lauantai 28. syyskuuta 2019

Kauneusbloggaajien kesämiitti vol2

Ihanaa lauantaita kaikille! Jokin aika sitten kerroin teille elokuun lopulla järjestetystä kauneusbloggaajien kesämiitistä. Lupailin silloin vielä jatkoa postaukselle, sillä ihanien goodie bagien läpikäynti jäi pahasti kesken. Tänään olisikin tarkoitus katsoa mitä kaikkea muuta pusseista löytyi, jotta pääsen vihdoin itsekin näitä tuotteita testailemaan. Jos et ole käynyt lukemassa tuota ensimmäistä postausta, löydät sen täältä.

*Kaikki postauksen tuotteet saatu pr näytteinä.


Amorosa lahjoitti meille Kiss irtoripsiä ja kynsiä, sekä 7th heaven kasvonaamioita. Kissin ripset ovat jollain tavalla tuttuja, mutta muuten nämä ovat kaikki mulle vieraita ja etenkin naamioiden kokeilua odotan mielenkiinnolla. Irtokynsiä mun tuskin tulee käytettyä, ihan vaan koska ne ei oikein mun työhön sovellu.


Face Helsinki lähti mukaan Ziajan tuotteilla. Saatiin kokeiluun täysikokoinen vuohenmaito seerumi, sekä näytekokoinen päivävoide ja pari näytepussukkaa. Ziajan tuotteista olen tykännyt aikaisemmin ja ne on myös mukavan edullisia! 


Colosé lahjoitti kaikille osallistujille AHA3 kuorivat hedelmähappolaput. Mulla on mielikuva, että olisin käyttänyt näitä jo aikaisemminkin, mutta voi olla, että ne oli jonkun toisen merkin. Jokatapauksessa näille tulee varmasti käyttöä, tosi näppäriä. 

Pussukoista löytyi tällä kertaa useampiakin luonnonkosmetiikkasaippuoita, joista yksi oli tämä Kivakos.fi verkkokaupan lahjoittama Vuohelma ruusu & sheamaito saippua. Suloinen sydämenmuotoinen saippua sopisi hyvin myös lahjaksi tai vaikka itsetehtyyn joulukalenteriin.


Hyvän olon maailma osallistui myös tapahtumaan lahjoittamalla meille SkinMood microfiber meikinpoistosienen. Nämä liinat ja sienet, jotka poistavat meikin pelkällä vedellä on olleet viime vuosina kovassa suosiossa ja minäkin olen näihin tykästynyt. Kiva päästä kokeilemaan taas uutta versiota, tämä ainakin näyttää ihanan pehmoiselta.

Beautyko lahjoitti pusseihin Eyenlip kasvonaamion, jossa on käytetty lohiöljyä. Kuulostaa aika jännältä! Tämä oli mulle uusi naamiomerkki, kiva päästä kokeilemaan. Toivottavasti tämä ei kuitenkaan tuoksu kalalta :).

Soaphoria osallistui goodie bagiin näytekokoisella vartalo soufflella, suihkuvaahdolla ja carbone saippualla. Nuo vartalotuotteet vaikuttaa tosi kiinnostavilta, luulen vaan, että näistä näytteistä ei riitä moneenkaan kokeiluun. Ehkäpä silti ainakin ensivaikutelman saa muodostettua ja sen pohjalta kenties innostun ostamaan täysikokoiset.


Ruohonjuuri lahjoitti meille Organic Shopin hiusnaamion, raakasuklaata ja Bybi beauty boosterin. Tuosta boosterista/öljystä olin ihan super innoissani, olen nimittäin halunnut kokeilla näitä jo pitkän aikaa! Myös kookoksen tuoksuinen hiusnaamio on enemmän kuin tervetullut, rakastan kookoksen tuoksua!


Saaren Taika osallistui bagiin tyrni shampoolla ja teepuu saippualla. Etenkin tuo shampoo kiinnostaa kovasti ja otankin sen käyttöön heti kun saan vanhan palashampoon loppumaan. Kotimainen kosmetiikka on aina kiinnostavaa ja tämä oli mulle täysin uusi tuttavuus.


