sunnuntai 8. syyskuuta 2019

Syyskuun lookfantastic beauty box

Syyskuun lookfantastic kauneusboksi on teemaltaan Birthday Edit, sillä syyskuussa juhlitaan boksin viisi vuotis synttäreitä. Paljon onnea ihanalle kauneusboksille ja lookfantastic tiimille! Lookfantastic kauneusboksi on mun mielestä yksi parhaista ja ehdottomasti paras Suomen markkinoilla olevista, mitä olen kokeillut. Tämän sisältöön ei joudu koskaan pettymään ja boksin kautta olenkin tutustunut moniin uusiin tuotemerkkeihin.

Syyskuussa juhlan kunniaksi saan tarjota teille myös alekoodin, jolla saat 12 kuukauden tilauksen ensimmäisen boksin vain 10 eurolla! 12 kk tilaus maksaa normaalisti 15,50 euroa ja kuukausittainen tilaus 20 euroa, eli säästö on kyllä huomattava jos tietää heti haluavansa koko vuoden boksit. Koodilla MARIBB säätät siis reilu viisi euroa ekasta boksista ja saat kerran kuukaudessa kotiisi ihanan kosmetiikkayllätyksen. Koodin (ja linkkien) käyttö ei hyödytä minua lainkaan, vaan se on ihan teidän iloksi vaikka boksin saankin itselleni pr näytteenä. Koodi on voimassa syyskuun loppuun asti.

Jos kiinnostut boksista, käy ihmeessä tilaamassa se myös itsellesi täältä. Vinkvink, myös ihana joulukalenteri on tullut jo ennakkomyyntiin!! Olen ostanut sen itselleni kolmena edellisenä vuotena ja ollut super tyytyväinen. 

-Boksi saatu pr näytteenä-

lookfantastic beauty box

Boksi toimitetaan joka kuukausi ihanassa uniikissa pahvipakkauksessa, josta usein voi jo päätellä boksin teeman. Mä olen kokenut nämä laatikot tosi hyviksi säilytyslaatikoiksi ja mulla onkin useampi näistä käytössä meikkien säilytyksessä ja jopa sukkalaatikkona. 


Bubble T limited edition lookfantastic birthday bath bomb / 5,95€

Ensimmäisenä mun silmät osuivat tähän ihanan pinkkiin pakkaukseen, joka pitää sisällään suloisen synttärikylpypommin. Mulla ei valitettavasti ole kylpyammetta, vaikka sellaisesta olen jo vuosia haaveillut. Itse käytän näitä kuitenkin esim. jalkakylvyissä. 


Molton Brown orange & bergamot body wash / 25,95€

Molton Brown suihkugeeli on yksi lookfantasticin klassikkotuote, tämä on löytynyt eri tuoksuisena mm. jokaisesta joulukalenterista. En siis yhtään ihmettele, että tämä löysi tiensä myös synttäriboksiin. Näiden tuoksut eivät ole aina olleet mun mieleeni, mutta tämä vaikuttaa aika hyvältä ja virkistävältä.


Oskia renaissance cleansing gel / 39,45€

Oskian ihonhoitotuotteet ovat todella laadukkaita ja etenkin tämän renaissance sarjan naamio on monien mieleen. Todella kiva päästä kokeilemaan uutta tuotetta sarjalta. Puhdistusgeeli lupaa poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet ja jättää ihon kirkkaaksi ja kosteutetuksi. 


Caudalíe premier cru the eye cream / 56,95€

Ihanan ylellinen silmänympärysvoide Caudalíelta on ehdottomasti yksi mun suosikeista tässä kuussa. Voide lupaa vähentää ikääntymisen merkkejä silmänympärysiholla, kirkastaa ja raikastaa herkkää ihoa ja vähentää silmänalusten tummuutta. 


Pixi liplift max 'honey sheen' / 15,95€


Pixin upea hohtava ruusukultainen huulikiilto sopii synttäriboksiin ihan täydellisesti. Huulikiillosa on viilentävä vaikutus ja se samalla tasoittaa ja hoitaa huulia. Käytän itse todella vähän huulikiiltoja, joten hetken vielä mietin annanko tämän eteenpäin vai pidänkö itse, mutta vaikuttaa todella lupaavalta kiillolta.


Sleek eyebrow stylist / 7,95€

Viimeisenä boksista löytyi vielä Sleekin viistoon leikattu kulmakarvakynä, jonka toisessa päässä on harja kulmien siistimiseen. Tämä vaikuttaa todella hyvältä ja kulmakyniä tarvitsee aina, ne kun kuluvatkin suhteellisen nopeasti. Tykkään itse näistä viistoon leikatuista kynistä, kulmien muotoilu niillä on todella helppoa.

Mitä mieltä sinä olit synttäriboksista?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Minusta on hienoa, että olet löytänyt noille boxeille uutta käyttöä eivätkä mene suoraan roskiin.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on niin monikäyttöisiä, ettei tulisi mieleenkään heittää vaan roskiin :).

      Poista
  2. Kiinnostavia tuotteita, ja kaikki minulle uusi tuttavuuksia. Ehkä pitäisi testata Lookfantasticin boxeja, kun Bette boxin tilausjakso päättyy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, omasta mielestä tämä on ainakin parempi kuin Bette :).

      Poista
  3. Aika tylsä boksi mun mielestä synttäriboksiksi. Odotin ainakin itse aika paljon enemmän mutta pari ihan jees tuotetta tässäkin boksissa onneksi on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei ollut sun mieleen! :/ Mä kyllä tykkäsin tuotteista kovasti, vaikka eihän tämä ehkä juurikaan poikennut muista lf bokseista, synttärikuussa olisi toki voinut olla jotain extraa :).

      Poista
  4. Hei! Saisinkohan vähän apuja, nimittäin tilasin ensimmäistä kertaa Shipiton kautta, ja siellä olisi nyt BoxyCharm odottamassa Shipiton varastolla. Eli tuo tullausselvitys, jonka Shipito pyytää, ennen kuin voivat postittaa paketin, niin täytyykö tällaisen "yllätysboksinkin" tuotteet listata siihen yksittäin? Sehän tarkoittaisi, että täytyisi ottaa etukäteen selville paketin sisältö, mitä en haluaisi tehdä. Ja kannattaako laittaa ruksi siihen Potential dangerous goods -kohtaan? Kiitos etukäteen, jos viitsit vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei tarvitse erikseen merkata kaikkea, itse kirjoitan siihen kohtaan aina vaan "Boxycharm" ja arvoksi sen 21 dollaria ja menee hyvin läpi :). Mä en ole ruksaillut sitä dangerous goods kohtaa ikinä, he kyllä siellä joka tapauksessa tarkastaa lähetykset ja jos on jotain niin siitä tulee ilmoitus sulle.

      Poista
  5. Kylpyvaahto kuulostaa jo ihanalta. Kun itselläni ei ole kylpyammetta jäisivät kyllä käyttämättä. Joskus vaan on NIIN taivaallista lillua vaahtokylvyssä. Tuo kulmakarvakynä herätti huomioni myös eli sitäkin voisin kokeilla. Upeaa, että uusiokäytät boxeja - hyvä Mari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haaveilen tuosta ihanasta vaahtokylvystä aika useinkin, oon niin harmissani ettei meiltä ammetta löydy :/. Ehkä vielä joskus!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...