sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Ostanko vai enkö?

Tänään blogissa alkaa uusi postaussarja; ostanko vai enkö? Sarja on mun spin-off youtubessa pyörivälle Will I buy it? -sarjalle, joka on lähtöisin Samantha Marchin kanavalta. Samantha julkaisee kerran viikossa videon, jossa hän kertoo ajatuksiaan uusista lanseerauksista ja aikooko hankkia ne vai ei. Mun mielestä nuo videot on todella kiinnostavia ja saan tietää lanseerauksista, jotka muuten olisi menneet ihan ohi.

Itse en tosiaan joka viikkoa aio näitä julkaista, vaan silloin tällöin kun tuntuu hyvältä. Näin äitiyslomalla ollessa ei ole varaa ostaa kaikkea uutta kosmetiikkaa, tämä onkin siis hyvä keino puhua kiinnostavista tuotteista ja lanseerauksista tuhlaamatta niihin rahaa.


Kuva: Jeffree Star instagram

Aloitetaan sarja tällä upealla Jeffree Star Cosmeticsin Blood Lust -luomiväripaletilla. Sanon heti alkuun, että kyllä!! Ostan ehdottomasti. Paletin sävymaailma on aivan ihana ja tykkään kovasti Jeffreen luomiväreistä. Violetit sävyt sopii mun mielestä mulle tosi kivasti ja niitä tulee käytettyä usein. Paletin pakkaus on myös uniikki, violettia samettia. Tämä on kaikin puolin kaunis ja haluan ehdottomasti päästä meikkaamaan tällä.

Paletti tulee myyntiin 21.2.2020 Jeffreen omille sivuille ja jälleenmyyjille. Suomessa Jeffreen tuotteita myy Oletkaunis.fi verkkokauppa ja Sokos tavaratalot. Jeffreen palettien hinnat pyörivät Suomessa +60 eurossa. Jenkeistä tai Briteistä tilattuna saa hieman edullisemmin, mutta alvit tulee toki päälle.

 Kuva: Alamar instagram

Alamar cosmetics on monille varmasti vähän vieraampi brändi, mutta mua tämä uusi julkaisu innostaa kovasti! Multa löytyy entuudestaan merkin luomiväripaletit, siveltimiä ja poskipunapaletti, sekä huulikiilto. Olen aina ollut todella vakuuttunut tuotteiden laadusta ja hintakin on kohdillaan. Nyt Alamar julkaisee uudet kasvopaletit, joista löytyy sävyjä kasvojen korostukseen ja varjostukseen. Paletteja on kolme eri sävyä, vaaleasta tummaan, joten lähes jokaisen luulisi löytävän joukosta itselleen sopivan.

Mä rakastan kasvopaletteja ja jossain vaiheessa haluan näitä testata, mutta toistaiseksi jätän ostamatta. Ihan vaan, koska näitä merkin tuotteita tulee aika usein Boxycharmin mukana ja herättelen toiveita, että myös nämä uutuudet löytävät tiensä boksiin lähiaikoina. 

Paletit ovat nyt saatavilla kappalehintaan 25 dollaria. Voit käydä kurkkimassa lisää täältä.

 Kuva: Trendmood instagram

Kuva: Trendmood instagram

Wet n Wild on julkaisemassa mielenkiintoisen uutuus kokoelman yhteistyössä Bretman Rock:n kanssa. Kokoelmaan kuuluu luomiväripaletti, siveltimiä, highlighter, ripsiväri, kasvosuihke ja huulikiiltoja. Itseäni kiinnostaa eniten tämä upea värikäs luomiväripaletti. Wet n Wild tuotteet ovat edullisia ja laadukkaita, vaikka Bretmanin nimi varmasti näkyy jonkin verran hinnassa. Voisin hyvin kuvitella ostavani tuon paletin kokeiluun, mikäli se tulee Suomeen myyntiin tai johonkin helposti saatavilla olevaan verkkokauppaan, kuten Beautybaylle.

Kokoelma julkaistiin 15.2 Wet n Wildin verkkokaupassa USAssa. Tällä hetkellä en tiedä julkaistaanko kokoelma samaan aikaan myös Euroopassa. Päivitän postauksen tietoja sitä mukaa kun saan uutta tietoa.

Herättikö joku uutuuksista sun kiinnostuksen?

Love, Mari

17 kommenttia:

  1. Toi Jeffreen paletti on jossain vaiheessa pakko saada! Katsotaan oonko haukkana paikalla nyt heti, kun se julkaistaan vai odottelenko jonkun aikaa :D Toi paletin muoto ei oo kyllä mun mielestä paras mahdollinen, kun noita erikoisen muotoisia paletteja on vähän hankalampi säilyttää, mutta sävyt on sen verran upeat, että pakkohan toi on saada<3

    Mä elättelen myös toiveita, että noita Alamar Cosmeticsin kasvopaletteja tulee vielä jossain kohtaa Boxycharmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, se on ihan mielettömän upea! Mä aion olla heti tilaamassa, saa nähdä kuinka käy. Oon kyllä samaa mieltä tuosta paletin muodosta, ei kovinkaan käytännöllinen, vaikka nätti onkin.

      Poista
    2. Mä niin sorruin, ajattelin,että kun nyt lopetan Boxycharmin tilaukseni niin nyt saan tän Jeffree Star paletin,I love this thinking very much;)
      Tilasin tän Bllod Lustin,mun eka Jeffree paletti,oisydän sydän:)

      Poista
    3. Mun näppäimistö ei toimi,patterit pitäis vaihtaa

      Poista
    4. Jee kiva kuulla, ihan varmasti tuut tykkäämään siitä! :) Mä kanssa tilasin paletin ja nyt odottelen kuumeisesti, että se tulisi <3.

      Poista
  2. Luomivärit on mun heikkous - varsinkin värikkäät sellaiset - eli molemmat noista luomiväripaleteista kiinnostavat :D

    VastaaPoista
  3. Toi Jeffreen olis niin kiva, mut enhän mä sitä käyttäis:D

    VastaaPoista
  4. Kiva idea sarjaksi. Hauskaa kuulla ajatuksia uusista tuotteista.

    Satu

    VastaaPoista
  5. Pitäiskin uusia koko meikkipussi sisältö, jotain tälläsinä uusia raikkaita värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin keväällä nämä värikkäät innostaa aina ihan uudella tavalla :).

      Poista
  6. Tämä on ensimmäinen Jeffreyn paletti joka saa värimaailman puolesta mun kuolaamaan. En silti taida ainakaan vielä palettia hankkia, mutta se on niin nätti että ehkä joskus myöhemmin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voinut vastustaa :D. Mutta tää onneksi taitaa jäädä pysyvään valikoimaan, niin voi sitten rauhassa myöhemmin muuttaa mieltä, jos vaikka haluatkin paletin omaksi :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...