maanantai 8. huhtikuuta 2019

Skin City - ihonhoitoklinikka netissä

Skin City on vuonna 2011 perustettu ihonhoitoon keskittynyt ihonhoitoklinikka netissä, jonka erikoisuutena on mm. ainutlaatuinen ihonhoitotesti. Skin City lähti liikkeelle Ruotsista ja sittemmin se on levinnyt muihin pohjoismaihin ja nyt myös Suomeen! Tutustuin Skin Cityyn ensimmäisen kerran viime vuoden I love me -messuilla ja konsepti herätti mielenkiintoni.

Tänä keväänä pääsin suureksi ilokseni testaamaan Skin Cityn tarjoamaa ihonhoitotestiä ja sain minulle yksilöllisesti valittuja tuotteita testattavaksi. Ennen kuin mennään niihin tuotteisiin, haluan kertoa vielä hieman enemmän Skin Cityn toiminnasta.

Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.
*Mainoslinkki

Skin City

Skin City on tosiaan aivan kuin mikä tahansa ihonhoitoklinikka, mutta nyt saat palvelut ulottuvillesi vaikka omalta kotisohvalta. Skin City toimii myös verkkokauppana, eli sivuilta saat tilattua omat suosikki ihonhoito- ja meikkituotteesi laajasta ja laadukkaasta merkkivalikoimasta suoraan kotiisi. 

Suosittelen ihan jokaista tutustumaan Skin Cityn sivuihin, sillä sieltä löytyy valtava määrä tietoa ihonhoidosta, josta on varmasti hyötyä jokaiselle. Kannattaa tutustua etenkin ihonhoito-oppaaseen, josta löydät tietoa erilaisista ihotyypeistä ja iho-ongelmista. 


Skin City

Kaikki Skin Cityn asiakaspalvelijat ovat kosmetologeja, joten asiakaspalvelusta saat taatusti asiantuntevaa palvelua ja neuvoja. Mun mielestä kuitenkin ihan parasta koko konseptissa on Skin Cityn tarjoama ilmainen ihonhoitotesti. 

Testi toimii niin, että vastaat tarkoin valittuihin kysymyksiin ihoosi liittyen ja vastausten pohjalta kosmetologi valitsee valikoimasta juuri sinun tarpeille sopivat tuotteet. Testin tekemällä et sitoudu mihinkään, mutta halutessasi voit tilata sinulle suositellut tuotteet itsellesi ja tietenkin ilman postikuluja!

Testiä tehdessäsi voit myös valita oman budjettisi, eli minkä hintaluokan tuotteita toivot itsellesi suositeltavan. Testin mukaan voit myös liittää valokuvan itsestäsi, jotta kosmetologi saa vielä paremman käsityksen ihostasi, mutta se on täysin vapaaehtoista.

Skin City

Testin tehtyäsi saat muutaman päivän kuluessa sähköpostiisi linkin, josta pääset näkemään kaikki sinulle suositellut tuotteet esittelyineen ja hintatietoineen. Listasta löydät tuotteet siinä järjestyksessä, missä niitä käytetään, joten tottumatonkin ihonhoitaja osaa käyttää tuotteita oikein. Osa tuotteista on merkitty tähdellä (*) ja ne tuotteet ovat niitä ihonhoidon kulmakiviä, joista kannattaa aloittaa, mikäli ei halua panostaa kerralla kaikkiin tuotteisiin.

Itselleni suositeltiin NeoStrata ihonhoitosarjaa ja sain kokeiltavaksi neljä mun ihonhoitorutiinin kulmakiveä, joihin tutustutaan kohta tarkemmin. Omassa testissäni olin toivonut mm. tuotteita pintakuivalle iholle ja ikääntymisen ensimerkkejä ehkäiseviä tuotteita. Mainitsin myös sairastamani psoriaasin, sillä se vaikuttaa aina valitsemiini tuotteisiin. Testin tekemisestä on jo sen verran aikaa, että ihan kaikkea kertomaani en muista, mutta nuo taisi olla ne kulmakivet. 

Skin City

NeoStrata on uusi merkki Skin Cityn valikoimissa ja mulle tämä oli täysin uusi tuttavuus. Kyseessä on eksklusiivinen ammattikosmetiikan tuotesarja, joka on saatavilla vain noin parissakymmenessä liikkeessä ympäri Suomen. Verkkokaupoista ainoastaan Skin City myy NeoStrataa Suomessa.

NeoStrata on ihotautilääkäreiden perustama ja perustajat ovat tehneet pitkän uran kosmetiikan parissa ja he löysivät mm. AHA eli hedelmähapot kosmetiikkakäyttöön jo 70-luvulla. NeoStrata tuotteet auttavat solujen uudistumisprosessia, minkä vuoksi ne sopivat hyvin myös psori-iholle. Koko NeoStrata tarinan voit käydä lukemassa täältä*.

