lauantai 21. syyskuuta 2019

Pannuprojektin tilannekatsaus

Pannuprojektissa ollaan edetty viimeiseen tilannekatsaukseen. Mihin ihmeeseen tämä vuosi oikein menee, lokakuu on jo ihan nurkan takana. Aloitin tosiaan tammikuussa uuden pannuprojektin 9:llä tuotteella ja tarkoitus oli katsoa kuinka paljon pystyn näitä käyttämään vuoden aikana, saanko pannut näkyviin tai kenties kokonaan loppumaan? 

Alku lähti hyvin käyntiin, mutta keväällä plussan jälkeen mun kosmetiikan käyttö muuttui tosi radikaalisti ja näiden käyttö olikin aikalailla jäässä koko kesän ajan. Nyt hiljalleen olen taas palaamassa normaaliin tilaan ja "uskallan" käyttää kosmetiikkaa kuten ennenkin, mutta monta kuukautta meni hukkaan ja se kyllä näkyy tässä tilannekatsauksessa. Huhtikuun tilanteen voit käydä kurkkaamassa täältäRCMA no-color puuteri tuntuu olevan jonkinlainen taikapuuteri, joka ei vaan kulu. Viime kerrasta on päästy ehkä kaksi milliä alaspäin, en pystynyt edes uutta viivaa piirtämään. Ja mä käytän tätä joka ikinen kerta kun meikkaan. Ja vielä aika runsaalla kädellä! En tajua miten tämä ei ole vielä loppunut. 

CoverFX custom enhancer drops sävyssä Sunkissed on ollut tosi vähällä käytöllä, mutta kuitenkin muutaman kerran päässyt kasvoille. Tätä ei ihan hirveästi enää ole jäljellä, joten en ole täysin menettänyt toivoa tän kanssa.


ColourPopin super shock poskipunan kanssa en ole edistynyt oikeastaan yhtään. Se on jo niin kuivaa, että pitäisi sekoittaa vähän kasvoöljyä sekaan jos vielä haluan sitä käyttää. Sävy on kyllä kivan syksyinen, että kenties voisin vielä yrittää saada sitä vähän kulumaan.

Suurin edistys on tapahtunut bronzerin ja highlighterin kanssa. Bronzerin pannu on hieman levinnyt viime kerrasta ja highlighterin keskellä oleva kuoppa syventynyt. Tuntuu, että tuon highlighterin pannu alkaa paistaa ihan näinä hetkinä.


MAC Next to nothing puuterin pannu on kanssa suurentunut reippaasti ja sen suhteen mulla on edelleen aika luottavainen olo, saatan jopa saada koko puuterin kulumaan ennen vuoden loppua!

Bite beautyn huulipuna sen sijaan on ollut huulilla ehkä kahdesti, se ei vaan ollut mun mieleen kesällä, sävy on enemmänkin syksyinen ja yritänkin nyt loppuvuodesta antaa sille enemmän käyttökertoja. Missään nimessä en tule sitä saamaan loppuun, mutta jos edes vähän enemmän käytön jälkeä.


Luomiväripalettina mulla on mukana ABH:n Master by Mario ja siinä olen yrittänyt keskittyä noihin kolmeen alarivin sävyyn. Violeta ja 5th Ave on kuluneet eniten ja toivoa on, että ainakin jommassa kummassa pannu vilahtaa vielä tämän vuoden puolella.

Kuluuko sun meikit loppuun nopeasti vai löytyykö ikuisuusprojekteja?

Love, Mari

12 kommenttia:

 1. Pitäisi päivittää jossain välin omaakin pannuprojektia, jotkut tuotteet tuntuvat kyllä ikuisuuden kestävän käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on aika epätoivoinen olo, mutta kyl tää tästä :D.

   Poista
 2. Ikuisuuden...ainoa mikä loppuu suht nopeaan on ripsari, mutta kaikki paletit kestää ja kestää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paletit on kyllä kanssa ikuisuustuotteita, ylipäätään kaikki puuteriset tuotteet kestää tosi pitkään.

   Poista
 3. Pannuprojekti kuulostaa näin maallikolle eksoottiselta termiltä :)
  Itsellä meikit tahtovat vanhentua, käytän niitä sen verran vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, varmasti :). Harvemmin sitä "pannu" sanaa yhdistää kosmetiikkaan.

   Poista
 4. Minullekin ihan uusi termi tuo pannuprojekti, tai itseasiassa koko pannu-sana tässä yhteydessä. Mielenkiintoinen projekti. Itse meikkaan ehkä kerran kuussa ja meikkini ovat kyllä kaikki vanhentuneita. Pitäisi ehdottomasti petrata tässä asiassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen, termi taitaa olla tuttu vaan kosmetiikkapiireissä, englanninkielestä lähtöisin :). Jos tuntuu siltä, että meikit vanhenee nopeasti, kannattaa suosia matkakokoisia tuotteita :).

   Poista
 5. Et oo muuten ainut, joka sanoo ettei noi RCMA:n puuterit kulu :D Mulla ne taas kuluu yllättävänkin nopeesti (omasta mielestä). Toki tollanen iso purnukka kestää pitkään, mutta mulla toi määrä olisi ihan varmasti loppunut jo kauan sitten. Tosin mulla ei oo tota No-Color versiota vaan se Translucent, joten pitää ehkä testata toikin josko se olis mullekin ikuisuustuote<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ sä oikeen teet, että saat sen kulumaan?? Kaikki vinkit nyt kehiin :D. Mulla on ollu toi sama purkki käytössä ainakin pari vuotta ja varmaan menisi vielä kolmaskin tätä tahtia.

   Poista
 6. Mulla meikit ei kulu millään ja tuntuvat kestävän ikuisuuden :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mulla kanssa ongelmana, varsinkin kun niitä on niin paljon :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...