sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Kauneusbloggaajien kesämiitti

Elokuun viimeisenä lauantaina vietettiin kauneusbloggaajien kesämiittiä ja suureksi ilokseni tapahtumapaikkana oli Turku. Blogitapahtumat on aina ihania ja niihin osallistuu tosi mielellään, mutta lähes poikkeuksetta kaikki tilaisuudet on Helsingissä ja usein vielä arkipäivänä, että osallistuminen ulkopaikkakuntalaisena on aika mahdotonta. 

Viime kesänä kuitenkin Glitteri Addikti -blogin Ansku ryhtyi järjestämään miittiä Turkuun ja minä olin tottakai heti innolla mukana. Ansku varasi meille pöydän Tiirikkala ravintolasta aivan aurajoen rannalta ja paikka olikin oikein hyvä miitin järjestämiseen. Itse osallistuin miitin goodie bagien kokoamiseen yhdessä Anskun ja Lipstick Love -blogin Lindan kanssa.

*Kaikki postauksen tuotteet saatu goodie bagista.


Pöydän lisäksi Tiirikkala tarjosi meille vielä alkumaljat ja pienet alkupalat, joilla tilaisuus lähti hyvin käyntiin. Osallistujia oli 17, eli tosi kivasti bloggaajia tuli paikalle eri puolilta Suomea. Blogikollegoita on aina kiva päästä tapaamaan ja vaihtamaan kuulumisia, kiitos siis seurasta kaikille :).


Pääruuaksi tilasin itselleni fish & chips annoksen (mitä en tietty muistanut kuvata), mutta pieni annoskateus iski kun kuolasin vieruskaverien herkullisia hamppareita. Tiirikkalan menu on kohtalaisen suppea, mutta jokaiselle löytyy varmasti mieluisa annos ja ruoka oli oikein hyvää. Jälkkäriksi ostin palan porkkanakakkua, joka vei kielen mennessään!

Tiirikkala on muuten myös oikein hyvä illanviettopaikka vaikka ei haluaisikaan ruokailla. Sieltä saa ihania drinkkejä, kahveja ja herkullisia kakkuja ja leivonnaisia vitriinistä. 


Ruokailun jälkeen päästiinkin sitten kosmetiikan pariin! Olimme järkänneet arvontoja, joista jokainen mukana ollut voitti itselleen vielä jonkun extra tuotteen. Lisäksi goodie bagit olivat runsaat ja täynnä ihanaa kosmetiikkaa, niiden parissa vierähtikin hyvä tovi. Mun mielestä on aina jotenkin tosi kivaa seurata kauneusbloggaajien kuhinaa kosmetiikan ympärillä :).

Aloitan goodie bagien läpikäynnin nyt tässä postauksessa, mutta tuotteita on niin paljon, että ne on pakko jakaa kahteen osaan. Loput tulee siis omassa postauksessaan lähiaikoina. Jos haluatte lukea lisää jostain kuvissa esiintyvistä tuotteista niin hihkaiskaa ihmeessä kommenttiboksiin! Aloittelen hiljalleen näiden testailua ja näistä tullaan ihan varmasti puhumaan blogissa vielä lisääkin.


Marsaana / Nordic beauty import lahjoitti meille ihanan setin korealaista kosmetiikkaa. Mukana oli kangasnaamio kasvoille, "naamiosukat" jaloille, Tony Molyn ihania banaanituotteita, huulinaamio ja vielä suloinen invisibobble rusetilla. Näistä mulle ennakkoon tuttuja oli tuo banaani käsirasva ja kangasnaamio, molemmista olen tykännyt kovasti. Nordic beauty importin maahantuomia tuotteita voit ostaa Nobe verkkokaupasta.


Elina K lahjoitti bageihin magneettiripset, glitteriä, kasvotimantteja ja siirtokuvatatuoinnin. Näistä olinkin todella innoissani, etenkin nuo kasvotimantit on sellaisia, mitä olen halunnut kokeilla jo pitkän aikaa. Täältä löydät koko Elina K valikoiman ja pääset shoppailemaan verkkokauppaan. 


