keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Pannuprojektin tilannekatsaus

Moi kaikille! Tänään ei poikkeuksellisesti nähdäkään meikki-keskiviikkoa, koska mun pääsiäinen meni lötkötellessä ja meikkaaminen jäi tosi vähälle. Sen sijaan tänään olisi aika ottaa käsittelyyn vuoden 2019 pannuprojektin ensimmäinen tilannekatsaus, eli missä nyt mennään. Projekti lähti käyntiin tammikuussa ja alkutilanteen voit käydä kurkkaamassa täältä. Joidenkin tuotteiden kohdalla edistystä on mun mielestä tullut ihan kivasti, mutta tosi paljon on vielä työtä edessä näiden kanssa.RCMA No-color powder on kulunut noin sentin verran tuosta ensimmäisestä viivasta. Tää on mulla käytössä lähes jokaisessa meikissä ja vielä aika runsaalla kädellä, mutta ei vaan kulu. Ihan super riittoisa puuteri! Tykkään tästä kyllä paljon, eli mielelläni jatkan käyttöä.

Urban Decay All Nighter meikkivoide on myös kulunut noin sentin verran, eikä tätä ihan hirveästi ole enää jäljellä. Oon kuitenkin viime kerroilla huomannut tän koostumuksen vähän muuttuneen, joten päätin nyt jättää tämän pois projektista ja heittää suosiolla roskiin lopun. En vaan halua käyttää vanhentunutta tuotetta iholla.


Anastasia Beverly Hillsin Mario -palettia olen yrittänyt käyttää paljon arkimeikissä eli aina kun meikkaan töihin, noin kerran viikossa. Eniten kulumaa on tullut sävyihin Isabel, Violeta ja 5th ave, jotka on käytössä lähes joka kerta kun tällä meikkaan. Mun tavoitteena on saada edes yksi sävy pannutettua, vielä olo on ihan luottavainen.ColourPopin super shock kasvotuotteita olen käyttänyt jonkin verran, eniten tuota aurinkopuuteria. Siitä onkin pannu levinnyt ihan kivasti. Myös Lunch Money -highlighter on ollut käytössä etenkin arkimeikeissä ja sekin alkaa olla jo pienellä kuopalla. Vähiten näistä olen käyttänyt tuota poskipunaa, koska tuntuu, että se alkaa olla vähän kuivahtanut ja sen työstäminen on jo aika vaikeaa. 


MAC Next to nothing puuteri on ollut kanssa kovassa käytössä ja sen pannu onkin kasvanut ihan kivasti. Sen suhteen olen aika luottavaisin mielin. 

Bite huulipuna on ollut käytössä muutamia kertoja sitä on kulunut muutama milli, mutta työsarkaa on paljon jäljellä ja mun täytyy kyllä tehostaa tuon käyttöä kesän aikana. 

CoverFX nestemäinen aurinkopuuteri on myös käytössä noin kerran viikossa ja sitäkin olen saanut kulumaan aika kivasti, vaikka tuon pullon läpi sitä onkin tosi vaikea huomata.

Huomaatko edistystä näissä tuotteissa?

Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Itse olen tainnut tehdä omaan pannuprojektiini päivitystä viimeksi viime kesänä, joten alkaisi olla ehkä jo aika.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ehkä sitten alkaa olla jo aika vähän päivitellä :D.

   Poista
 2. Mielenkiintonen projekti, en ollut ennen edes kuullut tällaisesta! Mut ihan hyvällä mallilla näyttää oleva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää pannutukset on kyllä hauskoja, tykkään itse seurata näitä paljon :)

   Poista
 3. Muistankin lukeneeni ekan postauksesi tähän pannuprojektiin liittyen ja muistan ihmetelleeni, että mikä pannu. Tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, totta, eihän tää termi ole kaikille tuttu :D

   Poista
 4. Hauska projekti ja edistystä kyllä huomaan! Tuossa huulipunassa on kyllä vielä aika pitkäksi aikaa tavaraa jäljellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla on lievästi epätoivoinen olo ton huulipunan kanssa vaikka onkin mini :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...