sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

Ihanaa sunnuntaita ystävät! Tänään olisi aika vuoden ensimmäiselle "suosikit" postaukselle. Tammikuun aikana testailin paljon uusia tuotteita, joita sain joulun ja alkuvuoden aikana käsiini joko lahjana, ostettuna tai pr lahjana. Useat näistä tuotteista ilahduttivat, mutta ihan kaikki ei kuitenkaan noussut lemppariksi. 

Tässä mukana sellaiset tuotteet, joita en ole voinut laskea käsistäni ja haluan käyttää uudelleen ja uudelleen. Joukossa on myös yksi vanhempi tuote, johon ihastuin uudestaan nyt alkuvuoden aikana.Bernard Cassiere Aquasleeping pack -yövoide* nousi mun lemppariksi melkein heti ensi kokeilulla. Mä tykästyin tässä ihan kaikkeen, koostumus, tuoksu ja hoitavuus on kaikki kohdillaan. Sain tämän testiin vuodenvaihteen tienoilla ja nyt mulla on enää viimeiset pisarat pohjalla, niin paljon olen tätä käyttänyt. Voit käydä lukemassa lisää tästä postauksesta.

Korkkasin tammikuussa käyttöön vuoden 2017 joulukalenterista tulleen dr. botanicals Moroccan rose superfood facial oil -kasvoöljyn. Tämäkin oli heti ensi kokeilusta lähtien sellainen tuote, minkä pariin olen halunnut palata aina vaan ja tätäkin on jäljellä enää viimeiset tipat. Öljyssä on ihana rauhoittava ruusuinen tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Tämä tuntuu iholla hieman viileältä ja raikkaalta, kosteuttaa todella hyvin ja imeytyy ihoon aika nopeasti. 


Ostin itselleni black friday alennuksista Urban Decay Naked Cherry -luomiväripaletin, jota olen nyt tammikuussa ehtinyt käyttää enemmän ja olen tykännyt ihan jokaisesta lookista minkä olen tällä tehnyt. Paletin sävymaailma on mulle täydellinen, rakastan näitä marjaisia sävyjä. UD:n koostumus on myös tosi hyvä, joten tän kanssa on ilo meikata. Käy lukemassa lisää paletista täältä.

Vanha lemppari, jonka kaivoin esiin taas viime kuun aikana oli ColourPop Brow colour. Mä olin oikeastaan unohtanut miten hyvä tuote tää on ja käyttänyt vaan kyniä pitkän aikaa. Nyt oon kuitenkin taas koukuttunut tähän, sillä tällä saa kulmat tehtyä todella nopeasti ja tarkasti. Tykkään tästä jopa enemmän kuin ABH:n pomadesta.


Tammikuussa ihastuin myös pariin uuteen kasvopalettiin. OFRA Toasted cashmere -paletin esittelin teille paremmin eilisessä postauksessa, mutta siis se on aivan loistava ja sävyt niin ihania! Täydellinen pieni paletti reissuille ja meikkipussiin.

Joululahjaksi saamani Hourglass Ambient lighting edit volume 4 on ollut ihan niin loistava kuin kuvittelinkin. Tää oli mun ensikosketus Hourglass puutereihin ja ymmärrän, mistä se kaikki hypetys on peräisin. Nämä ovat todella hienovaraisia, mutta saavat ihon näyttämään todella hyvältä.


Oletko testannut jotain näistä mun lemppareista? :)

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä

16 kommenttia:

 1. Mulle tuo Cassieren voide kantautu varmaan reilu vuosi sitten ja meillä ei synkannu yhtään. Ihana huomata miten erilaisia mieltymyksiä on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, onpa kyllä jännää kun mä oon ihan rakastunut siihen :D. Niin se taas nähtiin, että mikä toimii yhdellä, ei toimi toisella.

   Poista
 2. Ofran paletti näyttää upealta<3 Ja ääh, mun alkaa aina tehdä mieli hankkia toi Cherry-paletti itsellenikin, kun näen sen blogeissa :D On se vaan kaunis! Näistä sun suosikeista mikään ei ollut mulle tuttu, mutta tosi kiinnostavia tuotteita kyllä jokainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofra ja Cherry on molemmat ihania <3. Kannattaa hei muuten nyt kurkata esim. oletkaunis ystävänpäiväale, jossa toi ofra on mukana.

   Poista
 3. Tuo Bernard Cassieren voide on aivan ihana! <3

  VastaaPoista
 4. En ole näitä kokeillut ja olen ollut ihan pimennossa tuon Hourglassinkin suhteen :D Ehkä täytyy perehtyä siihen aiheeseen enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hourglass on mun mielessä pyörinyt vuosia, olin ihan fiiliksissä kun sain tuon! Nyt vaan haluan lisää :D

   Poista
 5. Aivan upeita sävyjä jälleen :). Olenkin harkinnut uuden puuterimerkin ostoa, kun nykyinen kuivattaa ihoa paljon. Kiitos vinkeistä.

  VastaaPoista
 6. Mulla on vähän innostus meikkeihin hiipunut, mutta bongailen aina ihonhoitotuotteista vinkkejä tällaisista postauksista. Onneksi siis mukana tälläkin kertaa myös niitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkeen joka kuukausi mukana on myös ihonhoitoa, koska mä rakastan myös niitä niin paljon :D.

   Poista
 7. Nää paletit on niin kauniin näköiset!

  VastaaPoista
 8. Ihania paletteja <3 Tuo UD:n paletti on upea, tykkään pigmenttisyydestä paljon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...