torstai 25. huhtikuuta 2019

Meikkikokoelma; aurinkopuuterit

Heippa kaikille! Tänään jatketaan taas mun meikkikokoelman parissa ja vuorossa olisi aurinkopuuterit. Tähän kategoriaan kuuluu siis sekä aurinkopuuterit, että varjostuspuuterit. Näitäkin mulle on jokunen kertynyt ja mä rakastan isoa osaa näistä, bronzerit on yksi mun heikko kohta. Suurin osa tuotteista on itse ostettuja, mutta mukana on myös blogin kautta saatuja, en lähde nyt kaikkia erittelemään sen enempää.



Yllä olevassa kuvassa näkyy oikeastaan ne mun ultimaattiset lempparit, eli Marc Jacobsin kaksi O!Mega bronzeria ja Too Facedin kaksi sydänposkipunaa. Nää on kaikki aivan ihania ja sellaisia mitä käytän ehkä eniten kaikista. Nyt mun uusin rakkaus on tuo Too Facedin sininen sydän, se on niin kaunis ja antaa kasvoille ihanaa hehkua.


Tässä kuvassa on sellaisia mistä tykkään kovasti, mutta syystä tai toisesta nämä on olleet viimeaikoina vähemmällä käytöllä. Zuii on oikeastaan vaan sellainen, jota en ole vielä ehtinyt käyttämään, sain sen ihan äskettäin ihanalta Kultainen Kynsilakka -blogin Nannalta. Urban Decayn aurinkopuuteri oli pitkään mun suosikki, mutta se on vähän unohtunut muiden alle. 


Tarten Park ave princess aurinkopuuterin mattaversio on mun suosikki varjostuksiin, se on juuri sopivan viileä, olematta yhtään mutainen. Tykkään kovasti myös Hoolasta ja Bahama Mamasta, ne on itseasiassa aika samantapaisia keskenään. Kevyn Aucoin on jäänyt tosi vähälle käytölle, mutta ehkä senkin vuoro vielä tulee. ColourPop Ja benecos on molemmat tosi kivoja ja tykkään niiden sävyistä, mutta niihinkin tulee tartuttua aika harvoin.


Neste- ja voidemaisia aurinkopuutereita mulla ei tällä hetkellä ole ihan hirveästi, annoin näitä äskettäin muutaman pois. Chanel on näistä mun ikisuosikki, jota etsin pitkään kissojen ja koirien kanssa, kunnes vihdoin löysin. YSL on mun uusin voidemainen aurinkopuuteri, sain sen äskettäin Rouva Kameleontti -blogin Päiviltä ostoksen yhteydessä. ColourPopin super shock bronzerit lasken voidemaisiksi ja niitä mulla on kaksi eri sävyä. 


Edellisten lisäksi multa löytyy vielä muutama matkakokoinen aurinkopuuteri, nää on tosi käteviä esimerkiksi matkoilla kun haluaa saada meikit mahtumaan mahdollisimman pieneen tilaan. Morphea en ole vielä kokeillut, mutta kaikki muut on testattuja ja hyväksi havaittuja. NARSin Laguna on aika legendaarinen ja tykkään kyllä siitä minäkin, lemppari se ei silti ole. 

Löytyykö sulta joku näistä aurinkopuutereista?
Mikä on sun suosikki bronzeri?

Love, Mari

16 kommenttia:

  1. Mä olen taas kevään tultua kaivanut esiin Bohon bronzerin. Sillä saa nättiä, maltillista hehkua kasvoille. Samoin Benecosin bronzeri on yllättävän kiva. Narsin Lagunaa käytän varjostuksiin.
    Kivaa viikkoa Mari<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi nätti, just kevääseen kun ei vielä oo hirveesti väriä kasvoilla :)

      Poista
  2. Nars Laguna taitaa olla näistä ainoa mikä myös itseltäni löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä ettei sitten muita yhtäläisyyksiä löytynyt :D

      Poista
  3. Ohhoh mikä kokoelma :D
    Mulla on muutama essencen aurinkopuuteri-paletti, joista olen kyllä tykännyt hirveästi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletit onkin tosi näppäriä kun saa yhdessä monta :)

      Poista
  4. Vau :D Mun aurinkopuuterit on laskettavissa varmaan yhden käden sormilla.. Tai voi olla, että niitä on pari enemmän, mutta missään nimessä ei edes kymmentä :D Mä käytän aika pitkälti samoja tuotteita varjostamisessa ja shimmeristäkin aurinkopuuteria tosi maltillisesti, eikä aurinkopuuterit sen takia ole koskaan olleet mulle sellainen meikkituote, mitä hamstraisin kovin paljon :) Mutta siis onhan toi sun kokoelma kadehtittava<3 :D Ihana määrä ihania tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jostain syystä rakastan aurinkopuutereita ihan hirveästi :D. En tiedä mikä siinä on, mutta nää vaan houkuttelee. Olisi kiva kuulla, mitkä on niitä sun lemppareita mihin palaat aina uudestaan? :)

      Poista
  5. Marc Jacobs ja Chanel löytyy multakin, rakastan! Voisit muuten säkin tykätä Sisleyn voidemaisesta aurinkopuuterista, se on noiden kahden lisäksi mun ehdoton lemppari. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, täytyykin tutustua tuohon! Mä en olekaan varmaan kokeillut koskaan Sisleyn meikkejä.

      Poista
  6. Omg miten monta! Mulla on nyt yksi 8-sävyn Make Up Revolutionin paletti mikä on todella hyvä, sillä ei sitten ole kauheaa kasaa niitä. Mutta ois hyvä että ois yksi erikseen, niin sen saisi sit tarvittaessa reissuun mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletit on tosiaan näppäriä säilytyksen puolesta :). Ja eihän sitä ihminen oikeasti niin montaa edes tarvitse.

      Poista
  7. Oma suosikkini ei löydy näiden joukosta. Tykkään käyttää Lancôme Bronze & Glow Palette tuotetta. Parasta Lancomessa on se, että kaksi tuotetta samassa paletissa: aurinkopuuterin ja korostusvärin. Näistä tekisi mieli kokeilla Chanelia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuulostaakin tosi kivalta, täytyypä tutustua! :)

      Poista
  8. Oooh onpa upea läjä! Tuollahan on useampikin kiinnostava, ei kun vaan swatch-postaus kehitteille :) Itse tykkään aurinkopuutereissa käyttää mattaisia, edes hieman viileämpiä sävyjä, tuo Hoola on mulle tosi lämmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, näiden swatchaamisessa olisikin päivän työ :D. Jännä, että Hoola on sulla niin lämmin, mun iholla se on aika neutraali ja voin käyttää varjostuksiin. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...