keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Meikki-keskiviikko; Naked heat

Heippa ja kivaa meikki-keskiviikkoa! Syksy on mun mielestä aina ollut ihanaa ja inspiroivaa meikkiaikaa, rakastan syksyn värejä ja lämpöä meikissä. Tällä kertaa inspiroiduin tuosta mun ihanasta uudesta syysponchosta, joka on niin herkullisen sävyinen! Parasta syksyssä onkin kaikki lämpimät neuleet, jotka saa vihdoin kaivaa taas käyttöön, huivit ja pipot ja värit. Ja kynttillät! Kyllä se syksykin on taas oikein tervetullut ja itse ainakin nautin suuresti tästä uudesta vuodenajasta :).


Meikkipohjaan kokeilin ekaa kertaa Bette boxin mukana tullutta Lumenen Blur meikkivoidetta. Ensivaikutelma siitä oli ihan ok, mutta ihan täysin vakuuttunut en vielä ole. Täytyy kokeilla sitä vähän eri primereiden ja peiteaineiden kanssa, sillä potentiaalia siitä kyllä löytyi. Jotenkin tuo nenän ja silmänalusten alue ei oikein toiminut tällä kertaa. 


Luomille käytin pitkästä aikaa Urban Decay:n Naked Heat -luomiväripalettia. Se on saanut istua laatikon pohjalla aika rauhassa varmaan lähes vuoden, sillä mun mielestä se on vaan ihan selkeä syksypaletti ja innostunkin siitä aina tähän aikaan vuodesta. Tein taas mulle hyvin ominaisen simppelin silmämeikin ilman mitään kommervenkkejä. Vähän alkaa kyllä tehdä taas mieli pitkästä aikaa kokeilla jotain erikoisempaa meikkiä, ehkä sitten äitiyslomalla ennen vauvan tuloa on sille aikaa :). 

Huulille valitsin NARSin rusehtavan nestemäisen huulipunan, josta tykkään todella paljon. Siinä on kaikki kohdillaan, koostumus, sävy ja huulituntuma. Sekin on kyllä enimmäkseen syksypuna, joten ollut tosi vähällä käytöllä viime kuukaudet. Nyt saan onneksi taas kaivaa sen käyttöön!


Mikä on sun mielestä parasta syksyssä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primerizer
CoverFX blurring primer
Lumene blur 16h longwear foundation
ColourPop NoFilter concealer
benefit Hoola quickie contour stick
RCMA no-color powder
MAC next to nothing powder
Wet n wild coloricon bronzer, Ticket to Brazil*
essence satin touch blush, 10 satin coral*
ColourPop super shock cheek; fire, lunch money

L.A. Girl eyeshadow primer
Urban Decay Naked Heat palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
ColourPop bff mascara, black on black
Grande mascara lash boosting formula

NARS powermatte lip pigment, Just what I needed

ABH brow wiz
miss beauty london brow gel*

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...