sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

ColourPop kevätkokoelma

ColourPop julkaisi jokin aika sitten vuoden 2019 kevätkokoelman, johon kuului uusi luomiväripaletti, huulipunia, voidemaisia luomivärejä ja super shock kasvotuotteita. Kokoelma miellytti mun silmää kovasti ja tilasinkin itselleni muutaman tuotteen kokeiluun.

Tällä hetkellä tuo luomiväripaletti näyttäisi olevan loppuunmyyty, mutta eiköhän sekin tule pian taas takaisin. Kaikkia muita tuotteita on tällä hetkellä vielä saatavilla.

ColourPop Sweet talk

Kevätkokoelman pakkaukset ovat ihanan keväisiä, näistä tulee heti hyvälle tuulelle. Vaaleita sävyjä, kukkia ja erilaisia kuvoita, näissä on jotain tosi abstraktia. Tilasin itselleni kokoelmasta luomiväripaletin, lux lipstick huulipunan ja jelly much -luomivärin. 

ColourPop Sweet talk

ColourPop Sweet talk

Luomiväripaletti on sävymaailmaltaan ihanan keväinen ja korallinen. Uutta tässä paletissa on nuo glitterluomivärit, niitä ei ColourPopilla ole aikaisemmin ollut. Laadultaan paletti vastaa hyvin aikaisempia CP paletteja, mulla ei ole ollut tän kanssa mitään ongelmaa. Nuo glitterit tarvitsee tietysti tahmean pohjan, mieluiten glitterliiman alle, mutta oikein käytettynä nekin ovat todella hyviä.


Lux lipstick huulipunat on olleet jo pitkään mun suosikkeja ja halusinkin uuden kirkkaan sävyn kesäksi. Tähän asti mulla on ollut pääasiassa eri nudesävyjä, nyt pääsen vihdoin kokeilemaan jotain kirkasta. Päädyin sävyyn Flower szn, joka on tosiaan huikean kaunis kirkas punainen. 

Jelly much luomivärejä en ole koskaan aikaisemmin kokeillut, mutta tämä sävy Close to you puhutteli mua ja halusin vihdoin kokeilla miltä nämä tuntuu käytössä. Voin sanoa, että rakastuin tähän ensi kokeilulla. Sävy on ihan huikean kaunis kimalteleva ruusukulta ja tää näyttää luomella häikäisevän upealta. 


Ostitko sinä jotain kevätkokoelmasta?
Miltä nämä tuotteet vaikutti?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. En ole sivuilla edes nyt käynyt ettei houkutuksia tulisi tilaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa yritin huhtikuun aikana olla näkemättä ja kuulematta mitään, ettei tulisi ostohimoja :D

   Poista
 2. Näistä paketiesta tulee niin kesä fiilis...

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunis tuo punan sävy ja ihana palettikin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puna on tosiaan ihan täydellinen kirkas kesäpuna, niin kaunis :)

   Poista
 4. Mua kiinnostaia paletti, mutta oon malttanut mieleni, näen jos sieluni silmin, miten hyvin noi värit menee yhteen Yes, please! -paletin kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei totta! Ei mulle oo tullut mieleenkään vielä yhdistellä näitä yes please palettiin, mutta nyt kun sanoin niin aion kyllä kokeilla :D

   Poista
 5. Ihania kuuman kesän sävyjä! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, tulee kaikki ihanat lämpimät kesäpäivät mieleen :)

   Poista
 6. Oo miten kauniin sävyinen toi huulipuna on! Luomiväripalettikin on tosi kiva, mutta ei ehkä ihan suosikkini ColourPopilta :) Ihanaa kun sun blogista saa aina lukea näistä ColourPopin uutuuksista<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun olisi hirveän vaikea sanoa mikä on mun CP suosikki paletti kun ne on kaikki niin kivoja :D. Oon lievästi addiktoitunut.

   Poista
 7. Nuo lumiväripaletit on niin kauniita, että ne voisi ostaa jo pelkästään ulkonäön vuoksi <3
  Mutta siis ihania tuotteita kaiken kaikkiaan, voisin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo paletti olisi tosi kaunis ihan vaan koristeenakin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...