tiistai 3. syyskuuta 2019

Elokuun Boxycharm

Elokuun Boxycharm tuli tällä kertaa jo hyvissä ajoin elokuun puolella. Tiesin etukäteen pari boksin mukana tulevaa tuotetta, joista olinkin aika innoissani. Käydään tänään yhdessä läpi mitä kaikkea ihanaa boksista oikein löytyikään ja kerro myös ihmeessä oliko sun boksissa samat tuotteet, jos Boxycharmia tilailet :).



Ensimmäisenä boksista löytyi BECCAn Hydra-mist set & refresh irtopuuteri, joka mulla on ollut jo aikaisemmin. Itseasiassa heitin vanhan juuri pois, kun kuulin saavani uuden. Tää on todella jännä puuteri, levittäessä iholle tämä nimittäin tuntuu lähes märältä. Tykkäsin tästä tosi paljon, harmi vaan, että se viileä/kostea vaikutus häipyi aika nopeasti. 


Wander beauty on ollut mukana jo useammissa bokseissa, tällä kertaa saatiin kokeiluun Glow Ahead Illuminating face oil eli kirkastava kasvoöljy. Tälle tulee ihan varmasti käyttöä syksyn ja talven aikana, kun iho kuivuu entisestään ja tarvitsee vähän extra boostia.


Boksin mukana tulee aina tasaisin väliajoin myös ripsareita ja tällä kertaa pääsen kokeilemaan tarten Big ego -ripsiväriä. Tämä on mulle uusi tuttavuus, vaikka muuten tarten ripsareita olenkin testaillut. Tämä ainakin kuulostaa todella hyvältä, joten mielenkiinnolla testaan, kunhan saan ensin pari vanhaa loppumaan.


Mulle boksin "tylsin" tuote oli tälä kertaa Steve Laurantin huultenrajauskynä sävyssä Chic. Luulin aluksi tän olevan eyeliner, mutta ilmeisesti kyseessä on tosiaan huulille tarkoitettu kynä. Mä käytän huultenrajausta aika harvoin ja jos käytän, niin tää ei ehkä ole se sävy mihin ekana tartun. Ainakaan jos pakkaukseen on uskominen.


Viimeiseksi boksista löytyi vielä pari Ace beauté glimmer shadow luomiväriä. Nämä on aikalailla vastaavia kuin ColourPopin super shock luomivärit. Todella kauniit sävyt molemmissa ja nämä oli ihan super pigmenttisiä myös! Kaunis hohto kummassakin. Näyttävät varmasti upeilta silmämeikissä.

Mitä mieltä sinä olit elokuun boksista? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin tästä boksista! Sain ton huultenrajauskynän tilalle mustan kajalkynän, eikä mulla oo sille käyttöä, mutta muuten tuotteet oli kaikki kiinnostavia :) Tarten ripsari ei tee mun ripsilleni mitään, kun sitä saa tahkoa vartin verran ripsiin jotta väriä edes tarttuu, mutta Beccan puuteri ja Ace Beauten luomivärinapit on olleet hurjan kivoja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin myös, kuten aina :D. Ei ehkä mikään kaikkien aikojen paras, mutta kuitenkin tosi kiva. Harmi kuulla, että toi ripsari oli sulla huono, vähän alkoi epäilyttää että otanko edes kokeiluun :D. :(

      Poista
  2. Ensisilmäyksellä katsoin viimeisten tuotteiden olevan ColourPopia eli aika identtisiltä näyttävät - onko koostumuskin yhtä hyvä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koostumus on myös aikalailla samantapainen kuin ColourPopilla :)

      Poista
  3. Vaikuttaapa kivalta sisällöltä! En oo koskaan tilannu mitään boksia, mut jos sisältö ois noin mielenkiintoinen niin voisinpa jopa harkita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on kyllä kauneusboksien ykkönen ja ehdottomasti vaivan arvoinen :)

      Poista
  4. Boxi näyttää tosi kivalle. Kaikkea en itse noista tarvitsisi mutta näyttää kivalle :)

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se näissä bokseissa on vähän ongelmana, että usein tulee jotain itselle tarpeetonta. Onneksi niitä voi sitten aina lahjoittaa eteenpäin :).

      Poista
  5. Luulin aluksi että Colourpop on vaihtanut pakkausten super shockeille, mutta toi merkki onkin täysin uusi. Onko hintaluokaltaan samanlainen kuin Colourpop?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ace beaute on selkeästi kalliimpi kuin ColourPop, tuolla duolla on hintaa 25 dollaria. Itse pitäydyn CP:ssä, vaikka nämä olivatkin todella hyviä :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...