenkiintoiselle, enpä ole kokeillut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...