keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Riviera

Ihanaa meikki-keskiviikkoa! Huhtikuun ensimmäinen meikkipostaus on täällä ja tällä kertaa testaillaan Anastasian uutta Riviera luomiväripalettia. Esittelen tuon paletin teille paremmin myöhemmin, mutta nyt nähdään ensimmäinen sillä tehty meikki.

Tilasin Wishiltä pari uutta peruukkia, koska haaveilen aina ihanista pastellihiuksista, mutta en pysty omia värjäämään. Näillä saa edes vähän uutta ilmettä kuviin, vaikka kotoa en peruukki päässä vielä uskallakaan poistua :D.


Violetit sävyt on olleet jo pitkään mun lemppareita ja oon blogiinkin tehnyt paljon liloja meikkejä, tässä nyt sitten yksi lisää. Mietin ensin, että käytän paletista sitä ihanaa turkoosia luomella, mutta oon nähnyt niin paljon meikkejä sillä, joten halusin kokeilla ensin jotain vähän muuta.  Tässäkin tosin käytin sitä turkoosia aivan luomen keskellä.


Meikkipohjaan kokeilin ekaa kertaa Boxycharmin mukana tullutta Touch in sol primeria, joka oli oikein kiva, ainakin ensivaikutelmalta. Käytin myös uudehkoa BECCAn meikkivoidetta, jota olen ehtinyt testaamaan vasta muutamia kertoja, mutta sekin vaikuttaa oikein lupaavalta. 


Mä tykkäsin itse tästä meikistä kovasti, silmämeikki oli melko näyttävä ja värikäs ja nude huulimeikki tasapainotti sitä kivasti. Kasvoilta löytyy myös mun uutta Too Faced Sweethearts aurinkopuuteria, joka on aivan ihana! Huulille päädyin laittamaan pitkästä aikaa Ofran nestemäistä huulipunaa sävyssä Nude potion, joka on Nikkietutorialsin suunnittelema kaunis vaaleanpunertava nude. 

Oletko jo tutustunut Riviera palettiin?

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Touch in Sol No poreblem primer
BECCA Skin love weightless blur foundation
tarte shape tape concealer
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
benefit Hoola bronzer
Too Faced Sweethearts bronzer
Charlotte Tilbury Cheek to chic blush, Pillow talk
Pretty Vulgar highlighter, Shimmering swan
Jeffree Star Cosmetics Skin Frost, Neffree

L.A. Girl eyeshadow primer
Anastasia Riviera palette
Ardency Inn eyeliner, grey
IDUN minerals liquid eyeliner*
tarte tarteist mascara
ColourPop bff mascara, Purple prose

OFRA liquid lipstick, Nude potion

MAC eye brows crayon, Spiked
The BrowGal tinted brow gel with microfibers

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...