Ilona Luonkos osallistui lahjoittamalla kaikille yhden super suositun puhdistuskakun. Näistä puhuttiin blogeissa paljon joskus alkuvuodesta muistaakseni. Tämä oli yksi bagin hittituotteista mulle, sillä tätäkin olen halunnut testata jo pitkän aikaa. 

Carita kosmetiikka lahjoitti meille kuolleenmeren muta suolasaippuat. Kuulostaa tosi jännältä, muta ja saippua yhdistelmänä. Suolasaippuat on mulle muutenkin aika vieraita, joten tätäkin testaan kyllä mielenkiinnolla, kunhan ensin vähän tutkin tätä tarkemmin.

Beauty shop Malena lahjoitti bageihin Body yoghurt vartalovoiteet ja omani sain sitruunan tuoksuisena. Tämä kuulostaa aivan ihanalta, mutta odotan korkkaamisen kanssa vielä, että saan vanhoja kulumaan ensin. Sitruuna tuoksuna on varmasti ihanan raikas.

Berner osallistui bageihin Bronx HD puuterilla ja GOSH huulikiillolla. Bronxin meikkejä en olekaan koskaan kokeillut, kiva päästä testaamaan heidänkin tuotettaan. GOSH taas julkaistiin ihan äskettäin uudestaan Suomessa ja uudistunut brändi vaikuttaakin tosi kiinnostavalta, haluaisin tutustua tuotteisiin paremminkin.

Beautynix lahjoitti osallistujille Janssen Cosmetics goodnight lip mask -huulinaamion. Tämäkin vaikuttaa tosi kiinnostavalta ja lähteekin testiin heti lähipäivinä. Merkki on mulle täysin vieras, mutta pari muuta bloggaajaa puhui tästä innostuneena ja toki minäkin sitten kiinnostuin.

Myös TwistBe osallistui bagien kokoamiseen ja lahjoitti meille Innersense sweet spirit leave-in conditioner -hoitosuihkeen. Tämäkin oli mulle ihan uusi merkki ja tuote, mutta kaikki hiuksiin jätettävät ja hoitavat tuotteet sopii mun käyttöön paremmin kuin hyvin. Arvostan helppoutta ja vaivattomuutta hiustenhoidossa. 


Huh, siinäpä ne kaikki ihanat tuotteet nopeasti läpikäytyinä. Kerro ihmeessä mistä haluat kuulla lisää, niin tiedän mitä lähden ekana testailemaan. Iso kiitos vielä kaikille sponsoreille ja mukana olleille mahtavan onnistuneesta tapahtumasta!

Mikä tuotteista herätti sun kiinnostuksen? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. nyt on kyllä ollut monipuolinen bagi! parasta jos sieltä sattuu löytymään joku uusi lemppari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli ihan huiput, paljon mielenkiintoista testattavaa :).

      Poista
  2. Onpa ollut mahtava goodiebagi, kaikki kuullostavat mielenkiintoisilta - muutama tuttukin tuote joukossa :D

    VastaaPoista
  3. Toi Ilona Luonkosin öljypuhdistuskakku oli yksi munkin suosikeista tässä bagissa<3 En oo tosin vieläkään saanut sitä testattua, mutta ehkä mulla kohta loppuu joku käytössä oleva putsari niin saisin ottaa taas uuden käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa yritän kovasti saada vanhoja ensin kulumaan ja tilaa peilikaappiin :D. Innolla kyllä odotan, että pääsen sen pariin!

      Poista
  4. Jopas on monenmonta tavaraa tuossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, näiden parissa vierähtääkin hyvä tovi. :)

      Poista
  5. Tosi kivoja juttuja! Tuota lohinaamiota olisi kiva kokeilla ja oikeastaan noita kaikkia muitakin, heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohinaamio kuulosti mun mielestä tosi jännältä, eli sen puoleen kyllä kiinnostaa kovasti :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...