Skin City

NeoStrata Facial cleanser* on tehokas ja hellävarainen tuote kasvojen puhdistukseen. Geelimäinen koostumus ei kuivata ihoa vaan jättää ihon raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi. Olen tykännyt käyttää tätä meikinpuhdistuksen kakkosvaiheessa tai meikittöminä päivinä ainoana putsarina kasvoilla. Putsari sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

NeoStrata Bionic face serumon tehokkaasti kosteuttava seerumi, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Seerumi antaa iholle antioksidanttisuojan ja se pehmentää ja vahvistaa ihoa. Seerumi myös suojaa ihoa auringon aiheuttamilta ihovaurioilta. Mä rakastuin tähän heti ensi kokeilulla ja mitä enemmän olen tätä käyttänyt, sitä enemmän olen tästä pitänyt. Seerumissa on melko paksu, geelimäinen koostumus, joka levittyy iholle unelmanpehmeästi ja iho näyttää heti kimmoisalta ja kosteutetulta.

NeoStrata Daytime protection creamon päivävoide kasvoille, joka sisältää spf23 suojakertoimen. Kasvovoide tekee ihosta kirkkaan ja terveen näköisen ja samalla se suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta. Tuote sopii hyvin herkälle tai ärtyneelle iholle. Iho pysyy kimmoisana ja suojattuna. Tämä on ollut myös erittäin mieluisa tuote, etenkin yhdessä tuon seerumin kanssa. Vaikka voide sisältää aurinkosuojan, se levittyy kasvoille vaivattomasti ja imeytyy ihoon nopeasti. 

NeoStrata Ultra moisturizing face creamon tehokkaasti kosteuttava, suojaava ja korjaava yövoide. Tuote sopii hyvin myös atooppiselle tai ärtyneelle iholle hellävaraisuutensa vuoksi. Voiteen vitamiinit ja antioksidantit suojaavat ja kosteuttavat ihoa yön aikana ja aamulla iho näyttää terveeltä ja hyvin kosteutetulta. Mä en oikein tiedä mikä olisi sopiva suomenkielinen sana kuvaamaan sitä, mutta siis iho näyttää kimmoisalta ja raikkaalta. 

Nämä neljä tuotetta toimivat yhdessä kuin unelma, mä voin rehellisesti sanoa, että en muista koska mun kasvojen iho on viimeksi näyttänyt näin hyvältä näin lyhyessä ajassa. Ja se on aika paljon sanottu, sillä mun ihoni on pääsääntöisesti aika hyvässä kunnossa ja olen löytänyt paljon hyviä tuotteita. Näissä on vaan jotain extraa, jotain mikä saa mun ihon hehkumaan ja tuntumaan upealta. Olen myös huomannut, että meikki istuu kasvoille näiden kanssa kauniimmin. 

Skin City

Oletko sinä jo tutustunut Skin Cityyn?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Olipas positiivista kuulla, että sulle valitut tuotteet olivat tosi nappi valinta. Tälläiset palvelut on mun mielestä ihan todella hyvä keksintö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä olin erittäin positiivisesti yllättynyt, miten loistavia tuotteita mulle suositeltiin :). Ihan mahtavaa, että saa ammattitaitoista kosmetologipalvelua poistumatta kotoa :D.

      Poista
  2. En oo ennen kuullut, mut kuulostaa laadukkaalta asiakaspalvelulta! 👌🏻 Pitääpä käydä tutustumassa, ainakin tuo ihotesti olisi mielenkiintoinen 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tutustumassa sivuihin ja suosittelen lämmöllä tuon testin tekemistä, jos kiinnostaa yhtään tietää millaisia tuotteita kauneusalan ammattilainen sinun ihollesi suosittelee :).

      Poista
  3. Olipas mielenkiintoinen konsepti. Mielenkiintoinen myös tuo NeoStrata tuotesarja. Täytyy myötää, että tänä päivänä on todella paljon näitä totesarjoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarjoja on tosiaan joka lähtöön, sen vuoksi onkin mahtavaa kun löytyy tälläinen palvelu, jonka kautta pääsee tutustumaan uusiin omalle iholle sopiviin tuotteisiin :).

      Poista
  4. Olen ja musta tää on ihana keksintö. Sulle valittu brändi on itselleni täysin tuntematon, mutta kiva kuulla, että tuotteet sopi sun iholle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä, tää on varmasti monelle iso apu ihonhoidossa ja itsekään en olisi koskaan näihin tuotteisiin päätynyt ilman tätä ihotestiä :).

      Poista
  5. Skincity on ollut paljon esillä ja varsinkin heidän joulukalentereita näkyi monissa blogeissa. Itse en ole vielä testannut tätä konseptia, mutta mielessä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se joulukalenteri meni multa jotenkin ihan täysin ohi, täytyypä olla tarkkana ensi syksynä! :)

      Poista
  6. Mä en ole vielä tätä konseptia testannut, mutta kiinnostaa kyllä :) Tosi kiva, että sulle valitut tuotteet oli kaikki nappivalintoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ollut NIIN tyytyväinen näihin tuotteisiin, harmittaa jo valmiiksi, että ne loppuu jossain vaiheessa :D. Pakko tilata varastoon valmiiksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...