maanantai 22. huhtikuuta 2019

JOUER Essential high coverage liquid concealer

Ihanaa uutta viikkoa! Tästä viikosta onkin tulossa ainakin kelien puolesta ihanan keväinen ja se jos mikä saa hyvälle tuulelle. Reilun viikon päästä onkin jo vappu ja sitten saa alkaa odotella kunnolla sitä kesää.

Tänään me tutustutaan mun uuteen ihastukseen peiteaineiden saralta, nimittäin JOUER Essential high coverage liquid concealer -peiteaineeseen. Ostin omani Cultbeauty verkkokaupasta jo joskus helmikuussa ja olen käyttänyt tätä ahkerasti siitä lähtien.

JOUER Essential high coverage liquid concealer

JOUER peiteaine on pakattu tyylikkääseen hopeiseen pahvipakkaukseen, joka on aika pelkistetty, paketin päältä löytyy vaan tarvittavat tiedot ja tuotteen nimi, ei mitään ylimääräisiä yksityiskohtia. Tästä tulee mulle ainakin tosi ylellinen olo ja se sama tunne jatkuu kyllä koko käyttökokemuksen aikana.

JOUER Essential high coverage liquid concealer

Varsinainen pakkaus tässä on sellaista huurrettua lasia, joka tuntuu kädellä melko raskaalta ja luxukselta. Huurrelasin kyljessä on JOUER logo, muuten se on täysin koristelematon. Korkki on kiiltävä metallinen, johon on painettu himmeällä JOUER logoja ympäriinsä. Pakkaus on myös melko kookas ja huurrelasi ei tunnu liian liukkaalta kädessä.

JOUER Essential high coverage liquid concealer

Peiteainetta levitetään isohkolla applikaattorilla, tämä muistuttaa mua aika paljon tarten Shape tape applikaattorista. Löysin 25 sävyn joukosta aika helposti mulle sopivan sävyn Custard. Peiteaine on koostumukseltaan paksuhkoa, mutta ei ollenkaan tönkköä. Se levittyy kauniisti ja tasaisesti sekä sienellä, että siveltimellä ja jättää hyvin peittävän lopputuloksen. Pienellä pisaralla pääsee jo pitkälle, tätä tulee helposti levitettyä liikaa, jolloin lopputulos saattaa olla vähän tunkkainen.

Mä tykkään kovasti siitä satiinisesta peittävästä lopputuloksesta minkä tämä antaa. Peiteaine pitää muistaa kiinnittää puuterilla, muuten se uppoaa juonteisiin. Kun sen on puuterilla kiinnittänyt, se ei enää liiku mihinkään vaan pysyy kauniina koko päivän. 

Mikä on sun suosikki peiteaine?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. En oo vielä oikein löytänyt täydellistä peiteainetta luonnonkosmetiikasta, jota lähes täysin käytän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, etten kyllä itsekään ole vielä sellaiseen törmännyt. Muutenkin on ollut tosi vaikea löytää hyviä meikkipohjatuotteita luonnonkosmetiikasta.

   Poista
 2. En tapaa käyttää - paitsi kerran kun oli silmä mustana :-) Silloin olin yllättynyt, kun olin etsimässä vaaleaa sävyä, kun myyjä kehoitti ottamaan tummemman, sillä saisi kuulemma paremman lopputuloksen mustan silmän osalta ja niin olikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikean sävyn valinta riippuu tosiaan paljon siitä mihin tarkoitukseen peiteaineen haluaa :).

   Poista
 3. En ole peiteainetta käyttänyt sitten kasariluvun. Silloin ne oli kamalia...Jäi traumat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon onneksi välttynyt niiltä, mutta muistan kyllä siskolta löytyneen sellaisen huulipunahylsyn näköisen puikkopeiteaineen kun oli niin kuiva, että rapisi vaan iholla :D

   Poista
 4. Tästä oonkin kuullut jonkin verran, ehkä joskus tätäkin sais kokeiltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ainakin tykännyt tosi paljon, kannattaa kokeilla jos yhtään kiinnostaa :)

   Poista
 5. Tällä hetkellä ehdottomasti Makeup Revolutionin peitevoide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kanssa kiva, varsinkin hintaansa nähden!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...