Let's face it maahantuo aivan ihania brändejä ja saimmekin ison kasan mielenkiintoista testattavaa! Mukana oli Physicians Formulaa, Wet n wildia, So eco sivellin, Beauty bear vitamiineja ja True organic monitoimivoide. Näistä mun mielenkiinnon herätti tuo True voide ihan erityisen paljon, sillä kuulin sen sopivan hyvin myös raskaana olevalle ja imettävälle äidille. 


NHS eli Nordic health systems lahjoitti kasseihin ihanaa luonnonkosmetiikkaa. Joukossa on mm. Cattier Paris, benecos ja Lavera, sekä näytteitä myös muilta merkeiltä. Lisäksi voitin itselleni arvonnassa tuon Grön shampoon. Shampoosta olen erityisen kiinnostunut, sillä olen halunnut testata tuota merkkiä jo keväästä lähtien. Nhs:lla on oma verkkokauppa, josta löydät nämä ja paljon muita ihania luonnonkosmetiikkatuotteita! 


Rightconnection ja KMS hair tarjosivat meille kms style color värisuihkeen hiuksille. Tämä on siis vähän vastaava tuote kuin ne lapsena käytetyt vappuvärit hiuksille, huomattavasti laadukkaampana versiona. Idea on kuitenkin sama, suihkeella saat hiuksiin uutta väriä, joka peseytyy pois hiustenpesun yhteydessä. Näillä saa esimerkiksi kampauksiin uutta ilmettä ja vaihtelua. Sopii hyvin myös meille, jotka emme voi hiuksia oikeasti värjätä, sillä suihke ei ärsytä päänahkaa. Ensi kokeilulla tämä tuntui tarttuvan hyvin myös käsittelemättömään hiukseen. 


Siinä tältä erää kaikki ihanat goodie bag tuotteet, jatketaan uusien yllärien parissa taas myöhemmin. 

Mikä tuotteista kiinnosti sinua eniten?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Harmillista, että kuulin koko miitistä vasta päivää aikaisemmin, kun se tapahtui! Turkulainen bloggari olen minäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä harmi, toivottavasti näitä tulee vielä useamminkin Turkuun :).

      Poista
  2. Vitsit, olisi ollut niin ihanaa päästä miittailemaan teitä, mutta tuo sattui ajoittumaan päällekkäin meidän Viron-reissun kanssa niin enhän mä sitten tietenkään päässyt tulemaan. Mälsää! Mutta ehkä sitten ensi kerralla :D Tosi kivan kuuloinen miitti teillä on kyllä ollut, ja ihanan muhkeat goodie bagit! Niin, ja toi porkkanakakku sai heti veden kielelle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun osui juuri samaan kohtaan :(. Eiköhän miittejä vielä onneksi tule tulevaisuudessakin! Oli kyllä kaikinpuolin kiva tapahtuma :).

      Poista
  3. Onpa ollut mukava tilaisuus Tiirikkalassa. Isolla porukalla on kiva tutkailla uusia tuotteita. Ja vielä noin ihania tuotteita. Hienot goodie bagit!
    Terveisiä, turkulainen bloggaaja täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiirikkala oli oikein sopiva paikka miitille :). Ja onpa kiva huomata, että meitä turkulaisia bloggaajia on useampiakin!

      Poista
  4. Ihanaa että arpaonni osui sun kohdalle just ton Grön shampoon kohdalla<3 :D Eipä sillä, mäkin oon tykännyt hurjasti siitä IsaDoran huulikiillosta, jonka itse sain palkintona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo ikinä arpaonnea niin olin kyllä ihan äimänä ja onnessani :D.

      Poista
  5. Teillä on ollut selkeästi kiva tilaisuus! Bloggaajatilaisuuksissa tulee hyviä keskusteluja ja muita saamalla vertaistuella on minusta suuri merkitys. Myös ajatusvaihtaminen toisen bloggaajan kanssa avaa joskus myös omia silmiä jossain kinkkisessä tilanteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin totta, miitit on juurikin kivoja kun pääsee vaihtamaan ajatuksia ja höpöttelemään samanhenkisten ihmisten kanssa :).

      Poista
  6. Vaikuttaa onnistuneelta tilaisuudelta!💜
    Mahtavat kuvat!

    VastaaPoista
  7. Ihanan kuuloinen miitti ja tuo ravintola kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiirikkalassa kannattaa ehdottomasti poiketa jos Turussa käy, tosi kiva paikka :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...