sunnuntai 2. helmikuuta 2020

Joulukuun BoxyLuxe

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Tänään palataan hieman ajassa taaksepäin ja kurkataan vihdoin joulukuun BoxyLuxe kauneusboksiin. Sain boksin käsiini vasta viime viikolla, se kun unohtui mun Shipiton varastolle ja lähti matkaan vasta tammikuun alussa. BoxyLuxe on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Boxycharmin isosisko, joka sisältää aina vähintään 8 täysikokoista tuotetta. Tässä boksissa oli yhdeksän tuotetta, mutta yksi niistä jäi Shipitolle postituskiellon vuoksi.



Storybook cosmetics Fairy tales little briar rose palette / 55usd

Boksin hittituote oli tämä Storybook cosmeticsin upea luomiväripaletti. Paletti on tehty vartavasten boxycharmille. Storybook cosmetics on tunnettu satukirjoja muistuttavista pakkauksistaan ja brändi olikin erittäin suosittu jokunen vuosi sitten. Viimeaikoina en ole enää niin paljoa merkistä kuullut (tosin voi johtua myös omasta epäaktiivisuudesta). Paletti on todella kaunis ja sävyt miellyttävät omaa silmääni, mutta pakkaus on aika epäkäytännöllinen (vaikkakin kaunis). 

En ole vielä ihan päättänyt, että pidänkö tämän itselläni vai laitanko eteenpäin. Paletti kyllä houkuttelee, mutta ehkä ei riittävästi. Mun palettikokoelma on aika valtava ja nykyään yritän miettiä, että tuleeko oikeasti käytettyä vai ei.


Fresh soy face cleanser / 38usd

Yksi mulle boksin kiinnostavimmista tuotteista oli tämä fresh kasvoputsari. Merkki on kiinnostanut mua jo pitkään, mutta jäänyt toistaiseksi kokeilematta, joten tämä herätti suurta innostusta. Geelimäinen puhdistusaine sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa poistaa kasvoilta meikit (jopa ripsarin) kuivattamatta ihoa. Se lupaa myös rauhoittaa herkkää ihoa. Kuulostaa lupaavalta!


Inn beauty Power up dual-phase setting face mist / 32usd

Tämä oli mulle täysin vieras merkki, mutta tuote kuulostaa lupaavalta! Kasvosuihke lupaa virkistää ja piristää ihoa ja pitää meikit paikoillaan. Se myös tasoittaa ihon punaisuutta, epätasaisuutta ja väsynyttä ihoa. 

QMS Medicosmedics lip line corrector / 200usd

Siis mitä?? 200 dollarin huuliseerumi, kyllä kiitos! Tälläistä tuotetta en olisi ikimaailmassa itse ostanut, mutta erittäin mielelläni otan sen käyttöön nyt kun sen sain. Tämä on tarkoitettu erityisesti ylähuulten alueelle vähentämään juonteita ja ryppyjä. Se myös silottaa ja pullistaa huulia tehden niistä nuorekkaan näköiset. 


Elemis Pro-collagen rose facial oil / 79usd

Elemis on aina mieluisa brändi, kuka nyt ei ihastuisi tähän ylelliseen ihonhoitosarjaan? Boksin mukana olen saanut jo aikaisemmin mm. kasvovoiteen, tätä onkin kiva päästä kokeilemaan yhdessä sen kanssa. Kasvoöljyt on mulle aina mieluisia, etenkin talvikaudella kun iho on kuiva ja kaipaa enemmän kosteutusta.


Ciaté marbled light illuminating blusher / 26usd

Boksista löytyi myös Ciatén upea poskipuna, jota on ihana päästä kokeilemaan. Sävy on todella kaunis ja sopii mun mielestä jokaiseen vuodenaikaan mainiosti. Tykkään itse tälläisistä hehkua tuovista poskipunista, joten tälle tulee varmasti paljon käyttöä.


Too Faced Melted matte-tallic lipstick / 21usd

Too Facedin metallinen mattahuulipuna vaikuttaa ainakin sävynsä puolesta todella kauniilta. Mun tulee aika harvoin käytettyä metallisia punia, mutta aion kyllä testata miltä tämä näyttää huulilla. Mulla on ennestään yksi TF:n mattahuulipuna ja siitä olen pitänyt kovasti, joten odotukset tälle on aika korkealla.

Kat Von D Dagger tattoo liner / 20usd

Kat von D:n tattoo liner on ollut mun suosikki jo vuosia, se on yksinkertaisesti paras silmänrajaustussi mitä olen koskaan käyttänyt. Ei leviä juonteisiin, super musta ja ohut. Mä en tiedä miten tämä dagger versio eroaa originaalista, mutta mulla on kova luotto, että tämä on yhtä täydellinen.

Kaikenkaikkiaan erinomainen boksi! Puuttumaan jäi Ritualsin vaahtoava suihkugeeli, mutta se ei onneksi ollut mitenkään korvaamaton mulle (vaikka olisi kiva ollutkin). Arvoltaan boksi oli yli 480 dollaria, mikä on siis ihan mieletön summa! Huh. Boxycharm on vaan huippu.

Mikä oli sun suosikki tässä boksissa?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Ehkä oma suosikkini olisi tässä boxissa tuo kasvoputsari. Tekisi mieli kokeilla sitä. Kauniita ovat myös tuon luomiväripaletin sävyt.

    Miksi joku tuote jäi postituskieltoon "Tässä boksissa oli yhdeksän tuotetta, mutta yksi niistä jäi Shipitolle postituskiellon vuoksi." En ole itse koskaan tilannut tällaista ja siksi kysyn. Itse olen koukussa Ritualsin vaahtoaviin suihkutuotteisiin ja rahtaan niitä aina Amsterdamin työmatkoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. USA:sta ei saa lähettää ponnekaasupulloja tänne (ainakaan shipiton kautta), joten ne otetaan aina pois pakkauksista jos niitä sattuu olemaan :(.

      Poista
  2. Ei-niin-yllättäen iskin silmäni tuohon luomiväripalettiin :D

    VastaaPoista
  3. Jane / Yhtä kuin - blogi3. helmikuuta 2020 klo 20.47

    Varmaankin tuo metallinhohtoinen, olisi kiva osata yhdistää meikkiin sellainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipunaako tarkoitat? Ne tuo kyllä kivan säväyksen meikkiin kuin meikkiin :).

      Poista
  4. Tästä todellakin huokui nyt luksus!!!! siis tuo huuliseerumi kuulosti aivan huipulta ja oikeastaa nämä olivat kaikki mielenkiintoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täysin samaa mieltä, ei voisi kauneusboksilta enempää toivoa! :)

      Poista
  5. Kiinnostuneena odotan sun kokemuksia tuosta huuliseerumista. Sen verran erikoinen tuote ja hullun kallis. Itse en taida sitä ottaa käyttöön kun vielä ei rypyt ole niin ajankohtaisia.

    Hei vinkkinä, planet Expressillä ei poisteta painepakkauksia lähetyksistä toisin kuin shipitolla. Kannattaa vaihtaa välittäjää niin saa koko boksin tuotteet itselle 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän toivon etten tykkää siitä, en nimittäin ikinä omalla rahalla ostaisi :D. Mutta tosi mielenkiintoinen tuote!

      Kiitos vinkistä, oonkin jo jonkin aikaa miettinyt tuota planet expressia, mutta en oo vaan saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...